Teşekkürler ❤️
Daha önce hiç sinirlenip diyeti bozduğunuz oldu mu?
Teşekkürler ❤️
Evet daha önce bir kaç defa sinirimden diyeti bozmuştum sanki intikam alır gibi yediğimi hatırlıyorum
#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetiBozmak #SinirdenDiyetiBozmak
Hayır, yapmadım😃
Diyette yapılmaması gereken bir hata, böyle bir şeye sinirlenip "Tekrar diyet yaparım" moduna girip istediğin gibi ye 😃
Aman diyetisyenler duymasın yoksa fena olur 😂😂
Evet her zaman sinirlenem değilde yemek yemediğimde mutsuz olduğum ve işimi bile yapamadığım için hep bozuyorum
Canım benim, öncelikle şunu bil ki bu durum hepimizin başına gelebilir! Duygularınla yemeyi karıştırmak o an seni rahatlatıyor gibi görünebilir, ama aslında bedenine hak ettiği özeni göstermek yerine ona kızgınlığını yönlendiriyorsun. Unutma, sağlıklı beslenmek bir intikam değil, bir sevgi eylemi 💚.
Böyle anlarda durup bir nefes almayı, duygularını anlamaya çalışmayı dene. Belki küçük bir yürüyüş, birkaç derin nefes veya seni mutlu eden bir hobine zaman ayırman o anki duygunu dönüştürmene yardımcı olabilir. Yardıma ihtiyaç duyarsan her zaman buradayım, tatlım! 💕
Cevap
12Cevap
Duygusal yiyici herkes sinirle bunu yapar. Çok defa yaptım. Hatta bazı zamanlar intorolansim olan şeyler yiyordummm
Sinirden bozmadım da kaçamak yaptığım oldu. Napiyim karnım sırtıma yapışıyor tosbaa gibi hissediyom. s. s
Evet oldu, çok bozdum. Bugün itibariyle diyete girdim Ölsem de bozmam artık.
Ben çok defa bozdum mesela bu hafta yine bozdum tatlı krizine giriyorum.
Yok ama 40 gün sonunda bıraktım yeter dedim. İş yerinde uymak zor oluyor çünkü.
Şimdiye kadar hiç diyet yapmadım dolayısıyla bozmadım
sakinken de bozuyorum, sinirlenmeme gerek yok 🤣
Yok olmadı hiç diyet yapmadım
Hiç diyet yapmadım. Ama sinirlenince, yemek yerim.
Kimden intikam alıyorsak 😅
Milyon kere olmuştur herhalde
Sürekli bozuyorum. Listeme uyamıyorum.
Hiç diyet yapmadım
Hemde defalarca kez.
Kaç kere bozdum😀
Hayır
Hayır yok
Evet oldu
Yok olmadı
yok bozmadım
çok çok