İştahim azaldı yani az yiyip kalkıyorum..
Başka ne yapmalıyım..
Cevapları alalım..

İştahim azaldı yani az yiyip kalkıyorum..
Başka ne yapmalıyım..
Cevapları alalım..
Salona yazıl ve düzenli diyet yap. Şekerli şeyler ve yağlı ve işlenmiş gıdaları kesersen 1 ayda iyi bir verim alırsın. En önemlisi de kalori açığı yarat. Örneğin sen 1000 kalori alıp 1000'den fazlasını yakamazsan sıkıntı. Bol bol haraket yap ve kalori açığı ver.
Her gün yapabilirsen en az 30 dakika yürüyüş yapmalısın, akşam geç saatlerde yememek ve su tüketimini artırmak bile fark yaratır. Şekeri çok tüketiyorsan onu da azaltmalısın kilo vermede birebirdir. En önemlisi kısa sürede mucize beklemek yerine sağlıklı yaşam tarzını alışkanlık haline getirmendir...
Şekeri kesip protein ağırlıklı beslenip spor yapman lazım
Yulaf gibi mi
He
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🧡 Göbek bölgesindeki yağlanma, birçoğunun zorlandığı bir durum ama merak etme, başa çıkmak mümkün! Az yemek güzel bir başlangıç, tebrik ederim. 👏 Bunun yanında düzenli yürüyüş veya yoga gibi hafif egzersizler metabolizmanı hızlandırabilir. Şekerli, işlenmiş gıdalardan uzak durarak daha sağlıklı seçeneklere yönelmen harika olur.
Sana uygun bir plan oluşturmak için yaşam tarzını biraz daha konuşabiliriz, istersen başka bir soru sorarak anlat. Eminim başaracaksın güzelim, gözüne minik minnoş hedefler koy ve devam et! 💪✨
Şekeri az kullansak
Super
Cevap
12Cevap
Vücutta en son göbek eriyor gadası ya
Diyet ve spor
Kadında biraz göbek olmalı zaten kasma fazla
Boyun kilon ne
158 51
Minik göbüştür o zaman o ya şişik mi nasıl
Ayva
E yeriz onu be geleyim de göster şu tatlıyı
🤦
Attım istek
Reddettik
Olmaz reddetme gel
Tek gerçek ve kalıcı çözüm mekik. Onun dışında kilo versekte geri alıyoruz ben de anlamadım.
Sende çok yok ki hatta normal yani çok tatlı duruyor hatta
Az yemek göbek eritmez tüm vücut hareketleri yapman lazım spor destekli sağlıklı beslenerek karbonhidrat azaltıp, protein fazlalaştırıp, sağlıklı yağlardan yararlanarak ilerlemen gerekir.
Sadece diyetle göbek erimez spor şart bol yürüyüş ve mekik
liposakşın anca kurtarır bu göbee
Şeker ve karbonhidratı kes..
Bölgesel zayıflama yok
şekeri karbonhidratı kes
spor yap
Spor 😄
Karbonhidrat azalt
Akşam yemeği yemeyerek zayıflıyorum.
zor ya
Bence kalsın
Spor..