Buna uzunuda kısasıda dahil çoğu erkek hep minyon kuz sevdalı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy 188 olunca hepsi minyon oluyor madem hepsi minyon , en minyonu olsun diyoruz desende inanma... uzun kiz var da sevmedik mi? Ha birde ulkede uzun kiz bulmak zor hem uzun hem guzel bulmak daha zor , hem uzun hem guzel hem zeki bulmak daha daha zor hem uzun hem zeki hem guzel hem de kulturlu bulmak daha da zor istersen daha da uzatabilirim😂😂😂
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGuzellik tek basina nasil bir kriter olamazsa uzunlukta olamaz , devaminda tipi var huyu var o su var busu var
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın, Etliyim butluyum mutluyum felsefesi çok iyidir. Zayıf erkek ya da bayanların olumsuz durumlarda psikiyatrik sorunlar yaşanması daha kolay oluyor bu bir kanıtlanmış örnektir kilo çok Fazla olmamakla beraber her zaman iyidir..
04 Yorumla- +1 yıl
En son yazmıştım kilo fazla olmamakla beraber güzeldir.
- +1 yıl
Uzun boylu bayanlarda kilo ayrı bir güzel oluyor dalyan gibi hanımefendi diye bir tabir vardır geçtiği yerden ve görenler ona hayran kalır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan minicik kızlar 1.80 çocuğun yanında. Hiç yakışmıyorlar. Karamürsel sepeti gibi duruyor. Ne zevksiz şu erkek milleti. Duygusuz g... ünün derdine düşmüş hepsi. Sonra niye evlenmedin evde kaldın diyorlar. Bacak kadar kızlar kapmış boyumuza uygun olanları. Beğenmiyorlar bizi bir de laf ediyorlar
58 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aakknn kendi adıma yorum yapmamıştım neden böyle söyledin? Beni tanıyor musun? Aşağıda zaten neden minyon istediklerini söylemişler. Evirip çevirip bilmemne dıye açıkça söylemişler. Demek ki minyon olunca kadına cinsel obje olarak bakılıyor sadece. Uzun da ise aşk var his var iyilik var. Minyonda olmayan şeyler yani senin gibi basit insanların anlamadığı duygular yani
Cevap sahibi+1 yıl@Aakknn bana hakaret ettiniz. Sende olmayan onlarda vardır diyerek. Basitsiniz çünkü kadınları minyon uzun diye ayırt ediyorsunuz. Ben kendimi biliyorum. Ayrıca minyon kızın neyini kıskanayım. Minyon arkadaşım kendi ağzıyla senin gibi olmak için neler vermezdim dedi. Kıskanılan benim zaten 😀
Cevap sahibi+1 yılHayır uzun kız dolu. Çevremde var bayağı. Çoğu yalnız. 1.65 ten sonrası uzundur. Ya ben anlamıyorum. Cinsellikten başka şey düşünmüyolar. Uzun kızları beğenmiyorlar. Direk kızın kalça kısmına bakıyorlar. Sanki pazardan karpuz alacaklar. Hem uzun kızlara gelinlik çok yakışır. Daha alımlı daha güzeller.
+1 yılBoy uzunluğu arttıkça kemik iriliği de artar daha iri bir vücut olur. Eller ayaklar büyür. Kamburluk artar. Yüz uzunluğu boyla birlikte artar. Sanırım bir yüzden ama uzun boylu olmak daha güzel boyun kaçtı?
04 Yorumla- +1 yıl
Bilimsel olarak açıkladı dagilin d
- +1 yıl
Minyon değilim 172 boyundayim :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha güzel oluyorlar. Ama minyonluk boyla alakalı değil. Kısa boyluların çoğu minyon tipli değil. 160-170 arası daha çok o minyonlar. Yüzün hatlarının küçüklüğü gibi etkenlerdir minyonluk. Yabancı uyruklu kızlar da minyon tipli oldukları için güzeller mesela ruslar. Kısa boylu kızları minyon sanmayın artık kusucam. Boyum 166 ama minyon tipliyim.
00 Yorumla Ben size hakaret etmedim sizde olmayan cümlesini neden yanlış anladınız eksiklik anlamında kurulmuş bir cümle değil tabii ki ayırt ediliyor kimi minyon sever kimi uzun kimi kısa herkes sizi mi beğensin istiyorsunuz
16 YorumlaÇoğu erkek minyon kız sever diye bişey yok, türkiye de minyon kız çok fazla olduğu için erkeklerde biraz mecbur kalıyor. Sizlerde bu çoğunluğu görünce erkekler minyon seviyor sanıyosunuz. Yok öyle bişey, minyon kız sevilseydi podyumlarda uzun boylu mankenler değil minyonlar olurdu...
