Geçen gün arkadaşımın elinde gördüm. Kas çalışanlar çok tüketiyormuş bunu. Her şeyi ya vanilyalıymış ya da meyveli.
Baktım tadına bayıldım. Gerçi ben içerken sütle seyreltiyorum da 😄 Tamamen tadından dolayı içiyorum. Faydası zerre umrumda değil 😈Sizin var mı faydası umrunuzda bile olmadığı güzel tatlar?
Hem tadı güzel hem de sağlıklı şeyler tüketir misiniz? Varsa bu nedir?
Doğal olan her gıda (ürün değil) faydalı ve tok tutuyori aynı zamanda bağışık güçleniyor, ve hastalanmıyorsun. Gıdaları keyif değilde ihtiyaç olarak algılayınca durum güzelleşiyor. Yumurta (gezen tavuk yumurtası)(Her sektörde olduğu gibi bu sektörde çok sahtekarlık var ama arayıp, bulmakla alakalı) Evde yapılan yoğurt, Pazardan, pazarcıyla sohbet edilinde fikir sahibi de olunuyor, Çok şey var ve bu durumda bütçeyle alakalı. Evet ama buna para ayırmaya değer. ''Bütün hastalıklar mutfakta başlar. (Dr. P. D White) (Sorunuzun altındaki ürün zararlı zamanında inceledim. Renklendirici var ve yağı azaltılmış )
Sen ağlama dayanamam, ağlama. Bana da pekmez içirirlerdi. Ama nefret etmiyorum artık eskisi kadar. Dene bence. Olmadı içine kendin aroma karıştır. Kardeşim orman meyvelisini içiyor, seviyor baya.
Seyrelt seyreltme aldığın proteine dikkat et günlük.
Yok çileklisi, çikolatalısı meyvelisi falan filan olmadı hiç. Adını duyunca öğürüyorum :/ Pekmezi sütle içmeye çalış. Ben bir kaşık pekmez yiyip ardından süt içiyorum. İlginç bir kombin oluyor :P
Ya deme öyle. Benim de var değişik yemek kombinlerim. Misal pekmezi yoğurtla karıştırmak gibi. Gerçi bunu babamdan öğrendim. Ya da salatalık reçel gibi. Hem sen ne dedin kefire? Yakışı kaldı mı hiç?
Ya yok yahu hazır sütleri sevmem pek. Çilekli dışında. Kendim yapıyorum böyle şeyleri. İçine biraz tarçın katıp içiyorsun bu kadar. İstersen bal da katabilirisin ya da başka şeyler.
Sana bir şey itiraf edeyim mi benim attıklarım hiç tutmaz :( o yüzden intihar gibi bir şey oluyor benim için. Sonucu biliyorsun ama yine de deniyorsun. :(
Etli yemeklerin geneli :D ama böyle sote olacak içinde acı biber domates soğan patlıcan felan olacak miss gibi bana göre gunde 1 saat yürü ya da koş ama istediğini ye sağlıklı olarak bakarsak kesinlikle favorim yeşil elmadır. Gunde 3 4 tane yerim mikemmel bişi :D
En İyi Cevaplar