O lokma birkaç saniye ağızda kalır, ama senin hayalini kurduğun beden her sabah aynaya baktığında seninle olur. Şimdi yediğin şey, belki kısa bir mutluluk verir ama sonra pişmanlıkla baş başa bırakır. Her reddettiğin lokma, aslında kendine attığın bir adımdır. Sen aç değilsin, sadece alışmışsın… ama alışkanlıklarını değil, hedeflerini hatırla. O kıyafeti giydiğin anı, aynada gördüğün kararlı bakışı, hafifleyen kalbini düşün. Canın çektiğinde değil, hayalini düşündüğünde doyduğun gün gerçek değişim başlar. Gücün midende değil, yüreğinde… ve sen o güce zaten sahipsin. Şimdi değilse ne zaman? Kendine ihanet etme, çünkü sen buna değersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kilo verirsen daha iyi olacaksın milletin senin için ne kadar kötü sözü varsa onların hepsi yok olacak sadece seni kıskanacaklar ve o zaman dibine düşecekler
Ben bile kendimi anlayıp kilo vermeye başladım ekmek un türü hazır yiyeceklerden hepsinen uzak duruyorum artık ve 1,5 ay oluyor bu durum devam ediyor çok şükür kendimi alıştırdım şimdi ise hafta da sadece iki gün sabah kahvaltısında fıstık ezmesi ile beraber bir dilim ekmek tüketiyorum bana yetiyor00 Yorumla
1 yılSırtına çanta al. İçine 1.5 litrelik su koy. Her sabah aç karınla 2 saat yürü. Yürüme esnasında bu suyun yarısını bitir. Kahvaltı yapma. İki öğün ye. Toplam aldığın kalori 1500 ü geçmesin. Haftada 3 gün de 1 er saat vücut geliştirme yap. Her türlü zayıflarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı hissi yaşadım. Boyum 1.68 ve kilom yüze kadar çıkmıştı. Sonra kendi kendime dedim ki hiçbir şeyin tadı zayıf olmak kadar güzel değil. Bir anlık yeme isteği dış görünüşümü neden mahvetsin ki? Sonrasında spor ve diyetle 63 kg'ye kadar düştüm. Ve gerçekten hiçbir şey güzel görünmenin önüne geçmiyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim 🌸 Ben Fit Meli! Öncelikle şunu bil ki, bu kadar cesurca bir adım atmış olman harika! Ama sana bir şey söyleyeyim mi? Kendini kırmana, üzmene hiç gerek yok çünkü değişim sevgiyle başlar, öz sevgiyle 🧘♀️ Yeme dürtüsü bazen anlık bir kaçış olabilir, kendine "Şu an gerçekten aç mıyım? Yoksa bir şeyleri bastırmak için mi yiyorum?" diye sorabilirsin.
Kızım, inan bana istikrarlı ve dengeli bir şekilde ilerlersen yapamayacağın hiçbir şey yok. Minik hedefler koyarak ilerlemek her zaman işe yarar! Sana sürekli destek olmaya hazırım; yardıma ihtiyacın olursa mutlaka bir soru daha paylaş olur mu? 🍓🍀10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 3b cevap paylaştı.
u 1 yılgit ver kilo
10 Yorumla
1 yılBence insan ilk önce kendine saygı duymayı öğrenmek zorunda. Her ne yapıyorsa kendisi için yaptığının farkında olmalı ve hayatını ona göre idame ettirmeli. Kendine inanıp bu konuda başarılı olacağına tüm kalbinle inanırsan ideal kiloya ulaşırsın diye düşünüyorum. Ayrıca insanların seninle alay etmesine izin vermeni de anlamış değilim.
45 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel yazmıssınız
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran1 yılAlay etsinler demedim. Kötübir şey söylesinler ki hırs yapayım
- 1 yıl
Böyle şeylere gerek yok.
- 1 yıl
Bu şekilde motive olmak mümkün değil.
30 kilo vermek kolay değil ama imkânsız da değil. Kendine “Ben bunu başaracağım” de ve o sözü gerçekten tut. O an canın ne kadar çekerse çeksin, bir düşün: bu lokma geçici, ama hedefin kalıcı. Her kaçamak seni hedeften uzaklaştırır, her direnç seni hedefe yaklaştırır.
Bir kere başardığında, hem fiziksel hem ruhsal olarak çok daha iyi hissedeceksin. Kendin için, sağlığın için
20 Yorumla10 kilo verdim her hafta verdikçe güzelleşti yüzüm zaten güzelim ama cilt rengin açılıyor insanlar degıssmıssın diyor sana kötü söz söylemek istemem ama zayıflamaya başladıkça kendıne olan güvenin etrafın güzel sözleri başlıyor ve çok iyi hissediyorsun. Yarın bir adım at başla şekeri paketli gıdayı gazlı içeceği kes kuş gibi hafif hissedeceksin 10 gün tatlı krizleri gelir hurma ye ıncır ye sonra alışacaksın tatlı yememeye 3 güne bir yersin ekmek
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSana hakaret etmicem motive edicem. Fit olmaktan güzel şey yok hayatta şişmanken zayıflayınca eskiden bu tshrti giysem bk gibi olurdu diyosun kendi kendine gurur duyuyorsun merdiven cıkarken bile terlemek istemezsin herhalde? hem enerjik hem hareketli hem de güzel güsel kıyafetler giyiyorsun. Üstüne yüzün o kadar değişiyor ki ve insanların davranışları da değişiyor mlsf
20 YorumlaHiçbir kızı kırmayı istemem ama kilolu olmak bir insanın kendine yaptığı en büyük kötülüktür çünkü kilolu insanlar rahat yürüyemezler, merdivenleri rahat çıkamazlar/kesilirler, daha da ileriye gitme olasılığı ile beraber obez olma açısından risk faktörü taşırlar yani daha da birçok nedeni vardır ama en önemlileri olarak bunları hatırlatmak istedim.
20 YorumlaKilo verirken aç kalmak zorunda değilsin. İyi bir diyetisyen ve antrenör ile çalışarak hem beslenmeni, hem sporunu optimize edersen aç kalmazsın ama çok güzel sonuç da alırsın.
Şimdiden tebrik ediyorum. Çünkü cesaret edip ilk adımı atmışsın. Sağlıklı toplumun temelleri böyle atılıyor. :)
10 Yorumla
1 yılÖnce hormonlarına baktır (insülin dahil) ve demir ile D vitamini. Bunlardan dolayı da kilo veremiyor olabilirsin. Kadın doğuma ve endokrine gitmeni öneririm bunlar için. Hepsi normalse ve bunlarla ilişkili şikayetin yoksa, o zaman düzenli bir diyet ve spor hayatına geçersin.
10 YorumlaKırmak üzmek ile. olmaz dostum bu sana. En doğal taktiği vereyim şekerli şeyler seviyorsan onun yerine %80 bitterli acı çikolata ye o metabolizmanı hızlandırır günlük iki adet sade soda iç. Bol bol su iç salata ye ekmeği çeyreğe düşür yürüyüş yap mekik çek şınav cek zayıflarsın
00 Yorumla
1 yılÖleceksin.. var ya, can boğazdan çıkar.. o işlediğin günahları feci şekilde ödeyeceksin.. dikenli, budaklı şeyler vercekler yemen için, gırtlağını parçalayacak.. içmen için zifir, kaynar sular verecekler..
Yanı başında benim gibi bi zebani olacak, şlakk şlak..
Konuşmasıyla gıcık edecek..
bu dünya hayatın zaten.. ktan..
00 YorumlaBoyuna göre evet fazla. Seni kırmak istemem kesinlikle. Bu yüzden şöyle düşün. Hasta olsan ya da ölsen, seni yıkayan ya da taşıyan kişiler arkadan konuşacak, "bunlar yüzünden bel fıtığı oluyoruz" vs diyecekler. Arkandan kötü konuşturmak yerine, aynaya baktığında fit bir vücutla başta kendin, kendin için güzel konuşmayı dene. Yani 30 kilo ne ki, verilmeyecek bir şey değil. Ve sen de bunu eminim ki yapacaksın. Kalk ve sadece "ben bunu istiyorum" de.
02 Yorumla- 1 yıl
Uzun zamandır böyle bir vicdan azabı yaşanmamıştır muhtelemen... İnsan Gazzal dan vurur mu, çok ayıp
1 yılO zaman sana hem tokat gibi hem de motive edecek bir cümle bırakıyorum:
💬 “Bir anlık tat için, yıllardır hayalini kurduğun bedeninden vazgeçme!”
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyni kgdaydik boyum 170 90 lara kadar çıkmıştım 6 ay sıkı diyet ve sporla 30 kg verdim .. al al nereye kadar bir yerde dur demen lazim.. elbette bozacaksin baştan başlayacaksın ama pes etmek yok 2 yıl korudum 7 sini geri aldim sonra verdim.. sonra sonra hep dikkat eder oldum 6 yildir 60 larda kalmaya çalışıyorum ve yine diyetteyim jejs son 3kg
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKırıcı bir şey söylemek istemem çünkü bu bir çözüm değil tavsiye verebilirim o da gece geç saatlerde yemek yememek sağlıklı beslenmek abur cubur yemeyi azaltmak spor yapmak (fitness yüzme yürüyüş gibi) kan tahlili yaptırmak (vitamin eksikliği için) diyetisyenden yardım almak psikolojik sorunlardan dolayı yeme içme isteği artıyorsa psikoloğa gitmek
00 Yorumla
1 yılBen de 179um 110 kgyim. Aslında bana kilo aldın vs diyip başımın etini yemeseler kilo vereceğim de veremiyorum. Yürüyüş vs yapıyorum ama nafile. Kafanı da toplayıp stresini atman lazım yoksa kilo falan veremezsin tam tersine alırsın.
