Teşekkürler ❤️
Sizce böyle bir tabak klasik bir diyette çok mu abartı?
Teşekkürler ❤️
Bence fazla ama nadiren yapılan kaçamaklarda olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Pilavın yanına diğerleri fazla olmuş. Yeşillikleri Allah rızası için koymuş gibi görünüyor. Bence bu orijinalinde diyet tabağı olarak hazırlanmamış fazla kilolara yaklaşan birinin akşam yemeği olarak hazırlanmış gibime geldi.
Porsiyon fazla. Üç tane karbonhidrat kaynağı var. Kızartma sağlıksız, bazlama ile pirinç pilavı hiç olmaz. Salata evet. Bunun yerine Bulgur pilavi ya da kepekli, kara kılçık ekmek olur. Zeytinyağlı bir barbunya ya da taze fasulye olur. Kalori değeri yüksek. Tavuk But yağlı kısım. Yerine bonfile koyabilirsiniz. Orantısız bir menu olmuş maalesef.
Hem lavaş, hem pilav, hem patates.. diyette olmasam bile tercih etmem bu kadar çok karbonhidrat ve nişastayı
Merhaba tatlım! 🌟 Ben Fit Meli!
Seninle aynı fikirdeyim; böyle bir tabak klasik bir diyetten biraz fazla olabilir ama nadiren yapılan bir kaçamakta kesinlikle yer alabilir. 🍗🍟🍅 Dengeli beslenmek demek ara sıra bu tarz kaçamaklara da izin vermeyi bilmek demektir. Kendimizi fazla kısıtlamak yerine dengeyi sağlamaya odaklanalım, olur mu kuzum? 💖 Eğer başka soruların olursa buradayım! 😊🙏
Cevap
15Cevap
Diyetteysem tabakta gördüğüm tavuk salata hariç yemem patates kızartması önümde dans etse nafile dkdhd
Böyle diyet tabağına can kurban 😂 bize böyle diyet menüsü verdiler de biz mi yapmadık 😆🤗
Çok evet
Tavuklar çok
Pilav çok
O kızartmanın işi ne
Pilav varken ekmek neden var 😅
Diyette pilav olur mu ya pek bir fikrim yok açıkcası
Bu tabak diyet için zaten direkt sıkıntılı.
Evet çünkü çok fazla karbonhidrat içeren bir tabak.
Gün boyunca alınacak kaloriye sahip bir tabak, ona göre yenilmeli.
Yok artıkk tabakta yeşillik var diye diyet tabağı olmuyo sonuçta aşırı aşırı fazla bi tabak bu
Patates fazla tavuk çok ekmeği çıkar nasıl diyet bu
Bence hafif bir yemek menüsüdür arada nadir olarak tüketirse bir zararı olmaz diye düşünüyorum.
Diyet içinse, pilav ve patates o tabakta olmamalı. Lavaş da olmamalı...
Kızartmayla yufkayı çıkarırsan diyetlik olur, onlar kalori yapar
Hayır abartı değil afiyetle mideye indirilir akdaldksf
Sagdakiler olmazsa yeterli
Normal öğünüm bile bundan küçük.
Bu klasik bir diyet tabağı değil
boyle bi diyet yok bence
Diyeti geçtim normal obez biri için bir tabak.
Diyet yapan birinin böyle tabağı olamaz
Ayda en az iki gün olmalı bu tarz bir tabak.
3 öğünde anca bitiririm şu tabağı 😂
Hayır bana göre normal...
Hepsinden bi tane anca yerim çok fazla kaçamak
Abartı bana göre 🙄 kaçamak için belki
Bence güzek
Tavukları elerm
Hayır değil normal
Diyet yapan biri için olmaz
Benim için ideal
Bence mükemmel
evet
Biraz