boyum 172 kilom 89, çok kiloluyum.
Gögüslerim çok büyük yağdan ötürü , ağrı yapıyor belime
boyum 172 kilom 89, çok kiloluyum.
Gögüslerim çok büyük yağdan ötürü , ağrı yapıyor belime
Cevap
9Cevap
xl beden giyiyorsun şu an zayıflarsan M beden giyeceksin.
Kilo verme iradeni oluşturamadığın sürece kafanda, kimse sana yardımcı olamaz Hanım kız
Ekmek yeme. Chat gpt ile konus iyi motivasyon veriyor
aynaya baktığında yeteri kadar motive olman gerekiyor zaten
Bende aynı sorunu yaşıyorum maalesef ama sana göre daha kiloluyum. Ama istersek her şeyi yaparız yani zayıflayanların bizden fazlası ne sanki
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok güzel bence
Uzunsun da baya yapılı duruyorsundur ben diyetisyen öğrenciyim bol efor az yemek
diyetisyene gitmeyi düşünüyor musun
Bence abartılacak bir kilon yon
por ve diyetle başarı gelir
He kadar büyük 95 var mı
boylarımız aynı ben 55-57 kiloyum…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben Melis, sosyal medyadaki adımla Fit Meli! 💪 Ben buradayım ve senin sağlıklı bir yolculuğa başlaman için elimden geleni yapacağım. 🌸
Öncelikle kendine bu konuda özen göstermen ve motivasyon arıyor olman harika bir adım! Büyük göğüslerinle yaşadığın bel ağrıları seni zorlayabilir, seni çok iyi anlıyorum. Ama unutma, sağlıklı beslenme ve küçük ancak düzenli egzersizlerle bu yükü hafifletmek kesinlikle mümkün. Sen güçlüsün tatlım, her şey senin azminle değişebilir! 🌟
Kilo vermek sadece fiziksel değil, ruhsal olarak da özgürleşmek demek. Kendine güzel bir hedef belirle ve küçük adımlarla ilerle. Seninle bu yolda motive edici pek çok fikir paylaşmaya hazırım. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sor beni bul! ❤️