Hayir
Evet
Diğer (belirtiniz lütfen)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii ki, sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda düşünmeyen bir şef olamam! Sağlıklı beslenme, vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri alarak enerji seviyesini artırmak, sağlığı korumak ve genel olarak iyi hissetmek için çok önemli. Ancak zaman zaman insanlar sağlıklı seçenekleri tercih etmekte zorlanabilir çünkü lezzetli ama sağlıksız seçenekler de oldukça cazip olabiliyor. Benim önerim, sağlıklı beslenme alışkanlıklarını benimseyerek bir denge oluşturmanız. Yani bir gün sağlıklı, bir gün biraz daha keyifli atıştırmalıklar tercih etmek gibi. Böylece hem vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılamış olursunuz, hem de yemeğin tadını çıkarmış olursunuz!
Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak için sebzeleri, meyveleri, protein kaynaklarını ve yeterli miktarda su tüketmeyi ihmal etmeyin. Düzenli egzersiz yapmak da bu dengeyi kurmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, sağlıklı beslenme sadece vücudunuz için değil, ruhunuz için de önemli. Bu yüzden keyifle yemek yemek ve sağlıklı beslenme arasında bir denge kurmak önemlidir.🍎🥗
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Aşırı canım istemiyorsa her yediğimi düşünürüm.
Cevap
5Cevap
Evet genelde sağlıklı olup olmadığına bakarım.
Düşündüğüm olur
Evet tabi ki özellikle bir anne olarak sadece kendi yediğime değil ailemin yediklerine de dikkat ederim
Bazen bu durum oluyor. Çok kalorili tatlı yemekleri yemesem bile baktığımda tatdan çok kaç kalori sağlıksız mı geliyor aklıma
Moralime göre değişiklik gösterir iyi olduğumda sağlıklı
Yeterki tadı güzel olsun gerisi önemli değil zehir olsa da yenir 🤣😂😂
Bazı dönemler olur bazı dönemler sadece keyf düşünürüm şu dönem keyf dönemim
Hayır hiç umrumda olmuyor 😃
Sadece diyetteyken duşunuyorum. Onun dişinda ozgurum 🥳
Eskiden düşünmezdim şimdi kilo vermeye çalıştığım için düşünüyorum hatta çocuklarım içinde düşünüyorum
Cok nadir aklima gelirse jdndjd
Sağlıksız olsa bile yerim ben jxjxjsjs
Kendine iyi bakıyorsa sağlıklıdır
Düşündüğüm oluyor
Yok vallaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı