Arkadaşımla iddiaya girdik 10 günde 2 kilo nasıl gider. (Uzun zamandır diyetteyim büyük ihtimalle giden yağ olacak) boy 155 kilo 55
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Ben 3.5 ayı aşkın bir süredir Intermittent Fasting yapıyorum. Hatırlatmakta yarar var. Bu diyet değil, bir beslenme biçimi. 3.5 ayda 10-11 kg verdim. İlk başta ekmeği ve şekerli şeyleri tamamen bıraktım. Hiç elimi bile sürmedim. Yemekleri ekmeksiz yedim. Kahvaltılarım zengindi protein açısından. Nadiren yumurta yiyen ben, her sabah kahvaltıda sebzeli yumurta yemeye başladım. Çok ama çok sonradan kaçamak yaptım azıcık. Temel bilgi nedir? Karbonhidrat aldıkça canın daha çok yemek yemek ister. O yüzden karbonhidrattan uzak duruyoruz. Bir de sabahları meyve yiyebilirsin. Akşam yenen meyve yağ olarak depolanır midende, sindirimi zorlaşır diye.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
11Cevap
Şunu söylemeliyim, sıkı bir diyet kadar hareket etmek ve spor yapmak da önemli. Her gün mutlaka yumurta ve yeşil çayını ye çünkü yumurta hem protein bakımından zengin olduğu için et ihtiyacını az daha olsa giderir ve tok tutar. Yeşil çay ise metabolizmayı hızlandırır. Az değil, sık sık ve az ye. Metabolizmayı düzenli olarak çalıştırman lazım çünkü. Ve mutlaka her akşam 2 saat kadar yürü. Spor salonuna imkanın varsa git. Evinde çikolata, cips ve şekerleme bulundurma çünkü bir anlık hevesle kaçamaklar olabiliyor veya insan 'ah, kilo verdim bir kaçamağı hakettim' diyip onları giyebiliyor, sakın! süreç bitmeden zararlı yiyecekler yeme.
00 Yorumla- +1 yıl
Bir kilo vermen için yaklaşık 7700 kcal açık oluşturman gerekir 2 için 15400.10 gün içinde 2 kilo verebilmen için yaklaşık 1500 kalori açığı oluşturman gerekir ki bu sadece yememeyle olmaz. Eğer yemeği ani kesersen belki vücudun olumsuz reaksiyonlar verebilir ama illa vermek istiyorum diyosan fazlasıyla kardiyo yüklenip belli bir kalori açıklığı oluşturabilirsin başka yolu yok gibi. Tabi metebolizma hızında bu süreç için önemli faktör
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 401 cevap paylaştı. Akşam ogununu atla tarçın ve limonlu su iç tok tutar çok rahat verirsin fazla birşey yapmana gerek yok
00 Yorumla1. tek ögünür beslenir 5 ten sonra bisey yemezsen gider
2. 3 gün kabak ya da patates diyeti yaparsan 3 günde en az 2 kilo gider00 Yorumla- +1 yıl
Çözüm yememek. Cidden ölmeyecek kadar yersen 10 kilo bile verirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Ben bir günde 2 kilo veriyorum benim için çok kolay
00 Yorumla Aslında boğazını kisarsan kolay gider ama pasta kek kısır börek yersek tabikide hayır zayiflayamayiz bende zayıflamak istiyorum ama zayifliyamiyorum 1 ayda 20 kilo vermem lazım 😱😱😱😨😨😨😣😣😣😣😣😣😣😰😰😰😰😰😰😰😰😥😥😥😥😳😳😳😞😞😢😢😭😭😪😪
00 Yorumla- +1 yıl
Ketojenik diyeti denemelisin haftada 3 kilo verdiriyor ben bizzat denedim. Şeker sıfır ekmek sıfır. Bı netten arastir ketojenik diyeti. Bir hafta dişini sıkarsan yağlarından 3 kilo verirsin direk
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
günde 800 kaloriyi geçme ve her gün 6-7 bin adım at.
00 Yorumla - +1 yıl
kalori açığı yap yani 2-3 öğün sağlıklı ve az ye akşam 6 dan sonra yeme sonra bak ne derdin ne tasan kalıcak 🤣
00 Yorumla 1 haftada 5 kilo gidermiştim kendimden 10 günde 2 kilo vermek boş 1 hafta az yemek ye hergün 2 litre su iç spor yap zayıflarsın
00 Yorumla- +1 yıl
Naneli yogurt ye limon sıkarak ve limonlu su ic ac karnina her sabah bide sey var 1 kasik tarcin 1 kasik turk kahvesi ve sut kaynat ic her gece
00 Yorumla kesin çözüm varsa bana da söyleyin dostlarım lütfeeeen
00 YorumlaÇok çok az yersen gider ama sadece bağırsakların boşalır yağdan gitmez
00 YorumlaDetoxs yap canm eczanede bulabilirsin detoxs icin ürünler 🖤
00 Yorumla- +1 yıl
Instagram da diyet sırları var orda cok diyet programı var ordan bakabılırsın
00 Yorumla Açlık orucunu araştır
02 Yorumla- +1 yıl
Aç kalmam
- +1 yıl
Hıyarla bol bol ye yağ yaktırır
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 399 cevap paylaştı. Yağ gitmez ödem atabilirsin belki 1 kilo?
00 YorumlaBen şeker tüketmeyerek vermiştim.
00 Yorumla- +1 yıl
Kolay gider.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Program ile
- +1 yıl
Aydınlatır mısın
- +1 yıl
Yapmayacağın bir şey için ellerimi yormam pek mantıklı olmaz. Araştır. Oluştur.
Zor bir şey değil
5kg bile verirsin aslında yöntemi basit
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
10 günde çok zor gidenin çoğu kastan olur
00 Yorumla - +1 yıl
yemeyerek
00 Yorumla Zor.
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı