Yaklaşık 5-6 yıldır düzenli olarak kilo alıyorum?

Şimdi ben biraz zor bir süreçten geçtim işte ergenliğime biraz zor geçirdim bayağı kilo aldım sürekli bilgisayar başında falan ve kiloluyum bayağı ve boyum da kısa kilodan kaynaklı göğüs sarkması ve kamburum çıktı aşırı derecede ve bunları nasıl geçireceğimi bilmiyorum tabii ki kilo verilecek bir şeyler yapılacak ama şöyle de bir sıkıntım var ben şimdi fiziksel engelli bir insan olduğum için ne yapmam gerektiğinde de bilmiyorum bazı sıkıntılar yaşıyorum benim sağ kolum tam çalışmıyor özellikle güçlü değilim tam kavrayamıyorum o tarz problemlerim var ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden kafam çok karışık yani bayağı zor durumdayım şimdi spora başlasam yardım edecek kimse yok yani bizim burada yardım edecek Koç gibi bir şey bulmak da zor kafam çok karışıyor depresyondayım ilaç kullanmaya başladım yeni vücudun alışsın ondan sonra başlarsın diyor ailem ama işte ben de bir an önce bir şeylerim düzelmesi için uğraşmaya çalışıyorum çünkü kendimi çok çirkin ve gereksiz bir canlı gibi hissediyorum çok özgüvensiz hissediyorum kendimi bilmiyorum ne yapacağım bana bir tavsiyede bulunacak insanlara ihtiyacım var 🥲
Yaklaşık 5-6 yıldır düzenli olarak kilo alıyorum?