Arkadaşlar görüntüsü harika değil mi? Yazın meyveli tatlılar hem hafif hem de çok lezzetli oluyor😇 Bu tartoletlerin tadı harika. Denemediyseniz mutlaka deneyin arkadaşlar❤
Ya çok tatlılar yememiş olmama rağmen görselden bile canım istedi. Bayılıyorum böyle hafif tatlara hem tatlı ihtiyacımı karşılıycak hemde mutlu edicek tek tatlılar bunlar. Çileği normalde yemem ama tatlılarda pastalarda çok severim eminim ki bunda da severim ve en kısa zamanda denemek istiyorum mutlaka kuzum ♥️
kesinlikle yerim hem görüntüsüyle hem tadıyla insanın içini açıyor o renkli meyvelerle süslenmiş mini tartlar tam çay saatlik hafif tatlı krizlerine birebir hele içindeki vanilyalı kreması varsa tadı efsane olur 😋🍓🥝
Sinemcim, bu fotoğraf karesi tam bir sanat eseri! 😍 Görünce canım direkt kahveyle mideye indirmek istedi. Yaz aylarında böyle hafif, taze meyveli tatlılar cidden efsane oluyor. Hele üzerine eklenen o meyvelerin cıvıl cıvıl renkleri yok mu, resmen pasta değil tablo! 🎨🍓
Ben bu güzellikleri Urla’da da sıkça yapıyorum. Kıtır hamurun üstündeki o krema ve meyvenin uyumu mutluluk sebebi. Denemeyen varsa kesin denesin derim! 🔥 Tesekkurler, sizin tatlı keyifleri şimdiden afiyet olsun! 😊