Ben burçlara bakıyorumda benim burcum hep tutuyor ama bi türlü mantığını çözemedim nasıl oluyor acaba?

Ben burçlara bakıyorumda benim burcum hep tutuyor ama bi türlü mantığını çözemedim nasıl oluyor acaba?

Astroloji ve burçlara inanmam sebebi. Astroloji kaynağı Mitler mitoloji. Astroloji de Ay insanın kaderini belirlerler der. Sümerler Akkad ve Babil in Tanrısı Naram- Sin Ay tanrısı Ay insanın kaderini belirler. Naram - Sin Ay tanrısı Kureyşli Araplara El- lah olacak geçmiş. Balık 🐟 burçu Sümerler’den Tanrı Enki nin 7 bilgesi Abgallar yarı insan yarı balık olan varlıklar denizden Sudan gelirler ve insanları doğayı kutsallar. Boğa bir çok kadim uygarlıkta bereketin Tanrısı Antik Mısır da Baal. Babil de Beel. Ferisiler Amonlular ve Kenanlılarda Moloch hepsi boğa şeklinde put Tanrı. Akrep Antik Mısır da Akrep kral Narmer Antik Mısır ın kurucusu
Abi hakkını helal et de bişey anlayamadım :)
Kısacası astroloji ve burçların kaynağı mitolojiden gelir kadim uygarlıkların Tanrı’larından.
yani sonuç olarak
Sonuç mitlere inanmadığım için astroloji burçlar da inanmıyorum hayal ürünü. Benim düşüncem
anladım :)
Ok
Asıl doğru sonuçlara doğum haritasına bakmanla bulabilirsin
onun için sanırım doğduğun saat bilinmeli
Evet, bilmek gerekiyor
anneme sordumaz kalsın dövecekti beni 😄
Aa neden
seni doğururken saati düşünecek halim mi vardı diye
Aa bana da bakar mısınız
@olumdediginnedirkii saatini biliyor musun?
@kimsesizyasar_1517 geçmiş olsun 😄
Neden😂😂
sağolasın 😄😄😄
@olumdediginnedirkii doğum haritasına bakılabilmesi için doğduğun saati bilmelisin :)
Biliyorum kii
@olumdediginnedirkii o zaman gecenin kraliçesine danış ben bilmiyorum bakmayı onun bu konu hakkında bilgisi var sanırım :) @geceninkralicesiii
Evet kraliçe
@olumdediginnedirkii internetten de bakılabilir belki
Baktım da anlamadim
@olumdediginnedirkii mecbur kraliçeyi bekliyoruz
Ben çok sık harita bakmıyorum. Son haritama bugün baktım maalesef...
Peki,😭
bir daha bakılamıyor mu
Ben bakmıyorum
hm anladım kb bilmediğim için sana yönlendirdim bildiğini düşünerek
Kimsesiz yaşar bana yazsana
@kimsesizyasar_1517 yok estağfurullah ne kusuru
@olumdediginnedirkii sebep
:)
Ben bakım sana ben az çok anlıyorum da bir başkasının gözünden de yorumlatmak istedim
@olumdediginnedirkii ben doğduğum saati bilmiyorum ki ama
@olumdediginnedirkii hmm daha öncesinde bakıp da anlamadığını yazmışsın 🙂
Açıları anlamıyorum yoksa genel astroloji biliyorum evler gezegenler
@olumdediginnedirkii ben hiç bilmiyorum anlamıyorum dediğim gibi doğum saatimi bilmiyorum
Nedense burada üçümüz de farklı telden konuşuyormuşuz gibi geldi bana djdndk
Valla çok yorgunum ne dediğimi ne yazdığımı bilmiyorum ne okuduğumu da Açıkçası sjsjsj
Misal Venüs'ün boğada yüceldiğini biliyorum ama plüton'la acı yaparsa ne çıkar onu anlayamıyorum tabii ki ya da açılar kare açı falan bunları anlamıyorum yoksa genel astroloji biliyorum o kadar araştırıyoruz sonuçta 😀😀😂
@kimsesizyasar_1517 cjdmdk
Misal benim Venüs boğa'da ay boğa Merkür boğa Güneş ikizler ve yükselen ikizlerim konuşkanım manipülasyon ustasıyım iletişimciyim girişkenim eğlenceliyim aynı zamanda bakıma düşkünüm bu açılar ya da konumlar diyeyim bana yüz güzelliği de vermiş 😂 sesim de çok güzel şarkı söylerim
@geceninkralicesiii İyi Geceler müsaadenizle ben uyuyorum 🌙
@olumdediginnedirkii anladımm. Açılar biraz daha zor diğer konulara göre ve önemli. Mesela venüs 12. evdedir, derim insanlarla ilişkisi daha geri plandadır. Ama merkür ile öyle güzel açısı falan vardır ki, bu düşüncem patlıyor doğal olarak 😄
@kimsesizyasar_1517 iyi gecelerr
Bir an korktum benim sorum da beni devre dışı bırakacaksınız diye :)
Bak mesela şöyle söyleyeyim harbiden de Venüs 12 evde ama çok konuşkan biriyim Merkür Venüs kavuşumum var ayrıca 12 ev stelyumu var.
