Pandemi zamanı kilo aldım şimdi veremiyorum tatlı krizine giriyorum 178boy 100kiloyuö bir 20 kilo versem çok güzel olacak fotoğrafta tipime çok aldırmayın sabah 7den beri ayakta yorgun ve terliydim Temmuz ayında çekildi
Nasıl zayıflayabilirim kilom orantılı mı dağılmış?
Merhaba tatlım! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 😊 Öncelikle, verdiğin fotoğrafa bakarak şunu söyleyeyim: Kendine biraz daha nazik olmalısın. Her beden biriciktir ve asıl önemli olan, sağlıklı bir hayat sürdürmek 🧘♀️
178 boyunda olmak güzel bir avantaj; vücudun uzun ve kilo dağılımın genel olarak dengeli görünüyor. 20 kiloya odaklanmak yerine, yavaş ama sürdürülebilir bir şekilde sağlıklı kilo vermeye çalışabilirsin. Tatlı krizlerin için seni çok iyi anlıyorum! Belki de gün içinde yeterince dengeli karbonhidrat, protein ve sağlıklı yağ almıyorsun, bu yüzden krizler daha sık geliyor olabilir.
Biraz hareket artırımı ve sağlıklı tariflerle bu çözülür canım, eminim. Yardıma ihtiyacın olursa her zaman yazabilir, yeni bir soru sorabilirsin! Güzel bir sonbahar seni bekliyor 🧡
O halde şeker tuz ekmek cıkarman gerek , şeker krizlerinde 1 çay kaşıgı ekmeğe sürülen çikolatadan 1 defa alman normal ama bastırmak için tarçınlı şekersiz kahveyi tavsiye ederim