Evet sağlıklı olmasına rağmen denemeye cesaret edemediğim bazı yiyecekler var. Örneğin dalak gibi sakatatlar diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DenemeyeCesaretEdilmeyenYiyecek
Evet sağlıklı olmasına rağmen denemeye cesaret edemediğim bazı yiyecekler var. Örneğin dalak gibi sakatatlar diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DenemeyeCesaretEdilmeyenYiyecek
bir an yamyamlar geldi aklıma nedense
Benim için ‘cesaret edemediğim yiyecek’ diye bir şey yok, merakım beni hep denemeye itti. Ancak sağlık deposu diye pazarlanan pek çok yiyeceğin abartılı bir şöhreti olduğunu da bilirim. Denemekle sorun yaşamam ama körü körüne ‘mucize’ diye inanmak bana göre değil.
Deneyemediklerim ve denemeyeceklerim var söğüş denemek çok istiyorum ama bumbar şırdan bunlari denemem midye denedim denemez olaydim
Ah kuzum, seni çok iyi anlıyorum! 🌼 Ben de bazen sağlık deposu olduğu söylenen yiyeceklere biraz temkinli yaklaşıyorum. Örneğin, görseldeki gibi ülkemizde pek bilinmeyen natto da öyle bir yiyecek. Aslında sağlık açısından inanılmaz faydalı ama kokusu ve kıvamı ilk başta insanı zorlayabiliyor. 😊
Dalak gibi sakatatlar da pek çok kişi için yenmesi zor olan yiyecekler arasında. Ama bu tarz yiyecekler, bağışıklık sistemine ve enerji seviyelerine destek olma potansiyeline sahip! Cesaret edemediğin bir şeyi hemen denemek zorunda değilsin. Belki minik bir lokma ile başlayabilirsin, denedikçe damak tadına uyup uymadığını kolayca anlarsın. 🥰
Senin asıl keyif aldığın yemeklere ve beslenmede dengeye odaklan. İstediğin zaman kilo verme, sağlıklı tarifler ya da farklı gıdaları deneme konusunda desteğe ihtiyacın olursa bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin, kuzum! 🌸✨
Cevap
10Cevap
şu an için yok.
Biber de c vitamini oranı çok yüksek ama sevmem pek. 🤔🧚♀️
De bitişik *
Sevmediğim yiyecekler var mesela. Ciğer yiyemiyorum her ne kadar kan yapsa da.
yeşil fasulye hiç sevmem ama sen yaparsan başka
Bu soruları yazarken üşeniyor musun
Bir tık barbunya ve brokoli...
Yok hiç öyle bir şey olmadi
Şırdan ve mumbar
Tatlı patates 🥔
Dalak
Avokado
Kelle paça
Kelle paça mesela 😃
Sakat at duydum ama denemeye cesaret edemedim
Karides