Şişman insanlar neden kilo veremiyor?

bence zayıf davranıyorlar ondan kaybediyorlar.aşırı kilolu kişiler elbette almak zorunda oldukları ya da başka sebepten olanları demiyorum.sadece aşırı yiyip spor yapmadıkları için kilolu olanları diyorum.

çok zayıf karekterliler.ben kilolu değilim kendi çapımda düzenli spor yapıyorum özeniyorlar ya bize de bir diyet listesi antreman programı yapsana diyorlar

hiç mırın kırın etmeden hazırlıyorum yeni başlayacaklarını düşünerek biraz daha hafif bir program yapıyorum gün aşırıda arıyorum ne yaptın bırakma falan diye.10 günü geçen olmadı daha.diyet programı da sporda ağır değil ya haftada 4 gün 20 dak kardiyo yapmaya üşenirsen ben daha ne yapayım ben yeri geliyor hergün 45 dak yapıyorum.

ben sadece bu insanlara acıyorum yazık ki sağlam bir duruşları yok hayata karşı.acı konuşuyorum ama her seferinde emeklerim boşa gittiği için sitemliyim belkide ondan sert şeyler söyledim amacım kimseyi kırmak değil ama anlayamadığım için çok kızıyorum bu duruma

kilo vermek kesinlikle beyinde olan birşey.her öğün şişman olmak ya da formda kalmak arasında bir seçim yaparsınız bunu sakın unutmayın
Güncellemeler
+1 yıl
elbette almak zorunda oldukları ilaçtan ya da başka sebepten dolayı şişman olanları demiyorum
Şişman insanlar neden kilo veremiyor?