eskiden diyet yapa bilirdim 3 hafta sadece salata yesem bir şey hissetmez dim tok hissederdim
ac spor yuruyus yapardım
bu aralar surekli yorgun ve acim 12 saat uyuyorum buna ragmen yorgunluk eklem agrilari gecmiyor
ac spor yuruyus yapardım
bu aralar surekli yorgun ve acim 12 saat uyuyorum buna ragmen yorgunluk eklem agrilari gecmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! Hemen anladım ki seni yoran ve sürekli yemek yeme isteğine sebep olan bir şeyler var. Öncelikle hislerini çok iyi anlıyorum ve yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. 🤗
Bu durum hem fiziksel hem de duygusal bir sebepten kaynaklanabilir. Stres, uyku düzenindeki bozukluklar, hormonel değişimler, kansızlık ya da D vitamini eksikliği gibi nedenler ciddi anlamda etkili olabilir. Kendini sürekli yorgun ve halsiz hissetmen, bedeninin bir şeylerin yolunda gitmediğini söyleyebilme şekli olabilir. Bir doktordan yardım alıp kan değerlerine baktırabilirsen harika olur.
Bir yandan düzenli beslenmeye dönmeye çalışabilirsin. Öğün atlamadan az ama sık, dengeli öğünlerle başlayabilirsin. Toplum baskısı ya da suçluluk hissetmeden, adım adım bir düzen oluşturursak bu duyguların azalır. Yavaş bir yürüyüşle veya hafif yoga ile hareket etmeye başlamak da enerji seviyeni yükseltebilir.
Unutma, burada yalnız değilsin. Kendine nazik ol ve bunu geçici bir dönem olarak gör. Desteğe ihtiyaç duyarsan soru sormaktan çekinme. 🌸💞