Çok dislaniyorum ya kiloluyum diye herkes dalga geçiyor kimse beni istemiyor. Kilolular bile dalga geciyor?

Size yemin ediyorum kilolu kızlar bile benimle dalga geçip kilolusun diyorlar. Kimse beni istemiyor. Zaten ben arkadaşım olmamasına takılmıyorum , ben beni tanımadıkları halde herkesin önünde şişko diye bagiranlara takılıyorum , çok üzülüyorum ağlayıp daha fazla rezil olmamak için kendimi zor tutuyorum. Yemin ederim kimseye kotulugum olmadi neden böyle yaptıklarını anlamıyorum özellikle bu hava atan hoş giynen kızlar bana inek ayi dışında başka birşey demiyorlar sanki ismim yokmuş gibi. Dershaneler kapatıldı ama bizim dershanemiz kaçak bir şekilde açık ve ben sıraya oturdum genelde hep yalnız otururum zaten o kendini begenmislerin yeni arkadaşı geldi hoca benim yanına oturmasını söyledi kız dediki buraya nasıl sığacağım hocam , ben o an yerle bir oldum kız beni tanımıyor bile ben tepki göstermedim üzülmemiş gibi yaptım ama ağlamamak için kendimi zor tuttum bütün sırayı kaplayacak kadar kiloluda değilim 155 boyum 68 kilom.
Lütfen kilolularla dalga geçmeyin , onlarla dalga geçerek espiri yapıyorsunuz ama hiç komik değil. Mesela ben hassas bir kız olsaydım belki bu dalgalar beni intihara bile sürükleyebilirdi.
Ben bunların çenesini kapatmak için onlara ne demeliyim?
Bana diyet yap deme çünkü çok denedim olmadı ama bir hafta sonra misafirlerimiz gidince diyetisyene gideceğim. Ayrıca bu senin tercihin demeyin çünkü ben kilolu olmayı tercih etmedim.
Çok dislaniyorum ya kiloluyum diye herkes dalga geçiyor kimse beni istemiyor. Kilolular bile dalga geciyor?