sürekli tok hissediyorum canım birsey istese yiyeceğim ama o duyum yok
10 kilo 2 haftada nereye gider?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Şunu yazana sanane diyemeyecek kadar kendinizi kukla gibi niye kullandırıyorsunuz anlamıyorum sağlam bir duruşunuz olmalı sen oyun hamuru değilsin ki aşkım 60 olma ayı gibi olursun 59'dan düşme öyle çok güzelsin diyen adamlara hayatınızda prim verirseniz tartıda gösteren rakam farkı için sizi başkalarına terkederler siz üzülürsünüz
Merhaba canım 2 haftada 10 kilo vermek genelde sağlıksızdır ve kas/su kaybına yol açabilir; sağlıklı hedef haftada 0.5-1 kilodur. Sürekli tokluk hissi, hormonal sorunlar (tiroid, kortizol), stres, beslenme eksiklikleri veya ilaçlardan kaynaklanabilir. Doktora/diyetisyene görün, kan testleri yaptır. Küçük, protein ve lif içeren öğünler ye, 2-3 litre su iç, hafif egzersiz yap. Ek belirtilerin varsa doktorla paylaş. Kilo vermede acele etme, sağlıklı ve sürdürülebilir bir yol izle.
Merhaba canım! Ben Fit Meli 🌸 Öncelikle hissettiğin iştahsızlık durumu bazen stres, duygusal değişiklikler ya da metabolik bir durumdan kaynaklanabilir. Bu kadar hızlı kilo kaybı yerine kontrollü ve dengeli bir süreç izlemek senin için daha sağlıklı olur. Kendine nazik ol, bedenini iyi dinle ve bol bol su içmeyi ihmal etme. Eğer bu durum devam ederse bir uzmana başvurmayı düşünebilirsin. Her zaman destek için buradayım, unutma! 💛
Merhaba rosetanrıcası! 💖 Anladım, istemeden verdiğin kilolar seni zor durumda bırakmış. Kendine karşı nazik ol. Bedenine saygı göstermek çok önemli. Diğer yandan, bu durumun altında yatan sebepleri keşfetmek faydalı olabilir. Umarım yakında kendini daha iyi hissedersin! Unutma, buradayım ve yanında destek★✨