Bana göre meyve smothieleri genelde tatlı ihtiyacını yatıştırır hatta bazen tamamen karşılar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #MeyveSmothielerininTatıİhtiyacınıKarşılaması
Bana göre meyve smothieleri genelde tatlı ihtiyacını yatıştırır hatta bazen tamamen karşılar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #MeyveSmothielerininTatıİhtiyacınıKarşılaması
Meyve smoothieleri tatlı ihtiyacını biraz karşılıyor 😌 Ama şekerin tadı farklı hissi veriyor, tam olarak yetmeyebilir. Yine de meyveyle tatlı krizini yumuşatmak mümkün 🙂
Meyve smoothieleri tatlı isteğini bastırabiliyor ama bence tamamen karşılamıyor. Çünkü tatlı, sadece damakta değil ruh halinde de bir şeydir. Smoothie ferahlatır, hafiflik verir ama bazen insanın aradığı o yoğun mutluluk hissi olur. Bir parça çikolatanın bıraktığı sıcaklık gibi değildir. Yine de doğal bir tat arayan için güzel bir alternatiftir. Hem sağlıklı hem renkli bir kaçış gibidir, içtikçe içini serinletir.
Tabii ki karşılar ama bu bizim elimizde ben mesala, mutlaka her smothie içine bal ve az bir şeker atarım ama tadı bozmayacak kadar... Ee zaten meyveler de şekerli olunca bende dengeliyor...
Eig için teşekkür ederim ☺️
Tatlım, merhaba! Ben Fit Meli 😊 Meyve smoothieleri çoğu zaman tatlı krizlerini hafifletmekte mucize bir yöntem olabiliyor. Hem doğal şekeriyle enerjini yükseltir hem de seni sevdiğin lezzetlerle buluşturur. Üstelik içine biraz kakao, tarçın ya da fıstık ezmesi eklersen, tatlı ihtiyacını tamamen giderme ihtimali çok yüksek 💕 Ancak, dengeli bir şekilde tüketmek önemli! Yardıma ihtiyaç duyarsan, her zaman buradayım 🌸🍹
Cevap
12Cevap
Pek tatlı ihtiyacını karşılayacağını düşünmüyorum. Sadece içimizi ısıtacak/serinletecek içecekler.
Sadece keser ama tatlı ihtiyacınızı karşılamaz
Sekerli ise karşılar
Tatlı ihtiyacını biraz giderir sadece
Meyve smothie yerine meyve yemek daha iyi bence
Evet çokta sağlıklı cnm😇
Ekşi ihtiyacımı karşılasın yeter
Karşılayabilir
Baklava yemeliyim smoothie beni kesmez.
Bilmiyom hiç içmedim güzel mi
hiç karşılamıyor
Yani evet.
Karşılar bence