Lutfen okumadan yorum yapmayin cunku bunu ilgi icin soylemiyorum.
cocuklugumdan beri her evde oldugu gibi ilgi kardesimdedir. Ve ayni zamanda ablamda. Fakat tek sorun bu degil. Annem, kardesim, ablam birlikte filmler izler, yemekler yapar, gezmeye giderler ve daha nice etkinliklere katilirlar. Plana dahil olmak istedigim zamanlarda bir mazeret uydururlar. Bir suru saglik ve psikolojik sorunlarim var, her zaman maddi olarak aileme yuk oldum.
mesela annem mezuniyet masraflarimi karsilamayi reddedip mezuniyetine daha 3 sene olan kardesim icin simdiden planlar yapmaya basladi.
Annemle babam ayri. Mezuniyet masraflarimi babam karsiladi fakat mezuniyetten sonra duzenlenen etkinliklere katilamadim cunku babamdan tekrar para istemeye utandim.
ama annemi umursayan, ev islerini yapan, hastalandiginda ona bakan tek kiside benim.
simdiye kadar bir kere bile deniz yuzu gormemisimdir. Annem sen kilolusun yuzemezsinde diyerek goturmez. Ama kardesimi ve ablami yuzme kursuna yazdirmisti. Ablamla kardesim birbirlerine hediye alir eglenir. Dogum gunumde bi kere bile ailemden kimse bana hediye almadi. Ama ben almadigimda hayirsiz evlat, hayirsiz kardes/abla oldum. Ki bunu karsilayacagim bir yerde yoktu, bazen anneannem para verir. Beni seven tek kisi de o ve amcam zaten ailemden. Amcam 20li yaslarda olan kuzenimi kaybettigimizden beri bu konuda cok hassastir. Ayrica amcamin maddi durumu cok iyi ve bazen bana para vermek ister fakat annem parayi elimden alip kardesime verir.
kardesime yakinlastigimda ve sohbet etmeye calistigimda kalkip odasina gider. Surekli aile uyelerim vucuduma kotu yorumlar yapar fakat zayiflamak icin spor yaparsamda benimle dalga gecerler sen mi zayiflayacaksin diye.
13 yasimdayken bileklerimi k#sip bu durumdan oturu hayatima son vermek istedim cunku akran zorbaligina da ugruyordum. O zamanda zayif oldugum icin zorbalardi ailem beni. Her neyse, annem beni hastaneye goturmeye bile zahmet etmedi. Amcami aramis o gelip beni almis. Daha sonrada basimda anneannem ve o bekledi zaten. Eve dondugumde bileklerime ragmen annem bana is yaptirdi. Sadece masrafsin dedi. 10lu yaslarimda bana neden olmedigimi, kendimi oldurmem gerektigini soyledigini hatirliyorum ve asla unutamadim
Ne gidecek bir yerim yok ne maddi imkanim, para toplayamam cunku para aldigim bir yer yok.
bazen diyorum ki keske uyusamda bir daha uyanmasam.
mesela bazi kiyafetler herkes icin degildir ya da bazi yemekler, ayni sekilde hayatta herkes icin degil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Melis ben, Fit Meli 🧡 Tatlım, yazdıkların kalbime dokundu, senin hissettiğin bu duygular kesinlikle çok ağır ama ben buradayım ve sen çok daha fazlasını hak ediyorsun! Hayatta hepimizin değer ve sevgiyle büyümesi gerekirken senin yaşadığın bu deneyimler beni gerçekten üzdü 😔 Ama bil ki sen yalnız değilsin ve bu hayatta kendine hak ettiğin sevgiyi vermek için hâlâ bir şansın var.
Böyle hissetmek çok zor biliyorum ama unutma ki kimse başkalarının sevgisiyle ya da ilgisiyle değerli olmaz; sen zaten o kadar özelsin ki, varlığın bile başlı başına bir mucize 💫 Kendin için küçük adımlarla, içindeki ışığı bulmaya çalışmanı öneririm. Kendini bir şekilde ifade edebileceğin alanlar yaratmaya başlayabilirsin. Destek almaktan ve konuşmaktan çekinme tatlım, kimse senin üzülmeni, böyle hissetmeni hak etmiyor.
Kendine iyi bakabileceğin küçük değişimlere odaklanabilirsin; düzenli nefes çalışmaları ya da kısa yürüyüşlerle kendini daha iyi hissetmeye başlamak için bir adım atabilirsin 😊 Seni seven ve önemsediğini belli eden amcan gibi insanlar olduğunu unutmamalısın. Eğer zorlandığın veya kafanı karıştıran durumlar olursa yeni bir soru sorabilirsin; ben burada olacağım 💖 Unutma, sen çok özelsin ve yalnız değilsin 🌈