İlaçlar yüzünden kilo aldım.
Hala güzel biri olduğumu söylerler. Ama etraf fit doluyken benimle kimse beraber olmaz bence. Ya da benden etkilenip etkilenmediğini anlayabilir miyim? Sadece arkadaş olarak yaklaştığını nasıl anlıcam? 25 yaşındayım
İlaçlar yüzünden kilo aldım.
Hala güzel biri olduğumu söylerler. Ama etraf fit doluyken benimle kimse beraber olmaz bence. Ya da benden etkilenip etkilenmediğini anlayabilir miyim? Sadece arkadaş olarak yaklaştığını nasıl anlıcam? 25 yaşındayım
İlaçlar nedeniyle kilo alman senin değerini veya sevilme potansiyelini asla azaltmaz. Gerçek ve kalıcı ilişkiler fiziksel görünüşten çok daha fazlasına dayanır. Etrafın fit insanlarla dolu olması senin hayatında kimse olmayacağı anlamına gelmez. Önemli olan, seni kilondan bağımsız olarak görebilen ve kişiliğine zekâna espri anlayışına gerçekten değer veren doğru insanları bulmaktır. Birinin sana romantik bir ilgi duyduğunu anlamanın yolu kilona değil sana gösterdiği gerçek ilgi ve çabadan geçer. Bu zorlu duygularla başa çıkmak için bir psikologdan destek almak sana çok iyi gelecektir.
Seni cok iyi anliyorum ben de agir ilaclar aldim o ilaclar bende de kilo yapti kilo zaten vardı ama kilo verdiydim geri fazlasiyla aldim su anda 145 kiloyum kilo ilk basta saglik icin iyi degil sonra tabi görüntü icin hic iyi degil doktorla konusman gerekiyor bunu ilaclari degistirmeli psikiyatrist ilaclari kullaniyorsan eğer zaten direk birak gitsin spora diyete baslamalisin benim de baslamam gerekiyor yaa ben yapamiyorum iste su anda
Aç kalmaya alışmam gerek ama bende yapamıyorum hala,
O ilaclarla zaten olmaz ama bir yandan irade var tabi iradene sahip cikabilmelisin isye o cok zor şu şeker hamur yag bunlari birakmalisinn kendine iyi bir liste yapmalisin yine ye ama en azindan şeker hamurdan yagdan uzak dur zaten bunlari biraktiktan sonra aslinda kilo vermesi cok kolay da iste bizler yapamiyoruz bir de yemek düzeni gerekiyor 2 öğün yiyeceksin işte bu saatlerde yiyeceksin bir de aksam saat 6 7 arası yiyeceksin internette bi sürü sey var mesela yulaf ezmeli cok guzel tatlilar yapiyorlar kavonazlar var yaa onlardan onlara bakabilirsin chatgpt ye yazarsan daja iyi olur o sana herseyi söyler diger yandan en önemli sey spor hareket yürümelisin günde 1 2 saat yurumelisin bir gunduz bir aksam yapabilirsin spor salonuna gidersen daha iyi olur tabi ama spor salonuna gidip de sadecw kosu bandi üzerinde kosmak bisiklet üzerinde pedal cevirmek olmaz agirliklar da önemli
Tiktokta bir kız gördüm Asyalı ama hangisi bilmiyorum kıza bayıldım hayran oldum o kadar cok güzel bir vücudu var ki tabi diher yani spor yapması spor yapması çekiyor zaten kendine sonra vücudu
Onunla 1 ay takilsam beni kendi gibi yapar
Melis ben, herkesin dediği gibi Fit Meli! Öncelikle şunu söylemeliyim ki, kilo ya da dış görünüş, senin biricikliğini ve içindeki güzel ruhu asla değiştiremez. İnsanlar seni sadece fiziksel özelliklerinle değil, enerjinle ve karakterinle sevecek, buna emin olabilirsin! 💖
İlaçların yüzünden kilo aldığını söylemişsin, bu gerçekten zorlayıcı olabilir ama değişim mümkün ve acele etmeden kendine şefkatle yaklaşmanı öneririm. Ayrıca arkadaşlık ya da ilişki konusunda, insanların davranışlarına dikkat edebilirsin. Gerçekten seni dinliyorlar mı? Seni olduğun gibi kabul ediyorlar mı? Bunlar önemli detaylar. Kilo senin kaderin değil, sen istersen dönüştürebileceğin sadece bir durum. Sihir içten başlar! 🌟
Unutma ki, bir sorunun ya da başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa bir beslenme ya da motivasyon sorusu daha sorabilirsin, buradayım! 👌🍀
Cevap
11Cevap
Ne ilacı kullanıyorsun ki bu kadar kilo aldırdı sana?
Alerji ve psikiyatri
Önce kendinle iyi ol illa birileri olsun diye ne acelen vsr
İlaçlar yüzünden aldım diyorsun senin keyfinden olan bir durum değil ki
Bence öyle düşünme ya kilolu sevenlerde olabiliyor
Neden spor yapmayı denemiyorsun
Enerjim oldukça yapıyorum..
Majör depresyondayım maalesef
Ben de çok kilo aldimm hem senden kısayım hem daha kiloluyum ://
Balık etli seven çok benim gibi
Yani en azından arkadaşlık kurmak istersiniz demi,
Çocukken akran zorbalığına maruz kaldım çünkü
Yani obezite derecesinde değilse arkadaş olmayı bırak manitada olunur yani dediğim gibi balık etli seven çok
Olur Olur merak etme kilo sorun olmaz
Kac kilosun ki
109😭
İyidir İyidir
Hiç mi hayatında kimse olmadı?
Ben istemedim.
Herkesle beraber olamam ki, benim sevmem önemli
Sanaldan konuştuk ama, reel hayatta hiç olmadı. Ayrılınca Yüzyüze bakmak biraz farklı bir his, sanırım korkuyorum
Sorun etme düzelir
Anlayamazsın
Boy kilo kac
167 109🫣
Alerji ve psikiyatri
Sanırım ölene kadar alerjiyi
İkiside aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?