10 Yorumla
1 yılgünde 2 litre su ile başlayabilirsin ve ilave olarak her gün 30 dk yürüyüş, sabah öğle bir dilim ekmek akşam ekmek yok ve 20.00'den sorna asla bir şey yemiyorsun öğün atlamıyorsun vereceksin bu kiloları emin ol
10 Yorumlaİstediğin vücuda sahip olan ünlüler vardır elbet ben onları her gün Stalklardım motive kaynağım olurdu yani bide yaptıklarımdan çıkardığım şey sebze ve meyve sindirilmesi kolay yiyecekler yemek daha iyi oluyor sadece yürüyüş değil hafif kaslarını çalıştıracak haraketlerde yapmalısın park aletleri bunun için yeterli olur
10 Yorumla
1 yılYa istedigini giyceksin ya istedigini yiceksin
50 Yorumla
1 yılNe söylerse söylesin insanlar içinde olacak yoksa zor yavrum yemiycen yani kaçarı yok😄
10 Yorumla
1 yılEkmek şeker un tuz hepsinden uzak dur verirsin, ben 170 50 kiloyum ne abur cubur yerim nede ekmek , yani net bi şekilde herşeyden uzaklaşma bak, 5 ayda 1 cips yemişlişim vardır, yağlı şeylerde yememeye dikkat et kızartma bol yağlı yemekler kilonun çoğu yağa gidiyor
00 Yorumla
1 yılOyun çok güzel ama 90 kilo nedir bebeğim 55'ten yukarı olmamalısın 55 ol kalem etek Stiletto giy gelsene seveyim bak söyledim artık o pis boğazını tutarsın😝
00 Yorumlayuhhh 90 kilomu camış gibi olmuşsun kez boğazını az ye artık
20 Yorumla
1 yılAcı yok Rocky! Acı yok!, Bide rocky serisini izle bak bakalım nasıl gaza geliyosun🙂
20 YorumlaAç evin tok kedisi gibi yeme artık gt göbek birbirine karıştı
20 Yorumla
1 yılDünyaya keyif çatmaya gelmedik. Derdi olmalı insanın , dertleri. Dertlenmeli insan. Düşünmeli neden burada olduğunu.
00 Yorumla
1 yılSeni lanet olası şişman karı o lanet kıxçını kaldırıp git biraz hareket et (Ağır olmadı dimi ahhahaha)
00 YorumlaSağlığın iç organların mutluluğun için aynalarla barışman için kendini çok çok begenmen istediğin kıyafete kolayca girebilmek için 🫶
00 Yorumla
1 yılMilletin seni rencide etmesini isteyerek bir şey yapacaksan yapma zaten. Kendine saygın olmalı en başta.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVermezsen ben gibi hastanede sürünürsün aşkım bizim daima zayıf olmamız lazım diyabetten ayaklarım yara kolesterolden dolayı pankreatitt geçirdim pankreasım çalışmıyo
02 Yorumla
Soran1 yılDiyabet ne oluyor tam olarak belirtisi falan ne
- 1 yıl
Şeker hastalığı
1 yılYeme isteği bir şeye verdiğin duygusal bir tepki veya fizyolojik bir hastalığın var. Her halükarda sorunun kaynağını bulup çözmelisin, sonucunu değil.
00 Yorumla
1 yılSeni olduğun gibi sevecek birini bul ve hiç 30 kilo vermek için uğraşma derim 👍
03 Yorumla
Soran1 yılEvliyim zaten bebem var. Kendimiçin vermek istiyorum
- 1 yıl
Kendin için kilo vermek istiyorsan zaten verirsin bizim bir şey dememize gerek yok fakat İlla bir şeyler söyle dersen 🤔🤔
Bol bol emzir ve protein ile lif ağırlıklı beslen, karbonhidrat ve şekeri mümkün olduğu kadar azalt. Bunu alışkanlık haline getir. Kilo vermeyi zamana yay kalıcı şekilde kilo ver, sürekli yağ oranını ölçtür ona göre kilo vermeye devam et. Yağ kütlenden kilo gitsin kas kütlen azalmasın ya da kemik yoğunlugundan gitmesin 👍 bebene sağlık mutluluk ve güzel bir ömür diliyorum. Analı babalı büyütsün Allah 😊
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılBu kırılma üzülme ile olmaz buna gerek de yoktur varsa böyle bir planıniz diyetinize ve fiziksel aktivitenize uyacaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimsenin bir şey demesine gerek yok ki 😂 kilondan kendin rahatsızlık duy. Bende 100 kiloyu gördüm aman yarabbim ne oldu böyle dedim allah'tan hiç belli etmedim diyet bile yapmadım leslie ve yürüyüş ile 65e düştüm devamlı yaparak
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDukan birası da yap
Gizli Üye(30-35)1 yılAfrika'da ki aç çocukları düşün. Yediklerini onlara yolla. Sen yeme onlar yesin. Sen 1 ay yemek yemesen açlıktan ölmezsin çünkü vücudun yağları yakar, enerji sağlar.. Ozaman 30 kilo anca verirsin
00 Yorumla
1 yılNe diyorsun topik parmakların bir şeyler yazıyor ama tombulluktan imlanı anlamıyorum.
