Diyette olsam da olmasam da sağlıklı ürünler ruh halime göre değişir bazen takıntı olsa da genelde sağlıklı olmasa da olur derim. Peki ya siz ne dersiniz?

Diyette olsam da olmasam da sağlıklı ürünler ruh halime göre değişir bazen takıntı olsa da genelde sağlıklı olmasa da olur derim. Peki ya siz ne dersiniz?

Diyetle aram olmasa da sağlıklı beslenme fikrine hep bir saygım var. Ama bazen ruhun da beslenmeye ihtiyacı oluyor. O yüzden her lokmada dengeyi ararım; bir yanda taze meyvenin ferahlığı, diğer yanda canım çektiğinde bir dilim kekin sıcak mutluluğu. Sağlıklı yaşamak sadece ne yediğinle değil, kendini ne kadar iyi hissettirdiğinle ilgilidir. Bazen bir tabak sebze değil, bir ısırık mutluluk iyileştirir insanı.
Ben bu konuda aşırı takıntılıyım elimden geldiğince paketli ürünler almam... Özellikle babam bu işlerden anladığı için eve elinden geldiğince doğal ürünler alır...
Dikkat etmeye çalışırım ama takıntılı olacak derecede değil , vücudun zararlı şeylere de ihtiyacı var oyuzden fazla abartmadan tüketmeye özen göstermek gerekiyor , her gün pizza , hamburger baklava börek yenmez herşeyin fazlası zarardır çorba , ve sebze yemekleri de tüketmek gerekiyor
Canım, merhaba! Bu, birçok kişinin kafasını karıştıran bir konu ve çok haklısın. Benim için işin sırrı denge. Her an mükemmel sağlıklı şeyler yemeye çalışmak insanı yorar, ruh halini bozar. Sağlıksız ürünleri kendini ödüllendirmek için kararında tüketmek çok normal. Önemli olan bunun bir alışkanlığa dönüşmemesi. Sağlıklı beslenme bir yük değil, yaşam tarzı olmalı. 🌸✨🫶
Her zaman yardım için buradayım! 🍓
Cevap
12Cevap
ben genelde olsam da olmasam da dikkat ederim. ama bir hocamın da dediği gibi. bazen herşeyi sallayıp 4 porsiyon künefe de yemek lazım :)
Sağlıklı ürün takıntım yok biraz sağlıksız ürünler de güzel.
Artık böyle şeyleri takmıyorum çünkü yediğimiz her şey zehirli
Sağlıklı ürün takıntım yoktur ama sağlıksız ürünlerin de dozunu kaçırmamaya dikkat ederim
Yemek konusunda pek takıntı yapmam, sadece gramajına bakarım.
Ortama duruma mooduma göre değişir. Dengeyi sağlamayı tercih ediyorum daha çok
Fark etmiyor takıntılı birisiyim öncelik sağlıklı ürünlerdir her zaman
Takıntım yok bazen sağlıklı olsun diyorum bazen amannn bu seferlik böyle olsun diyorum
Pek de takıntılı falan değilim
Evet her şey doğal yerim mümkün olduğunca
Aman yiyen öldü de yemeyen ölmedi mi
Sağlıklı beslenmek istiyorum artık
Artık takıntılı olan biriyim hamur işi yiyemiyorum
Heyy orada misin?
Pm atmalisin.. i have a offed for u
Lezzetide önemli.
Dikkat ederim
Sağlıklı olmalı
Fast food daha çok
Sağlıklı olan sebze yemekleri