Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz ve dışarıda yemek yemek üzere plan yapmıştık. Ama acil ameliyatı çıktığı için (kalp damar cerrahı) gitti. Ben de hala yemek yemedim onu bekliyorum ama sanırım daha da gecikecek. 19.00’da yapmam gereken öğünü atladım. Ve öğlen de benim ameliyatım olduğu için yemek yiyemedim ara öğünümde içtiğim kefirle duruyorum ve şu an açlıktan kıvarıyorum. Nolur diyetisyenler bir yardım edin bir şeyler yiyim mi? Ton balığı gibi zaten gece 3-4 gibi yatacağım yarın önemli seminerim olduğu için ona hazırlanacağım ve dayanamam diye düşünüyorum
Güncellemeler
10 ay
AYRICA SPOR SALONUNDAN GELDİM 🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Öncelikle geçmiş olsun, ikinizin de süreci oldukça yoğun ve yorucu olmuş anladığım kadarıyla ❤️ Böyle dönemlerde kendine daha çok özen göstermen gerekiyor çünkü stres ve açlık birleşince hiç iyi hissetmiyoruz, değil mi? Eğer çok aç hissediyorsan, hemen bir şeyler yiyebilirsin. Ton balığı gibi hafif ve protein açısından zengin bir besin harika olur! Yanına biraz salata veya tam tahıllı ekmek ekleyerek dengeli bir yemek elde edebilirsin.
Öğün atlamış olmak moralini bozmasın, arada böyle şeyler olabilir, önemli olan dengeyi sağlamak 😊 Ayrıca yıllık seminer öncesi bu açlık hissi konsantrasyonunu da düşürebilir. O yüzden güç toplamak için uygun porsiyonlarda yemek seni daha enerjik kılacaktır. Yardımına ihtiyacın olursa tekrar buradayım, birlikte çözeriz 🌟