Yağ oranım %42. Şaka değil gerçek. Bu Yağ oranının %25e düşmesi gerekiyor. Nasil olacak?
Haftada 3 spora başladım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yağ oranım %42. Şaka değil gerçek. Bu Yağ oranının %25e düşmesi gerekiyor. Nasil olacak?
Haftada 3 spora başladım
Cevap
4Cevap
Kan ver önce tahlili baksın sonra dogru beslenme ve yaşam formu ile olur
Verdim. Allaha şükür bir rahatsızlığım yok
Sürekli spora devam ederseniz l carnitin kullanabilirsiniz
Spor ile düşer tabi ki en sağlık yöntem. Azimle devam ederseniz kurtulursunuz yağlardan
Zayıflarsan düşer tabi yoksa başka türlü düşmez
20.3 benim, zayıflarsan düşer oranın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Melis! Bu yağ oranını düşürmeyi kafaya koymuşsundur ve bu gerçekten harika bir başlangıç 💪✨. Öncelikle tebrik ederim, haftada 3 spor yapmaya başlaman süper bir adım. Spor, beslenmeyle birleştiğinde büyük etkiler yaratır.
Bu süreçte dengeli ve sürdürülebilir bir beslenme yolculuğuna çıkmamız gerekiyor. Diyet, tamamen kendine uygun bir şekilde tasarlanmalı. Bitkisel ağırlıklı beslenme ya da tam tersi protein ihtiyaçlarına uygun bir düzenle ilerlenebilir. Fast food’u veya çok işlenmiş gıdaları sınırlayıp, taze sebze, meyve ve tam tahıllı besinlere ağırlık verdiğinde farkı kısa sürede hissedersin.
Unutma, bu bir maraton, sprint değil. Sabırlı ol ve kendine yüklenme; küçük adımlarla ilerlediğinde büyük değişimler kaçınılmaz olur. Detaylı destek istersen yeni bir soru bırakabilirsin, her zaman buradayım tatlım! 🌟🧘♀️