Sanırım kiloluyum diye kimse benden hoşlanmıyor?

irkin biri değilim gerçekten ama kiloluyum boyum 171 kilom 85 saçlarım kıvırcık esmerim burnum çenem dudaklarım dişlerim gerçekten hepsi tam olması gereken boyda ve hoş duruyor genelde çoğu kişi güzel olduğumu söyler pek makyaj yapan fiziğime göre giyinmesini bilen biri değilim sempatik biri olduğumu söylerler dışarıdan bakınca soğuk birine benziyorum ama gerçekten gram alakam yok neden kimse benden hoşlanmıyor lisedeyim arkadaşlarıma birileri hep açıldı ama bana kimse açılmadı kilo vermeyi deniyorum ama pek başaramıyorum sizce başka ne yapmalıyım arkadaşlarımı kıskanıyorum hepsinin peşinden koşan birileri var isimlerini çoğu kişi biliyo benim peşimden koşmayı bırak adımı bilen kişiler bile sayılıdır aslında çok sosyal biriyim ama yeni insanlar benimle pek takılmak istemiyor sanırım çok uzun süredir yeni biriyle tanışmadım zaten yaşadığım yer küçük benimle pek tanışmak istemiyorlar gerçekten kilo vermeyi çok denedim

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben 85 kilo olduğumu sanıyordum ama 90 olmuşum nasıl halledicem ben bu kilomu
Sanırım kiloluyum diye kimse benden hoşlanmıyor?