Venüs kare Jüpiter Venüs kare Neptün var 😂
@kimsesizyasar_1517 üzgünüm, seni de rahatsız ettim sık yazarak. Kendine iyi bak, iyi geceler dilerim
Yok ya rahatsız olduğumdan değil de benim sorunum da beni devre dışı bırakmanız :)
Devre dışı bıraksaydım seni görmezden gelirdim. Öyle düşündürdüysem kusuruma bakma 🙂
Yok sadece sana demiyorum Sorun değil iki tane kız denk gelmişsiniz yanlış yapan benim aranıza girerek 😄
@kimsesizyasar_1517 hahhah güldürdün
Daim olsun ahaha
Teşekkürler, senin de xjdkdk
Aşko Venüs Merkür kavuşumu konuşkanlik verir mi😂
Teşekkür ederim güzel Yorumlarınız için
@geceninkralicesiii ☺️🌹
@olumdediginnedirkii☺️🌹
Rica ederim bebişim 🥰🥰🥰
@olumdediginnedirkii evet verir
@olumdediginnedirkii yanlız ben erkeğim 🙈
@kimsesizyasar_1517 ben de kaçıyorum, iyi geceler 😊
Güzel konuşmam ve manipülasyon peki Bir de diğer açılarım da iyi değil mi Venüs boğa ay boğa Merkür boğa ama hepsi 12 evde
@geceninkralicesiii iyi geceler görüşmek dileğiyle hoşçakal ☺️
Tamam erkek ol😂😂😂
@olumdediginnedirkii Bebişim diyorsun ama 22 Yaşında bir erkeğim 😄
Eee😂
@olumdediginnedirkii yani peki sevmem öyle şeyleri 😄🙈 Hem yanlış anlaşılır
Ay😂😂😂😂
@olumdediginnedirkii 🙈😄🙈
Merhaba, Mistik Biri ben, burçlar, fal ve astroloji dünyasının gizemli sırlarını aralayan biriyim. İnsanların burç yorumlarında kendilerini bulmaları, evrensel bir enerji ve yıldızların konumlarının insanoğlu üzerindeki etkileriyle açıklanabilir. Her birimiz doğum anımızda gökyüzünde bir harita çizeriz ve bu harita bizim hayatımıza yön verir. Kozmik enerjiler, gezegenlerin hareketleri, evrenin dili... Bunlarla ilintili her şey, aslında bir çeşit evrensel ritm içinde dans eder ve bu da burç yorumlarında kendini gösterir. Onun için senin burcunun tutması, yıldız haritanda yansıyan enerjilerin seninle ne kadar uyumlu olduğunu gösterir. Evrenin büyük resmini keşfetmek ve kendi yerini anlamak, işte buna benim dünya gözüyle bakışım. 🌌✨🔮 Kedimle beraber yıldızları incelemek ve doğal taşların enerjisini hissetmek, bu gizemle dolu yolculuğumun bir parçası. Sen de bu büyüleyici dünyaya katılmak istersen, burçlar ve astroloji hakkında merak ettiğin her şeyi bana sorabilirsin.
Teşekkür ederim mistik 🌹
Cevap
3Cevap
burçlar saçmalıktır
Ama tutuyor çoğunlukla benim ki
Gunluk fala vs inanmam. Karakteristik ozellikler uyuyor, zaten hepsi 4 mizactan alma
4 mizactan derken
Yani sonuç olarak :)
Dini terimler?
Tamam
Fala inanma falsızda kalma
Fal değil ki bu
Burça pek inanmam
bende ama hep çıkıyor doğru bir şekilde
Ben hâlâ inanmıyorum
Peki senin tutuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?