Ailem bana çok kötü davranıyor?

Merhaba,

ailem bana her günü zehir ediyor.

Özellikle de annemle hiç anlaşamıyorum. Beni bir lafa, sohbete karıştırmıyor; hatta kocaman kız olduğum halde beni resmen oklavayla dövüyor ya -.- sesimi çıkartmıyorum ama artık sabrım kalmadı.

Bu zamana kadar yaşıtlarım gününü gün ederken ben, evde kardeşlerime baktım. Kendimi gencecik bir kız gibi değil, 60 yaşında gibi yorgun hissediyorum. Ailem için her fedakarlığı yapmış olmama rağmen öyle acılar çekiyorum ki...

Arkadaşlarım senin yerinde olsam intihar ederdim, diyor haklılarda. Defalarca aklımdan geçirdim.

Siyasetten konuşmama izin verilmez, diziden konuşmama izin verilmez. Hele annem çok geri kafalı bir kadın! Onunla mutlaka aynı görüşte olmalıyım, yoksa beni oklavayla döver.

Gündüz arkadaşım aradı. Ablasına otobüste laf atmışlar. Annem bunu duyunca "kesin bir sürtüklük yapmıştır" dedi. Tecavüzün, tacizin kızların suçu olduğunu söyleyen bir kadın.

Az önce de bunu yazarken odama girdi. Resmen bacağımda cam parçaladı. Aynamı tuttuğu gibi kafama fırlattı ama Allah'tan bacağıma denk geldi. Neymiş, odamı toplamıyormuşum, çok rahatmışım iki gün sonra birine kaçacağım için mi böyle yapıyormuşum... Telefonu elime alıp bir yere giremem, girersem sevgilim vardır, namussuzumdur, net! Namusu bacak arasında arayan kadın benim annem. Bana dünyayı dar ediyor. Dayanamayacağım. Öldüreceğim kendimi.

Yurtta kalmak istiyorum bu evdekafayı yiyeceğim, dedim; senin derdin kocaya kaçmak yurda gitmek falan değil, dedi.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Her gün ağlamaktan yastığımda öbek öbek izler oluştu. Beni zorla kapattılar. Kapatmak istemediğimi söyle
Güncellemeler
+1 yıl
Kapanmak istemediğimi söylediğim halde zorla kapattılar. Kendimi öldürmekten başka çaresi yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
19 yaşında tıp öğrencisiyim
Ailem bana çok kötü davranıyor?