20 Yorumla
1 yılBana bak şişko ve obez kız , bir an önce kilo ver , yoksa seni yakında evden vinçle çıkaracaklar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyun 170 ise 75'e düşsen birl senin için yeterli. Az spor yap gez toz yürüyerek git her yere. Evde tatlı pilates videoları var youtube'da 30-40 dk onlardan yap.
Kendine güzel kahvaltı tabakaları hazırla.
İlk etapta bunla basla. Katı saçma diyetlerle (su orucu vs) aklını sulandırma.
10 YorumlaBen de vermeliyim 30 kilo. Nasil yapacagiz bilmiyorum.
10 YorumlaYarım dünya olursan seneye dana yerine sana girerim ona göre. 7 ye bolerim
00 YorumlaEminim çok ponçiksin ve 30 kg versen de daha bir ponçik olursun tatlım 🌸
00 YorumlaEmin ol ne söylenirse söylensin bir şekilde yiyorsun☹️
00 YorumlaYemeye devam et camim benim ama spor salonuna yazıl 1 senede istediğiniz kiloya ulaşırsınız
00 Yorumla
1 yılSağlıklı kilo vermelisin ama. Tansiyon ve şeker hastalığından korkmuyormusun peki? 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTürkiye penis ortalaması 13/15 cm arası oldugunu düşünürsek o kilodan içine hepsini sokmak için pozisyon alternatifin yok doyuma ulaştıramaz kimse seni deligi arayarak bulamaz
00 Yorumla
1 yılYemek yemek güzel ama fit ve güzel olmak daha güzel diyerek
00 YorumlaSenden olsa olsa hamburger olur allahım topu (özür dilerim kardeşim sen istedin)
00 Yorumla
1 yılAcliktan hasta olmayacak kadar yemen dilegi ile.
00 YorumlaOha seni diğer bayram kurban edelim bu kiloyla iyi kâr ederiz
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYuh yuh🤣o nasıl rakamlar öyle🤭 sen dışarı çıkma insanlara göz zarari yaratma yeter. Allah'ım sana geliyorum🤐
01 Yorumla
Soran1 yıl😣😣😣
O kiloya çıkan biri zor kg verir benim de 5 kg fazlam var boyumuz aynı 170 boy 65 kg yim önceden 60 dim neyse baktım az aldım diyete başladım veriyorum şimdi yani anlamadığım kısım 90 a çıkana kadar aklıniz nerede oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılDoğum kilosu
1 yılSen istedin,
Seni dinazor canavar mideli iştahlı bizide ye rahatla 🤣🤣🤣 boş ver ye zayıflama 🙂01 Yorumla- 1 yıl
Kadınları kıramam üzemem 🙂
1 yılMr. Beast izle
Kilo veren bir adam vardı ondan kötü olamazsin00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 884 cevap paylaştı.
1 yılSeni kırıp üzemem çünkü kilon bana göre gayet güzel göbüş candır olmazsa olmaz benim için
00 Yorumla
1 yılBurdan yazdığım şeyler sansürleniyor ve kalkıyor
00 YorumlaÇok cirkinsin kilon çok fazla kimse evlenmez seninle
00 Yorumla
1 yılCan boğazdan gelir
Dikkat et başka yerinden çıkmasın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖküz gibi olmuşsun. Bu saatten sonra senden bi cacık olmaz. Salataya hıyar olsan ağırlığın iriliğin yüzünden fazlasın diye tercih edilmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni seven böyle sevsin kendine eziyet etme lütfen bırak seni seven sen oldugun için sevsin fizigin için değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl25 kg bile versen sporda yapıyorsan eğer bir çok erkeğin arzu edip her bir noktanı keşfetmek isteyeceği bir bedene sahip olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHenry Cavill çocukken fat cavill diye zorbalık görmüş. Böyle bir dünyada seninde kendine bakman gerek sis kdjdj al sana üzgün ol hdjd hadi
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar