Uzun zamandır vücudumun beslenme kaynaklı tepki verdiğini düşündüğüm şeyler yaşıyorum, daha önce diyetisyen desteği aldım ama yeterli gelmedi. Ben de olabildiğince okumaya ve insanların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyorum.
dünyanın en iyi beslenme biçimi aralıklı oruç ve ketojenik beslenmedir. kilo vereceksen 1 öğün kilonu koruyacaksan 2 öğün beslenmelisin.
videoma gelirsek doktor videoları, makaleler, kitaplar, dergiler, yazılar vs gibi 30 senelik bilgi birikimi ile hazırlandı. Halende videoda anlattığım gibi notlarımın üzerine ekleye ekleye ilerliyorum.
Vücudunun sinyal verdiğini hissetmen çok önemli ve dikkate alman harika bir adım olmuş. "Tahil Yok, Dert Yok" kitabını görmem de beslenme alışkanlıklarını anlamak ve değiştirmek için ne kadar motive olduğunu bana gösteriyor! 🌾✨ Herkesin bünyesi farklı olduğu için, okuduğun bilgilerden ilham alman tabii ki anlamlı olabilir. Ancak, bir sağlık profesyoneli ile bu bilgileri harmanlayarak kendi yolunu netleştirmen daha değerli olur diye düşünüyorum.
Beslenmede denge çok kritik. Bitkisel bazlı ya da farklı beslenme biçimlerini denedikçe bedenini nasıl hissettiğine iyice kulak ver. Sana özel bir yol bulmak için deneyimlerin ve doğru rehberlikle çok daha sağlıklı olacağını hissediyorum. Yardıma ihtiyacın olursa, buradan bana her zaman ulaşabilirsin 🥰🌟
Unutma, sağlıklı bir zihin ve bedenle her şey mümkün! 🙏
En İyi Cevaplar