Ailem bana çok haksızlık yapıyor?

Ben 27 yaşındayım kpss ye çalışıyorum ama ailem hiç bir şekilde izin vermiyor sürekli benden hizmet etmemi bekliyorlar. 20 yaşında kız kardeşim var ama ondan hiç bir şey istemiyorlar o okula gidiyor okuyor diyorlar. Ben onun yaşındayken bana gitme okula evin işlerini yap diyorlardı bu yüzden okulum 2 yıl uzamıştı ve geç bitirdim okulu üniversite okurken bana çok zorluk çıkardılar yurtta kalmama izin vermediler her gün 3 saat yol gittim geldim eve gelince benden yemek çamaşır bulaşık herşeyi bekliyorlardı ama kız kardeşime öyle davranmıyorlar boynumda fıtık var ve bu aralar çok şiddetlendi yanıyor sağ kolumu kaldırırken bile canım acıyor bari ütüyü kız kardeşim yapsın diyorum hayır o okula gidiyor sen evdesin sen yapacaksın ama kolum ağrıyor diyorum babam bana bağırıp çağırıyor zaten sen ne boka yarıyorsun canım beceriksiz işe yaramaz falan diyorlar sevdiğim adamla bile evlenmeme izin vermediler tek çarem atanmak ya da sevmediğim biriyle evlenmek neden bana böyle davranıyorlar. Kavgacı bir insan bile değilim hiç bir şeye sesim çıkmıyor ama sürekli eziyorlar

Ailem bana çok haksızlık yapıyor?