Bu sabah yedim bunları, yanındada bir tane haşlanmış yumurta yedim. Az mı çok mu sizce?

www.kizlarsoruyor.com/.../a11521-herkes-kilo-verebilir-yeter-ki-istekli-olsun-nasil-13-kilo-verdim
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-a2ea-32659a64cedd.jpg
Salam yerine 3 yumurta yesen ve ekmeğin beyaz değilde kepekli ya da çavdarlı olsa süper ötesi bir rejim tabağı sayılabilir.
Hatta ekmeği tamamen hayatından çıkarırsan 3 yumurta ve bol zeytin peynirle doyarsın.
Ha çok seviyorum diyorsan bir parça ye her gün salam ya da sucuk. Ama gereksiz bence.
www.kizlarsoruyor.com/.../a28481-spor-yapin-saglikli-beslenin-uzun-yasayin
Bu da işini görür. Teşekkürler :)
salam sosis jambon sucuk
krem peynir kaşar peyniri
beyaz ekmek ve beyaz un içeren herşey
şeker şeker içeren herşey
kimyalsal ürün içeren aburcuburlar
kısaca hepsi diyet düşmanıdır. senin için sağlıklı şeyler normal peynir ile zeytin burada
ekmeği hiç yemesen daha uygun bir rejim tabağı olabilirmiş. ayrıca o salamlar da çok sağlıksız. en azından her gün tüketme. onun dışında yediklerin normal. ek olarak yanında domates salatalık falan da yesen daha faydalı olur. zaten bir çok rejimde domates ve salatalık sınırsız olur yani bir sorun teşkil etmez :) afiyet olsunn
Şu diyet işlerine aklım ermez hesap kitap yapmam. Kafama göre takılır zararlı şeylerden uzak durmaya çalışırım. 😄
Bende aslinda :)
Hehe aynen dzenli. spor yapiyorum
Cevap
6Cevap
Salam tamamen sağlıksız hele birde oradaki beyaz ekmek var ki sorma :) ekmek tüketme ekmeğin yerine bol lifli wasa original yiyebilirsin... Salam yerine de canın çok istiyorsa hindi füme tavsiye ederim protein açısından hem nefsini de körler...
Bunu yesem bugun birdaha yemem heralde. beyaz ekmek var salam var peynirler var yagli peynirler hemde 2 3tanede degil 10 tane var heralde 😄😄
Doymadim ki bn ya :))
Napiim kuzum benim mide anca yani bunlar hehehe :D
o yağlı peynirler hele de salam hiç diyet yemeği değil:(
Diyetisyenin verdiği listede salam olmaz ekmek iki dilim bes zeytin bol yeşillik bir yumurta bir kibrit kutusu az yaglı peynir
Salam ve ekmegin uzerine surdugun margarini yeme kepekli ekmek ye bir tane daha yumurta yiyebilirsin tam diyet menusu olur cay ya da meyve suyu icme süt ic
Sabahlari istediğin kadar ye , kahvaltıyla bişey olmaz
Çok yani ama canm cekti bnm:(
K bkma dsunemedim canım
cok bence kalori degerleri yuksek
Hehe ben napiim doymadim zaten bu tabakla :D
Haha yok ya kilolu değilim ekmek sorun bir dilim tutmuyi beni sende acindan eri orda :p
Denicem tadini sever miyim bilmiyorum 3 dilim yidim bu bwyaz ekmekten çaktırma :) :D
Hehe denerim saol ;
nasıl diyetmiş bu salamlar ekmek falan :D
Bir dilimcik ekmek ya ölüyimmi acimdan :(
Bu diyet kahvaltısı mı şimdi😳
Olabildiğine peynir var ve salam hiç olmamalı
az veya çok mu bilmem ama çok sağlıksız bir tabak
Hayir
Peynir çok ama :)))
Ben. peynir severim ama :)
Ezine + kaşar
Salam olmasa olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?