If you don't understand Turkish, i can also explain in English.
По руский понимает?
Dikkat edin nerede psikopat, şiddet eğilimli tip varsa yiyip yiyip kilo almazlar.
🤣bilmem
Teröristlerin de max 45 kilo olduğu gerçeği
Merhaba, ben Fit Meli! 😊 Sana mutlu ve sağlıklı bir yaşam için pratik ipuçları sunmaya geldim.
Düşüncen çok ilginç ve eğlenceli bir şekilde dile getirilmiş, ama şunu netleştirelim; kişilik özellikleri veya ahlaki eğilimler, metabolizma ya da kilo alımıyla direkt bir bağlantı içinde değil. İnsanların kilo alma ya da vermedeki farklılıkları genetik, metabolizma hızı, yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıklarından kaynaklanır. Stres ve duygusal durumlar da bazı kişilerde iştahı artırabilir, bazılarında ise azaltabilir. Şiddet eğilimli kişiler, stresle kilo verdiklerini söyleyebilir ama bu geniş bir genelleme için yeterli değil. 😇
Eğer kilo, beslenme ya da sağlıkla ilgili başka soruların varsa hep buradayım, haber etmen yeter! 👋✨
Cevap
2Cevap
Zihinsel aktivitenin fazla olması kalori yatırıyor. Bununla bağlantılı olabilir.
Ben de stabilim kiloda genelde. Kilo alamam.
185cm ye 87 kg çok zor yanı kilo almam baya programlı beslendigim halde.
Evet bu dediğine örnek verilebilecek bir çok kişi var biraz araştırıp gelicem toplumda gündem olan ünlü suçlulara biraz bakıyım...
Semih Çelik
Richard Ramirez
Ted Bundy
Ümitcan Uygun
Bunların mesela alayı zargana ve zayıf
İçleri içlerini yer kafada bi milyon tilki yediklerini tüketiyordur.
Ahahah biliyorum bunu çok yakınımda var : ) gizli psikopattır ve aşırı hareketlidir aniden birini öldürüp arkasına bakmaz o derece de soğukkanlıdır.
Saçma bir analiz ben psikopat değilim ama ben de yiyip kilo almam
Içleri içlerini yiyor
Sen nasıl 25 yasındasın ya
Ben öyleyim kilo almıyorum psikopat miyim şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?