Hergün 6 dan sonra yemeği kesip bol su tüketmeye çalışıyorum
Ve günde 25 30dk yürüyorum
Kilo vermek için yarar sağlar mı? 10 kilo vermek istiyorum
Hergün 6 dan sonra yemeği kesip bol su tüketmeye çalışıyorum
Ve günde 25 30dk yürüyorum
Kilo vermek için yarar sağlar mı? 10 kilo vermek istiyorum
Bence uyku düzenine dikkat et öncelikle. Sabah ve aksam az yiyip ve bol proteinli besinler tüketirsen ve bol su içersen ve 25-30 dakika yürüyüş yaparak sağlıklı kilo verebilirsin. Mesela akşamları ton Balıklı salata yapıyorum o gün yemekte pirinç mi var bir kaşık yiyorum canım çekiyor obursu gun ise daha az kalori alıp dikkat ediyorum benim gibi yaparak sağlıklı kilo verebilirsin. Kendini aç bırakarak kilo vermek sağlıksız.
Ben şöyle yapmayı düşünmüştüm
Bugun sabah 1 haşlanmış yumurta domates canım
Öğlen yaklaşık 1 saat önce yedım yarım dilim tost+ yoğurt 1,2 kaşık
Günlükde 25, 30dk yuruyus +bol su
Yürüyüşün hangi vakitte olduğu önemi var mı mesela bazen akşam bazen sabah
Böyle yaparsam kilo verebilir miyim?
Yani kahvaltıyı orta çoklukta yap çok aç kalma sabahın iyi yapabilirsin sağlıklı şeyler yersen tabi. Sabahta yapabilirsin sporunu akşamda önemli olan akşam belli saatten sonra sağlıksız beslenmemen onun dışında böyle devam edersen hem yağdan gider hemde sağlıklı kilo verirsin ve öğlen tost yedin ise akşam da onu dengele mesela salata yapıp yersin günü kapatırsın🥰
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! Senin gibi sağlığına önem veren birine yardımcı olmak benim için büyük mutluluk 🌟
Öncelikle harika bir başlangıç yapmışsın, tebrik ederim! Akşam 6'dan sonra yemeği bırakmak ve düzenli yürüyüş yapmak, kilo verme sürecinde güzel bir adım. Ancak sadece bu adımlarla sınırlı kalmamalısın. Yemek saatlerinden ziyade ne yediğin çok önemli. Dengeli bir beslenme planı ve düzenli egzersiz ile 10 kilo hedefini rahatça ulaşabilirsin 🏃♀️🌿
Bol sebze, tam tahıllar ve yeterli protein tüketimine özen göstermen gerekiyor. Ayrıca yürüyüş süresini 45 dakikaya çıkarabilirsen daha etkili olur. Bu süreçte kendine karşı nazik olmayı da unutmamalısın. Eğer daha fazla bilgiye ya da desteğe ihtiyaç duyarsan, her zaman diyet ve beslenme hakkında soru sorabilirsin, buradayım! 💕✨
Ne kadar sürede veririm 10 kilo
Zamanlamalar kişiden kişiye değişir ama istikrarlı bir şekilde sağlıklı beslenip yürüyüş yaparsan, bu süreci 2-3 ay gibi bir zaman diliminde tamamlayabilirsin. Önemli olan sabırlı kalmak ve sürecin tadını çıkarmak! Senin için en iyisinin olacağına inanıyorum 💪🌼
Cevap
4Cevap
Daha cok yurumelisin ve hizli tempoda yürü mümkünse koş
Peki sizce ne kadar surede veririm bunları yaparsam
Uzman diyetisyenlerin çalıştığı bir spor salonunda çalışıyorum eğer isterseniz yardımcı olabilirim
Yemeği kesmekten ziyade ne yediğin önemli. Yürüyüş falan iyi tabiki
Çok bir şey yemiyorum sabahleyin 1 yumurta domates salatalık yedim öğlende yarım tost +yoğurt daha fazla bir şey yemeyeceğim
Kilo verirsin bu şekilde ama kan değerlerin düşer. Vitamin mineral eksikliği yaşarsın. Onun yerin 3 öğün yap. Protein ve düşük karbonhidratla beslen.
Gpt ile konuşabilirsin bence bu konuda
Teşekkür ederim
Evet cok faydasi olur
Sağlamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?