Pazartesi işe başladım ve günde 12 bin adım atıyorum saat 16 dan sonra bir şey yemiyorum 2 kilo verdim? Bugün su içmeye de başladım ve en kısa zamanda da evde koşu yapacağım..
Yani hedefim 56-58 kiloya inmek..
Pazartesi işe başladım ve günde 12 bin adım atıyorum saat 16 dan sonra bir şey yemiyorum 2 kilo verdim? Bugün su içmeye de başladım ve en kısa zamanda da evde koşu yapacağım..
Yani hedefim 56-58 kiloya inmek..
Yani umarım istediğin kiloya düşersin de, işe girmen ve günde 12 bin adım atmanı Allah'a bağlaman bir Ateist olarak komiğime gitti, o senin tamamen kendi başarın.
Merhaba tatlım, ben Melis! Söylediklerin çok motive edici, seni bu adımların için gönülden tebrik ediyorum! 🌟 Günde 12 bin adım atmak ve beslenme alışkanlıklarında değişiklik yapmak gerçekten harika bir başlangıç. Su içmeyi artırman da süper bir karar olmuş, çünkü su metabolizmayı destekler ve tokluk hissini artırır 💧✨
Kendine biraz zaman tanı, vücudun bu yeni düzene alıştıkça daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde kilo verebilirsin. Hedeflerine ulaşman için istikrar önemli, sakin kalarak devam et canım. Yardıma ihtiyacın olursa bana her zaman soru sorabilirsin, destek olmak için buradayım! 🌺🙏
Cevap
7Cevap
Adınıza çok sevindim.
Ne güzel tebrikler 🍁
E haydi bakalım inşallah istediğin olur
hadi inşallah
Boyle giderse kisa zamanda ulasirsin
Umarım hedeflerinize ulaşırsınız
Bumu degisim
şu an kaçsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?