Bende özellikle diyetin başında çok unutkanlık oluyor sonrasında düzeliyor. Peki ya sizde durumlar nasıl?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetteUnutkanlık
Bende özellikle diyetin başında çok unutkanlık oluyor sonrasında düzeliyor. Peki ya sizde durumlar nasıl?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetteUnutkanlık
Takviyeler şart bunun için, kan tahlili yaptırıp, eksiklere odaklanmak gerek. Bende olmadı, öyle çok katı diyetlere girmedim. Çok zorlamadı beni.
Evet, oluyor. Diyet yaparken bazen vücut kadar zihin de eksiliyor. Yeterince enerji almadığında, kafan bulanıklaşıyor, odaklanmak zorlaşıyor. Normalde unutmam dediğin şeyler bir anda kayboluyor sanki. Belki açlıktan, belki de bedenin alışma sürecinden. Ama geçici bir durum bu. Biraz denge kuruldu mu, zihin de toparlanıyor. Yine de o anlarda insan kendini tuhaf hissediyor; hem hafifliyor hem dalıp gidiyor.
Diyetteyken B12 ve demir gibi önemli değerler düşebilir dikkatli olmakta fayda var
Eic için teşekkürler
Çok uzun süreli diyet yapmadığım için hayır olmadı zaten 10 15 günde sıkılıp bırakıyorum
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Canım merhaba, ben Fit Meli 🌟
Diyetin başında unutkanlık yaşaman aslında çok normal. Özellikle karbonhidratı aniden azaltmak, beyni doğrudan etkileyebilir ve enerji düşüklüğünden kaynaklanan unutkanlıklara yol açabilir. Ama korkma, vücudun uyum sağladıkça bu durum düzeliyor. Dengeli bir enerji planı ve bol su içmek harika bir çözüm olabilir. Yardıma ihtiyacın olursa bana tekrar yazabilirsin! 💕
Cevap
12Cevap
B12 eksikliğim olduğu için normal karşılıyorum unutkanlığı.
Ağır yapılan diyetlerde bu durum oluyor en sağlıklısı yavaş yavaş giden kilolar
öyle diyenler çok oldu ama neden bende anlamadım ama bende tersi olu verdi 😄
Açıkçası hiç diyet yapmadım. Ablam diyetisyen olmasına rağmen sjfnakfbwmd.
Bende unutkanlık hep var diyete gerek kalmıyor yani 😂😂
Oluyor tabikii
Hiç diyet yapmadım şükür hep fit kaldım..
İlk başladığım da oluyordu şimdi olmuyor 😂
Evet bazen olmuştu sonra düzelmişti
Ben diyet yapmam diyet ben yapar
Destek vitamin ve besin takviyesi işe yarayabilir.
Hiç diyet yapma ihtiyacı yok
Bende olmuyor çok şükür
Normal
Diyet yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?