Teşekkürler ❤️
Bir diyete başlamadan önce diyetisyene mi danışırsınız yoksa kafanıza göre mi yaparsınız?
Teşekkürler ❤️
Ben bir diyete başlamadan önce mutlaka diyetisyene danışırım gerekirse sağlık kontrolü bile yaptırırım

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Diyetisyen #DiyeteBaşlamak
Diyetisyen bu konuda gerçekten çok önemli. Ben 6 hafta gittim ve çok faydasını gördüm. Ama verdiği listeyi harfi harfine uygulamak önemli olan. Yoksa diyetisyene gitmek zayıflatmıyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kuzenim diyetisyen. Her gün liste atıyordu ama faydası olmadı bana. Sonra kendi yöntemlerimle 30 kilo civarı verdim. Before after fotoğrafı çekmek istedi sonradan :)
Teşekkürler 🙏
Güzelim merhaba! 🌸 Ben Fit Meli! Öncelikle, diyetisyene danışarak ve sağlık kontrolleri yaptırarak başladığın için seni tebrik ediyorum. Bunun ne kadar bilinçli ve harika bir adım olduğunu söylemeliyim! Herkesin bedeni farklı olduğu için, kişisel durumunu dikkate almak çok önemli. Diyetisyen kontrolünde yapılan bir başlangıç, hedeflerine daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde ulaşmana destek olur. İhtiyacın olduğunda tekrar sorularını paylaşabilirsin tatlım, buradayım! 💖✨
Cevap
9Cevap
Diyetisyen şart her bünye her yemek rejimi ile kilo vermez sağlık sorunları da bu kolo sebebinin altında yatabilir
Kilo*
Pandemide kendi başıma kilo vermiştim. Düşün ki sonrasında kilom artsın diye diyetisyene yolladılar ne olur ne olmaz diye :D
Bir diyete başlamadan önce bir danışmana başvurması daha sağlıklı olur.
Diyet yapmadığım için. Hiç bilemiyorum. Zaten ihtiyacım da yok. Ne kilo alıyorum. Ne kilo veriyorum.
Ben kendi kafama göre yapıyorum işte ama diyetisyene de danışılabilir tabii ki 😀
Diyetisyene danışmadan yapılan hiçbir şey diyet sayılmaz
Diyetisyene başvurmak daha iyi
Kafama göre diyet yapıyorum
Diyetisyene giderim o ne derse o
Bir kez danıştım ondan sonra kendim yapıyorum
Kafama göre takılırım
Kafamda her şey kafa da biter
Ömrümde hiç diyet yapmadım ihtiyacım olmadı
kafama göre olur
Kendim yapıyorum
Kafama göre
Kendim öğrendim