Yeme & İçme Sağlıksız bulduğunuz ama vazgeçemediğiniz yiyecek nedir? Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doritos peynirli v Cips Çikolata Jelibon Kola Diğerleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İyi geceler Güncellemeler+1 yıl Nasılsınızzzz Sağlıksız bulduğunuz ama vazgeçemediğiniz yiyecek nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben sigara hariç vaz geçerim her şeyden. 1 1 Yorumla Gülümse001 +1 yıl Sigarada hepsine bedel zaten kanka
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Sağlıksız her türlü yiyecek ve içeceği defettim hayatımdan. Başta da sigara, alkol ve kola. 1 2 Yorumla Gülümse001 +1 yıl Aynen bende Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Tebrikler 👏👏 Yorumla
callmegirlmore Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çikolata... özellikle bitter çikolata tatlı ve hafif acı tadıyla beni mutlu ediyor. Aslında azar azar yesek sıkıntı yok ya. 1 1 Yorumla Gülümse001 +1 yıl Bitteri kim seviyorsa derim bende Yorumla
fhjjkb Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sosis salam ya içerikleri cok pis ama işte seviyorum 1 1 Yorumla Gülümse001 +1 yıl Çok yeme yinede Yorumla
Boğaliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Tuzlu: Yemekte bol tuz, domatese bol tuz, bol tuzlu tuşu suyu, tuzlu kraker ler, tuzlu cips 1 3 Yorumla Gülümse001 +1 yıl Ama tuz tehlikeli kalp için Yorumla Boğaliçe +1 yıl Sağlıklı yiyecek cevapları bekliyosan niye bu soruyu sordun 😂😂😂 Yorumla Gülümse001 +1 yıl :)) bilmem Yorumla
Lilium00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Cips yediğim zaman kesin sivilcem çıkıyor ama yine de yiyorum 🥲 1 3 Yorumla Gülümse001 +1 yıl Hangisini seviyorsun Yorumla Lilium00 +1 yıl Doritosun yeşilini bide çerezza Yorumla Gülümse001 +1 yıl Bende turuncuyu sewerim Yorumla
Karamazovablalar Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Alamancı çikolatası lait noisette… bagımlılıgım 1 0 Yorumla
polili Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Noodle 1 1 Yorumla Gülümse001 +1 yıl Ben pek sevmem Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cips diyorum 1 0 Yorumla
_Aşmayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karbonhidrat komple 0 1 Yorumla Gülümse001 +1 yıl En çok ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben sigara hariç vaz geçerim her şeyden.
Sigarada hepsine bedel zaten kanka
Sağlıksız her türlü yiyecek ve içeceği defettim hayatımdan. Başta da sigara, alkol ve kola.
Aynen bende
Tebrikler 👏👏
Çikolata... özellikle bitter çikolata tatlı ve hafif acı tadıyla beni mutlu ediyor. Aslında azar azar yesek sıkıntı yok ya.
Bitteri kim seviyorsa derim bende
Sosis salam ya içerikleri cok pis ama işte seviyorum
Çok yeme yinede
Tuzlu: Yemekte bol tuz, domatese bol tuz, bol tuzlu tuşu suyu, tuzlu kraker ler, tuzlu cips
Ama tuz tehlikeli kalp için
Sağlıklı yiyecek cevapları bekliyosan niye bu soruyu sordun 😂😂😂
:)) bilmem
Cips yediğim zaman kesin sivilcem çıkıyor ama yine de yiyorum 🥲
Hangisini seviyorsun
Doritosun yeşilini bide çerezza
Bende turuncuyu sewerim
Alamancı çikolatası lait noisette… bagımlılıgım
Noodle
Ben pek sevmem
Cips diyorum
Karbonhidrat komple