Güncellemeler
+1 yıl
Bezelyeli kıymalı bulgur pilavi mi yapsam? 😂😂
Ya da sadece bezelye ve kiymayla bezelye yemeği yapıp yanına bulgur pilavı yapayım 😂
Ya da sadece bezelye ve kiymayla bezelye yemeği yapıp yanına bulgur pilavı yapayım 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Bezelyelerim bozulmuş arkadaşlar mantarlı bulgur pilavı yapıyorum yiejsj
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çok yakışır tavsiye ederim ❤️
Yalnız saat şuanda 1 yarın tekrsr soylersin tammlarsin olmaz mı 😀
Ya hayallerim yıkıldı zaten kaç gündür bezelye yapicam diye dolapta bekletiyorum bezelyeyi. Sonra uyuyakalmisim ben de internetten söyleyeyim dedim onda da havuc yok dediler önce. Sonra da patatesi koymamışlar Allah'ım ya deliricem 😅😅
O zaman paket yap dondurucuya at demek ki bezelye nin yasayacagi varmış 😅😂 hem zaten çokta aham Şaham bir yemek değil yaa olmadı bezelye tavuk eti ama ona da patates havuç falan lazımdı galiba boyel bir börek gibi bir şey vardı sanırım ondan yap bari diycektim de 😅
Ya ama öyle deme kaç gündür bunu planliyorum hem ben severim niye öyle dedin 😂 bezelyelerim üzüldü şu an 😂
Gerçekten bezelye çok faydalı ben kanarya besliyorum kanaryalarima veriyorum yesinler diye 😅😂😂
Gerçi o da pahalında artık az az veriyorum 😅
Hem kaç gündür diyorsan bence bı bezelyeleri kontrol et sen belki sana küsüp sinirden bozulmuslardir 😅
Biraz önce baktım ki kopuklenmisler tadı bozulmaya baslamis. Demek ki bütün evren o yüzden sozlesmis gibi bezelye yapmamam için uğraşmış hahahahah
İyi güzelde saat 1.30 neyin yemeğini yapıyorsun sen bu saatte 😅
Bak gördün mü bana birşeyler borçlusun ben uyarmasam kontrol etmiycektin 😅🤪😂
Türkiye'de yaşamıyorum saat 11 buçuk daha jdndjdj
Yarın ise gidicem o yüzden yemek yapıyorum 😂
Tahmin ettik yasamadigini ama havuç patates gelmedi unutmuşlar değince anca Türkiye de olur dedim 😂 gece mı yani onu söyle sen gece nin köründe yemek mi yapılır 😅😂
Otur kahve yap çay yap iç yemekle ne uğraşıyorsun 😅
Evet gece 11 buçuk 😂😂 e yarın akşama kadar kahve mi içeyim napayım 😂😂
Gece 11bucukta yemek mi yapıyorsun sen 🤦♂️ hayır yaa şimdi yap iç benim canım istiyorda uyuku tutmadı useniyorim kalkıp yapıp içmeye 😅 sen usenmiyorsun en azindna sen yap iç
Daha temizlik yapmam lazım ders çalışmam lazım jdjdjd ders çalışırken artık çay falan içerim. Kahve sevmiyorum ben 😂
Saat 11bucuk 11bucuk hangi ara yapicaksin bunları sen eee yarın iş var dedin sanki hem okul hem iş nasıl oluyor yüksek lisans mi?
Yaa birde ogrencisin bezelye ne bee valla cemkiricem şimdi 😂😂
Evet hem öğrenciyim hem çalışıyorum o yüzden zaten gecenin bir yarısı yemek yapıyorum 😂 çünkü sabahtan öğlene okulda, öğleden akşama işte olunca anca akşam yemek temizlik ders çalışma falan yapabiliyorum 😅😅
Sağlıklı besleniyorum suç mu hahaha makarna pizza ile doymadigimi fark ettim ben de ev yemeklerine yöneldim dijdnxj
Lisans okuyorum bu arada sonra da yüksek lisans okulu bitirebilirsem tabii yjejdj
Gece nin bir yarısı bezelye yemeği yapan birisi okulu nasıl bitirmesin karşına geçip dik dik gözlerle bakıp ayiplariz seni ona göre 😅😂 aslında okulda çok şey değilse yani boş ver okuma çalış hayatını yaşa en azidnan alım gücü var bak bezelye alabiliyorsun 😂😂
İşin zor açıkçası ama sen üstesinden gelirsin bezelye yemeğini bile yapmak için bile kıymalı mi mantarlı mi yapayım diye soruyorsun sırf bezelyeyi yemek için daha nolsun yaa 😂😂
Bir sürü hazır yemek aparatif varken bezelye yemeği yapan goca yürekli gurbetçi seni 😂😂
Nasıl ama hepsinde bezelye örneği verdim 😂😂
Şakası bir yana umarım emeklerinin karşılığını alırsın neresi olursa olsun ordan oraya koşturmak bir tek başına bunları yapmak veya yapmaya çalışmak hiç kolay değil şansın sagligin daima yanında olsun 🙏
Ama okul okumadan nasıl calisicam hahhaa okudugum okula göre iş buldum o yüzden mezun olduktan sonra çalışmaya devam etmek için mezun olmam lazım jdjdjyj
Valla şansıma mantarlı pilav yaptım ama güzel olmustu xjjdjs temizligi de bitirdim şimdi ders calisicam 2 saat sonra da uyurum 😅😅
Özel değilse ne okuyorsun peki 😀 birde hangi ulkesin Jamaika mi yoksa İsviçre mi 😅
Etiyopyada tir şoförlüğü üzerine okuyorum bsuejdj Jamaika ne suejsj
Tır şoförlüğü ufff sana çok yakışır bence klasik deri ceketleriden ve tespihlerinden yoksa göndereyim istersen Türkiye hatırası olarak 😂😂
Neden yaa hep iyi üni ler Avrupa da mı olucak Jamaika ülke değil mi 😅😂
Kıyma olurda Mantar çok alakasız.
Kıymalı yapıldığını biliyorum
Bezelye ve kıymali güzel oluyor
Kiyma evet mantar hayir
Evetttttt 😋🤗
Bozar