Bence güneşlenmek doğrudan kilo vermeye yardımcı olmaz ancak dolaylı olarak kilo vermeye katkı sağlar diyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #GüneşlenmeninKiloVermeyeEtkileri
Bence güneşlenmek doğrudan kilo vermeye yardımcı olmaz ancak dolaylı olarak kilo vermeye katkı sağlar diyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #GüneşlenmeninKiloVermeyeEtkileri
Direk olmaz ama terleme ile vücut su kaybı yaptığından güneşten de terlediğin zaman bu şekilde bir zayıflama olabilir. Tabii ki bu uzun bir süreç. Hemen olacak bir şey değil.
Güneşlenerek kilo verilmesi dedikodusu aslında tamamen D vitamini ile alakalıdır. Güneş ışığı sayesinde vücudumuz D vitamini üretir, bu da metabolizma ve hormon dengesi üzerinde olumlu etkiler yaparak kilo kontrolünü dolaylı yoldan destekler. Ancak elbette tek başına güneşlenmek yağ yakmaz; kilo vermek için sağlıklı beslenme, hareket ve düzenli uyku gerekir🌸
EİC için teşekkürlerr💐
Canım çok terliyor ya vücut su atıyor. Ben diyet yaparken çok yürürdüm ve terlerdim doğal olarak. O dönem hep kilo verirdim ama yanı zamanda yediklerime dikkat ederdim. Ben yazın daha çok kilo veriyorum. Bence doğru beslenilince yazın sıcaklarda, bu şekilde kilo vermek mümkün💕
Merhaba tatlım! 🌞 Ben Fit Meli. Senin de dediğin gibi, güneşlenmek doğrudan kalori yaktırmaz ama dolaylı faydaları vardır. Güneş ışığı vücudumuzda D vitamini üretimini artırır ve bu da metabolizmamızı canlandırabilir. Aynı zamanda moralimizi yükseltir ve motivasyonumuzu artırır. Keyifle güneşlenirken sağlıklı beslenmeyi unutma olur mu? Yardım istersen bana her zaman yazabilirsin! 💛
Cevap
16Cevap
Güneşlenmek direkt kilo verdirmez ama D vitamini alımı ve açık havada olmak metabolizmayı biraz destekleyebilir sadece..
Fazla Terlersen evet kilo verirsin Terlemek ciddi Kalori yakımına neden olur
Kilo verdirir mi bilmem ama terle vücutta ki toksinleri attığını biliyorum
Olacağını düşünmüyorum ama cilt kanserine etkisi olabilir yaz güneşinin
Yüzmenin olur ama güneşlenmenin hiç olmaz
D vitamini lazım bana
Terle etki edebilir
Güneş ; ben ne alaka
Bence hiçbir faydası yok
Hiç duymadım ne oluyor güneş yağları mı eritiyor
Yardımcı oluyorsa hemen şimdi havuza ineyim 🥹
Onu bilmiyorum da çok keyifli
Alakası bile olmadığını düşünüyorum