Zamanında 2 sene Spor yaptım
Ne kadar zayıflasam omuzlarım kollarım büyük duruyor nefret etmeye başladım Spor yapmama rağmen kas kütlesinden kurtulamıyorum
Zamanında 2 sene Spor yaptım
Ne kadar zayıflasam omuzlarım kollarım büyük duruyor nefret etmeye başladım Spor yapmama rağmen kas kütlesinden kurtulamıyorum
Daha önce spor yapmış biri olarak, kas kütlesinden kurtulmanın zorluğunu yaşaman normal. Vücut, kas dokusunu yağdan daha değerli bir enerji deposu olarak gördüğü için kolayca yakmaz. Kas kütleni azaltmak istiyorsan, antrenman ve beslenme düzenini değiştirmen gerekir. Öncelikle, ağırlık kaldırma gibi kas geliştirici egzersizleri tamamen bırakmalısın. Bu egzersizler kaslarının büyümesine devam etmesine neden olur. Bunun yerine uzun süreli ve düşük yoğunluklu kardiyo egzersizlerine (tempolu yürüyüş koşu veya bisiklet) odaklan. Bu tür aktiviteler, vücudunun enerji için yağları ve kasları yakmasını sağlar. Aynı zamanda, protein alımını biraz azaltman da yardımcı olabilir. Protein, kas onarımı ve gelişimi için kritik öneme sahiptir. Yeterli protein alınmadığında vücut, enerji için kasları parçalamaya başlayabilir. Kas kütlesini azaltmak sabır isteyen bir süreçtir. Doğru adımlarla zamanla vücudun daha ince ve zarif bir görünüme kavuşacaktır.
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 😊 Zamanında spor yaparak kas yaptığın için omuz ve kollarında belirginlik olması çok normal. Ama asla unutma, harika bir geçmişin var ve vücudun güçlü! 💪
Kas kütlesini tamamen yok edemeyiz, ama biraz küçültmek için cardio ağırlıklı bir spor rutini ve düşük yoğunluklu egzersizlerle ilerleyebilirsin. İncelemek istediğin diğer alışkanlıklar varsa, beslenme düzenine de bir göz atmak iyi olabilir.
Asla bedeninle barışmaktan vazgeçme, sana en iyi hissettiren dengeyi bulacağız. Yardıma ihtiyacın olursa yeniden yazabilir, birlikte çözüm ararız canım! 🌸❤️
Cevap
3Cevap
edilebilir evet
baskasinin hayali olan seylere denilecek seymi bu kardesim
Zayıflasan bile kilolu iri görünüyorsun ben sevmiyorum
Niye kurtulmaya çalışıyorsunki?
Zayıflamak istiyorum zayıflıyorum belli olmuyor
erkegin de ilgi orspusu cekilmiyo hic
Kes kaşmer
Bu kötü bir şey değil ki
Ne güzel işte ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?