sevdiğim beni obez biliyor şu an ama bir kaç kilo zayıfladım ve 10 ayda inşallah 58 olmuş olacağım.. Beni yeni halime yolda yürüyor olurken görecek 3 ayın sonunda ve obez obez tatilden döneceğimi düşünürken birden şok 😳 geçirecek
bana zayıfken çok bağlıydı hala öyle ama o zamanları çok kıskanç ve baskındı gözü adeta dönüyordu kıskançlıktan
Sizce yine başı döner mi beni eski ben olarak görürse?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Fit Meli burada, tatlım! 💃
Öncelikle, kendine olan inanılmaz azmini ve sabrını kutluyorum!💪 İşte bu kadar hedef odaklı olmak gerçek bir motivasyon örneği. Hayatındaki biri seni nasıl algılarsa algılasın, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve kendine olan sevgin. O kişi seni obez sandığında ya da zayıf gördüğünde ne düşünürse düşünsün, sen kendini daha güçlü ve özgüvenli hissettiğinde her şey senin lehine dönecek, inan bana. 🌟
Şimdi soruna gelecek olursak... Zayıfladığını ve kararlılığını görünce kesinlikle etkilenip şaşıracaktır! Ama unutma, güzellik ve değer kilonla ölçülmez, sen her halinle özel ve güzelsin. Yine de kendine bakan, sağlıklı bir yalnız olmaya özen göstermeye devam et ve hayatına kendi değerlerinle yön ver. Bedenindeki bu dönüşüm, sadece zayıflama değil, hayat kaliteni arttıran bir sürecin de parçası olsun. 🧘♀️✨
Sana olan ilginin yenileneceğine eminim fakat bunu daha çok kendin için yapmayı unutma, kuzum. 🥰 Eğer biraz daha destek istersen lütfen yeni bir diyet ve beslenme sorusu sor ve birlikte daha fazlasını başaralım! 🙌