Sağlık Kiloluyum diye mi kimse sevmiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 neden abi yaa nasıl zayıflaycam Güncellemeler+1 yıl abi siz ingiltere prensesimisiniz Kiloluyum diye mi kimse sevmiyor? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 542 cevap paylaştı. Öncelikle kendine inan ve videolar çok var aşırı kilolu kadınlar bile fit oluyorsa azmin elinden hicbirsey kaçamaz bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bende ne irade var ne bişey var m4l gibiyim Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Öyle deme bir göre bilirmiyim seni yazabilirsin bana Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevilmenin kilo ile alakası yoktur. Seçimlerle alakası vardır. Kriterlerle. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl vardır kanka dış görünüşe göre yargılıyolar kendileri inglitere prpensesleri ççünkü Yorumla Ezel1995 +1 yıl Sende onları değilde seni bu halinle sevecekleri almaya çalış hayatına Yorumla Soran +1 yıl e bu halimle kimse sevmiyo hem karakterim kötü asosyal hem vücut kötü kimse s1klemiyo valla Yorumla Ezel1995 +1 yıl İllaki vardır ilgilenen birileri. Etrafını iyi gözlemle Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. üzülme KS erkekleri böyle 😂😂 0 0 Yorumla
eylul20092007 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bende 58 kiloydum ilaç yüzünden 10 kilo aldım şimdi 49 kilo falanım inanki yemeyeceksin ve yeşil cay kiraz sapı çayı falan tüket bol su iç ödemlerini at zaten tartıda eksileri görünce daha çok vermem isteyeceksin 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende fit olmak istiyorum 😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu kadar stresle değil fit hiç bi b0kk olamayız Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Maalesef 🚬🚬 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Kac kilosun ki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl çok yani Yorumla MrBroo +1 yıl Cok derken ne kadar cok olabilir belki yüzün guzel kilonu örter Yorumla Soran +1 yıl yüzüm güzel de fizik olması lazım bende ne beyin var ne fizik yüz güzel olsa nolur Yorumla MrBroo +1 yıl Yüz güzelse sorun etme bence fiziginde toparlanır zayiflarsin birazcik sabir lazim iradene sahip ciksan seni motive edecek biri olmasi gerekir Yorumla Soran +1 yıl kimse yok aksine motivmi çalıyolar Yorumla MrBroo +1 yıl İzin verme sana haksizlik yapana canim sen guzelsin kendi kendine de motive olursun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl diyet kanka biraz sabır irade işi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl tam diyet yapıyorum hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum 0car bozuyor moralimi gene kendimi yemeke veriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende başlicam diyete gel beraber başlayacak Yorumla Soran +1 yıl çarşamba günü başlayalım ama olur mu kendimi anca o zamn hazır hissederim Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 467 cevap paylaştı. Boy kilo kac ki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 164 kilomda 69 Yorumla Mr_Potter +1 yıl Çok da kilolu değilsin ki? Baliketlisin bence. Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ameliyat ol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yapmazlar abi ya ne ameliyatı vücut kitle endeksim o derece anormal değil kaç kere sordum dedi diyetisyene yönlendiririz en fazla Yorumla
Kuzeydern Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kalori açığı ve yürüyüş ile 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kalori açığı benim için çok zor çikolata bağımlısıyım çunku eyvah Yorumla Kuzeydern +1 yıl Ozaman zor kanka Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 443 cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 838 cevap paylaştı. Kaç kilosun ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yeme yeme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl allah razı olsun ya sayende 20 kilo zayıfladım nasıl akıl edemedim bunca zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Öncelikle kendine inan ve videolar çok var aşırı kilolu kadınlar bile fit oluyorsa azmin elinden hicbirsey kaçamaz bence
bende ne irade var ne bişey var m4l gibiyim
Öyle deme bir göre bilirmiyim seni yazabilirsin bana
Sevilmenin kilo ile alakası yoktur. Seçimlerle alakası vardır. Kriterlerle.
vardır kanka dış görünüşe göre yargılıyolar kendileri inglitere prpensesleri ççünkü
Sende onları değilde seni bu halinle sevecekleri almaya çalış hayatına
e bu halimle kimse sevmiyo hem karakterim kötü asosyal hem vücut kötü kimse s1klemiyo valla
İllaki vardır ilgilenen birileri. Etrafını iyi gözlemle
üzülme KS erkekleri böyle 😂😂
Bende 58 kiloydum ilaç yüzünden 10 kilo aldım şimdi 49 kilo falanım inanki yemeyeceksin ve yeşil cay kiraz sapı çayı falan tüket bol su iç ödemlerini at zaten tartıda eksileri görünce daha çok vermem isteyeceksin
Bende fit olmak istiyorum 😌
bu kadar stresle değil fit hiç bi b0kk olamayız
Maalesef 🚬🚬
Kac kilosun ki
çok yani
Cok derken ne kadar cok olabilir belki yüzün guzel kilonu örter
yüzüm güzel de fizik olması lazım bende ne beyin var ne fizik yüz güzel olsa nolur
Yüz güzelse sorun etme bence fiziginde toparlanır zayiflarsin birazcik sabir lazim iradene sahip ciksan seni motive edecek biri olmasi gerekir
kimse yok aksine motivmi çalıyolar
İzin verme sana haksizlik yapana canim sen guzelsin kendi kendine de motive olursun
Kaç kilosun boy kaş kıyamam
diyet kanka biraz sabır irade işi
tam diyet yapıyorum hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum 0car bozuyor moralimi gene kendimi yemeke veriyorum
bende başlicam diyete gel beraber başlayacak
çarşamba günü başlayalım ama olur mu kendimi anca o zamn hazır hissederim
Ben seviyorum desem de inanmayacaksın
Boy kilo kac ki?
164 kilomda 69
Çok da kilolu değilsin ki? Baliketlisin bence.
Ameliyat ol
yapmazlar abi ya ne ameliyatı vücut kitle endeksim o derece anormal değil kaç kere sordum dedi diyetisyene yönlendiririz en fazla
Kalori açığı ve yürüyüş ile
kalori açığı benim için çok zor çikolata bağımlısıyım çunku eyvah
Ozaman zor kanka
Boy kilon neki
Çok severim
Peki boyun kilon kaçki
Kaç kilosun ki
Yeme yeme
allah razı olsun ya sayende 20 kilo zayıfladım nasıl akıl edemedim bunca zaman