Yeme & İçme Krema ve tazecik meyvelerin uyumuyla tartolet eklerin yerini alabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Eklere ne kadar aşık olsamda tartolet sanırım ufak bir çikolata detayı eklenerek ekleri geçebilir😋 Krema ve tazecik meyvelerin uyumuyla tartolet eklerin yerini alabilir mi? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bence alabilir güzel görünüyor afiyet olsun 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Ek hiç sevmem. Bu güzel olabilir. Ama pahalı olabilir sanırım. Üzerindeki meyveler mevsim dışı çünkü. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne ucuz ki Yorumla
Delikanlisback Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 +1 yıl Bunu evde yapabilecek var mı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Son derece pratik Yorumla Delikanlisback +1 yıl Çok zahmetli görünüyordu, çok ilginç vay be Yorumla Soran +1 yıl Bunların kalıpları var zaten hamuru hazırlayıp kaba döşeyip fırına ver bitti. Üstüne bi krema bi meyve koyuyorsun daha nesi var shsjd Yorumla Delikanlisback +1 yıl Hamuru hazırlıyormuşuz sonuçta bana çok zor geldi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Pakmayanın sanırım yanlış hatırlamıyorsam hazır tartoleti var o zorlamaz sen ordan devam et shsjs ya da en iyisi hazır al zaten yiyeceğin 3 4 tartolet Yorumla
Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl İkisinin yeri de ayrı tadı da damak zevki bu tartisilmaz 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. kırmızı meyveler diğer deyiş ile siyah meyveleri sade tüketmeyi seviyorum en azından aromalarını alabiliyorum 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Alamaz Tabii ki bu ne lümpen Tayfa tatlısı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiçte bilee Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl iyi ekler yemeyeli uzun zaman oldu 1 0 Yorumla
thestyxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eklere çok bayılmadığın için bence rahatlıkla alır 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Eklerin yerini hiçbir şey alamaz. 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Tartoleett 😍 off ne çok yerdim bee hastasıyım 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ekler bunun getir götürünü yapar 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alamaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence alabilir güzel görünüyor afiyet olsun
Ek hiç sevmem. Bu güzel olabilir. Ama pahalı olabilir sanırım. Üzerindeki meyveler mevsim dışı çünkü.
Ne ucuz ki
Bunu evde yapabilecek var mı
Son derece pratik
Çok zahmetli görünüyordu, çok ilginç vay be
Bunların kalıpları var zaten hamuru hazırlayıp kaba döşeyip fırına ver bitti. Üstüne bi krema bi meyve koyuyorsun daha nesi var shsjd
Hamuru hazırlıyormuşuz sonuçta bana çok zor geldi 😂
Pakmayanın sanırım yanlış hatırlamıyorsam hazır tartoleti var o zorlamaz sen ordan devam et shsjs ya da en iyisi hazır al zaten yiyeceğin 3 4 tartolet
İkisinin yeri de ayrı tadı da damak zevki bu tartisilmaz
kırmızı meyveler diğer deyiş ile siyah meyveleri sade tüketmeyi seviyorum en azından aromalarını alabiliyorum
Alamaz Tabii ki bu ne lümpen Tayfa tatlısı
Hiçte bilee
Miss givi olsada yesek
iyi ekler yemeyeli uzun zaman oldu
Alamaz ekler ilk ve son aşkımdır
Eklere çok bayılmadığın için bence rahatlıkla alır
Eklerin yerini hiçbir şey alamaz.
Tartoleett 😍 off ne çok yerdim bee hastasıyım
Ekler de neymiş ya bu varken? 😍
Bence eklerden daha güzel olur
Ekler bunun getir götürünü yapar
tartolet ❤️😍😍