Kış mevsiminin en güzel meyveleriyle hazırlanmış meyve tabakları her zaman beni cezbetmiştir. Taze sıkılmış meyvesuyuna da hayır demem özellikle kahvaltıda yeni sıkılmış portakalsuyu harika bir c vitamini ile buluşturuyor beni. Peki sizin tercihiniz nedir?Çocuklar meyveyi ve sebze suyunu sevdirmek için en güzel yöntem bunları eğlenceli hale getirmektir. Meyveleriniz şekiller vererek ve hayal gücünüzü kullanarak çocuğunuz ile birlikte güzel tabaklar çıkarabilirsiniz. Sebze sevmeyen çocuğunuza ise bunlari meyvelerle karıştırarak suyunu onun seveceği ve sağlıklı hale getirmek sizin elinizde.
Taze sıkılmış meyvesuyu mu özenle hazırlanmış meyve tabağı mı ?
Meyve meyve meyve🙏 Şu sıralar o kadar çok ihtiyacım var ki çok hastayım🤧🙏 Taze sıkılmış meyve suyundan ziyade meyvenin kendisini yemeyi tercih ediyorum. Hatta evet itinayla hazırlanmalı ki canım daha çok çeksin. Görsellerdeki gibi bir meyve tabağınıda asla hayır demem. Evde muz kivi mandalina varsa kendim bile uğraşırım bazen. Gerçi yemeye kıyamıyorum sonra ama olsun.🙏 Meyve suyu tercih etmememin nedeni ise vitamini çabuk gidiyor. Oyuzden seçeneğim meyve yemek
Meyve suları çok masum gelmiyor bana.. posasından arındığı için şekeri kalıyor bütün bir meyveyi yemek çok daha sağlıklı olduğu için meyve tabağını tercih ederim
Meyve suyunun yararlı olduğunu düşünmüyorum, henüz yemek yememişken mideye o kadar şeker yüklemesini doğru bulmuyorum. Öğle vakti bir tane meyve yerim, yeterli bence.
En İyi Cevaplar