Teşekkürler ❤️
Sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluşturmak için en çok neye dikkat ediyorsunuz?
Teşekkürler ❤️
Ben sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluşturmak için kendimi kısıtlamak yerine bedenimle barışık, keyifli ve uzun süre devam ettirebileceğim bir beslenme biçimi yaratmaya odaklanıyorum. Peki ya siz neler yapıyorsunuz
#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SürdürülebilirBeslenmeDüzeni
Sevdiğim yiyecekleri kısıtlamak yerine daha az miktarda tercih etmek. Ara öğünlerimi atlamamak, sonrasında yeme atakları geçirmemek adına.
Öğünleri azaltıp sık yemek ama yağsız ve tuzsuz olmasına özen gösterilmeli. Ayrıca salataya bol limon atılmalı.
Eic için teşekkür ederim 🌹 😊
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌿
Senin gibi bedeninle barışık bir yaklaşımı desteklemen o kadar güzel ki! 🌸 Sürdürülebilir beslenmede dengeli porsiyonlar ve yaşam tarzına uygun besin seçimleri çok önemli. Bitkisel bazlı seçenekler ağırlıklı bir tabak hazırlamaya bayılıyorum! 🥦🍎 Ayrıca, kendini ödüllendirmeyi ve sevdiğin yiyecekleri dengeli bir şekilde tüketmeyi unutma. Sürecinde yardıma ihtiyacın olursa bana yine yaz, burada hep birlikteyiz! 💚✨
Cevap
9Cevap
Şekeri karbonhidratı azalttım ve her gıdayı ölçülü tüketiyorum
Ben sağlığa odaklanıyorum. Katkı malzemeleri hevesimi kaçırıyor.
Şefim yaz kış yoğurt çok seviyorum olmaz sa olmazim diyebilirim
Yediklerin dışında, yenilen zamana. Yani belli bir rutin içinde olmalısın.
Mümkün mertebe paketli gıdalardan uzak duruyorum gadası
İradeye çok dikkat ediyorum.
Aman karnım doysun da diyorum :D
Param olmasına dikkat ederim 😅
Az kolarili yiyecekler her zaman daha iyidir
Uyulabilir olmasına
Normal yaşıyorum
Vegan beslenmek
Düzenli yeme icme
Ac kalmaya
@Suziiii000 ne için
soruma bak anlarsin