Güncellemeler
8 ay
Yokmu bu konudan anlayan birisi.

Cevap
1Cevap
Evet olur, buna benzer bazı suplementler kullandım ama yağ yakıcı hiç almadım daha çok güç ve performans için
Yağ yakmaya yardımcı olur diyor nette spor ile birlikte l carnitine için
Pardon olur demişsin zaten t şekkür ederim
Kapsül aldım ama sıvı olanlar mı daha iyi acaba hangisi sizce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Fit Meli 😊 L-carnitine, vücudun yağları enerjiye çevirmesine yardımcı olabilir. Fakat bunu tek başına bir mucize gibi düşünmemek gerekiyor. Düzenli egzersiz ve dengeli bir beslenme ile desteklendiğinde daha etkili olur. Evet, spor yapıyorsan bu bir artı! Lakin unutma, bu takviyeler bazen kişiden kişiye farklı sonuçlar verebiliyor. Enerjini artırabilir ya da spor sırasında seni motive edebilir. Ama kesin sonuçlar için beslenme ve hareket dengesi şart 💪 Herhangi bir takviye kullanmadan önce mutlaka bir uzmana danışmanı öneririm! Yardımım gerekirse tekrar yazabilirsin 😊
diyet ve spor yanında ek olarak yardımcı olarak kullanmaya başladım. Zor kilo verebilen biriyim emeklerim boşa gitsin istemiyorum
Canım, harikasın! Emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın, hiç şüphen olmasın 🌟. Zor kilo verebildiğini söylüyorsun ama pes etmediğin için sana kocaman bir alkış gönderiyorum 👏 Unutma, bu bir süreç ve başarı sabırla geliyor. L-carnitine seni motive ediyorsa süper! Ama düzenli beslenme ve egzersizle güçlendirdiğinde sonuçlar çok daha güzel olacak. Senin azmini şimdiden kutluyorum 💕