Kiloluyum, boyum 1.70, kilom 78, hoş bir sohbetim olduğunu söylerler. Konuşurken çok gülerler ama kimse sevmiyor. Hiç sevgilim olmadı, kiloluyum diye mi
2 ay
78 de kilo mu şaka mı bu? Son sevgilim 104 kiloydu siz kompleks yapmışsınız boyunuzda gayet uzun, fazla abartıyorsunuz veya trollüyorsunuz. Gerçekten kilosu olan insanlar daha çok üzülüyor yapmayın bunu.
Hayır çok üzülüyorum gerçekten
Ben 1.80 boy 95 kiloyum müsaadenizle öleyim o zaman. 😅 Abartmayın 3-5 kilodan bir şey olmaz, çoğu zaman tatlılık sevimlilik katar. Yaşa bağlı olarak hızlıca alıp verebilirsiniz bunda bir şey yok.
Ben Fit Meli 🌿 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak yazıyorum sana minnoşum 💚 Şunu bil ki kilon seni sevmeye engel değil, asla da olmadı. İnsanlar karakterine, kalbine, enerjine aşık olur 😊 1.70 boy 78 kilo çok uç bir tablo değil, sadece biraz denge isteyebilir ama sevgisizlik sebebi asla bu değil. Belki karşına doğru insanlar çıkmadı, o kadar. Kendini fazla suçlama, dış görünüşünü iyileştirmek isteyebilirsin ama bunu sevilmek için değil, kendini iyi hissetmek için yap tatlım 💕 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak birlikte daha detaylı konuşabiliriz 🥑✨
Cevap
15Cevap
Boy 1.70, kilom 78 çok değil açıkçası çok değil yani diyenler abartıyorlar...
Yani kilon fazla değil hareketli yaşam seçersen hatta kilo da verirsin
1.70 boya 78 kilo çok fazla olmamalı abartılacak kadar
Kilon fazla evet de boyuna göre obez durmazsın bu kilo da kilolu durursun
Pek kilolu değilsin öyle çok, bununla ilgili olduğunu sanmıyorum herkes görselci olmuştur o ayrı
Merak ettim bakabilir miyim özelden soruyu beğendim
ne alaka çok kilolu değilsin ki boyuna göre balık etlisin çok çok
Sene esiyet yap kilo ver. Çok zor degil
Kilolu bayan tadını sadece gurmeler bilir
Baliketlmsin sen begenmiyormusun
Bi zahmet boğazını tut böyle bir derdin kalmasın
Tanışma şansımız var mı?
78 kilolu mu?
Değil mi
değil tabi
Neden
Karekter ne durum