04 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar sevdiği kişileri mi podyuma çıkarıyorlar saçma
- +1 yıl
@Çirkinkızzzz111 demek istediğim göze hitab eden minyon kızlar değil
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Podyumda ki modellerle ne ilgisi var yahu at suratlı uzun suratlı modelde var, mnlyonluk boyla ilgili değildir bir kere bunu unutmayın hatun 45 yaşındadır milyondur tatlıdır güzeldir, minyon kadının yüzü küçüktür incedir elleri küçüktür ayakları zariftir, kemikleri incedir, ama çöp gibide değildir, tabi bu vücut hatlarıyla ve proporsiyonuylada ilgilidir her kısa kadın minyon her uzun kadın manken gibi ve güzel değildir bakınca anlarsınız zaten belli eder:)))
Bak senin boyun 183 müş. Erkekler genelde kızın kendisinden kısa olmasını ister. Bence ideal erkek boyu 180-185 arası kız boyu da 170-175 arasıdır. Bir de sen uzun olduğun için çoğu erkek o bana bakmaz diye yanaşmıyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın reyiz
- +1 yıl
@uykusuzmuhendis Eyvallah :D
+1 yılYa erkeklerin çoğu abaza abi. Minyon kız seviyorum ki sevgilimde öyle çünkü beraber sarıldığımızda benim kalp atışlarımı dinleyebilmeli.
191 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki dinlerler, dinleyemezle4 demedim. Sadece minyonlarda daha kolay. Uzunların şöyle bir avantajı var tek başlarınada çok güçlü olabilirler, minyonlar narinler genelde
- +1 yıl
Bu narinlikten kastım kavgadaki narinlik. Ayrıca olabilirler demişim oluyolar demedim
- +1 yıl
Peki peki 😂 Bak çoğu erkek minyon kız sever evet çünkü türkiyenin kadı boy ortalaması 1.60 hani minyon sevenlerin anneside kısa ya o yüzden. Mesela annesi uzun boylu olan bir erkek uzun boylu kızları daha çekici olur. Öyle böyle, annesi kısa olanlarda uzun sever. Gönül işi bunlar
- +1 yıl
Psikolejiden anlamaz mısın? Neyse, bir şey demiyorum
- +1 yıl
Narinler genelde dedim, hepsi demedim.
- +1 yıl
Evet, neyse boş ver hiç bir şey demedim ben
- +1 yıl
Tamam, uzatmayalım dediklerimi geri alıyorum ben
- +1 yıl
Uzunlar genelde narin ve korumaya muhtaç ve senin gibilerde dik kafalı 😂
- +1 yıl
ama minyonlarda da dik kafalılar var
- +1 yıl
Birisinin söylettirmesini istedim de
- +1 yıl
Ciddi değildim
- +1 yıl
Boşverr 😂 Sen dememi istedin diye kızlar narin dedim ama yinede narinler haklısın
- +1 yıl
Sen narin olduklarına inandırdın merak etme
- +1 yıl
Ben bunu kast etmemiştim
- +1 yıl
Peki, rica ederim seve seve yeniden anlatabilirim
- +1 yıl
Uzun boylu olanlar görünüş olarak güçlü duruyorlar, eh bunu bilmeyen erkeklerden minyon kızları narin sanıp daha iyi ele avuca sığarlar gibi düşünüp minyon seviyorlar genelde. Bunu düşünenler sevgilisi olmayan tipler tabi. Ha birde abazalar var cinsel istekleri için minyon sevenler onlara hiç deyinmiycem. Ben şahsen minyonlar daha narin uzunlar daha güçlü kafasında değilim. Evet sevgilim minyondur ama psikolejik olarak çok güçlü bir kız. (bu paragraftaki her güç dediğimde psikolejik olarak güçlüyü bahsetmiştim yoksa fiziki olarak uzun kısa fark etmeden hepsi narin)
- +1 yıl
Bu dediğine katılaman, ben kendi düşüncemi söyledim sadece
- +1 yıl
Ben kızları boya göre yargılayanların düşündüğü şeyi söyledim sonra kendim böyle düşünmediğimi ima ettim.
- +1 yıl
Neden bana sinirleniyorsun? Ben mantıklı bir cevap verdim, sen böyle yapınca gerçek değişmiycek
- +1 yıl
Hayır, gerçek ikiside narin
- +1 yıl
Sen benimle dalga geçiyorsun çok belli, daha fazla yazmıycam
- +1 yıl
İstediğin cevap ne, merak ettim. Haberin olsun o cevabı vermiycem
- +1 yıl
Bana göre öyleler öküz, diğer kızlardan zerre anlamayan erkeklere göre görünüş olarak güçlü
- +1 yıl
Bende erkeğim öncelikle, çoğu erkek kızlardan anlamıyorki o yüzden. Bu arada öküz dedim bir anlık sinirden özür dilerim
- +1 yıl
Kuru bir özür dileyebilirim sadece,
- +1 yıl
Evet çok hassas bir sevgilim var, bunu deneyerek öğrendim
- +1 yıl
Beddua sahibine döner, bilgine
- +1 yıl
Ne bileyim, cidden bilmiyorum 😂
- +1 yıl
veya çok sapık var..
- +1 yıl
Benim sevgilim minyon, erkekler ona bakıyorlar yolda yürürken çıldırıyorum. Yanılıyorsun, öyle bir şey yok. Çoğu erkek mantıkla değilde önündekiyle düşündüğünden kısa uzun fark etmezsizin bakıyorlar.
- +1 yıl
Uzun kızlar görüntü olarak narin ve çok kırılgan, okey?
- +1 yıl
Oh be rahatladım 😂
- +1 yıl
Galiba evet 😂
- +1 yıl
Gıcıklığına söyledim
- +1 yıl
Hayır, bu benim kişiliğim
- +1 yıl
Yani sana göre gitmiş gibi gözükebilir ama bana göre normal bir şey
- +1 yıl
Sabab yeniden sor konuşalım, şu anda müsait değilim
- +1 yıl
kusura bakma kötü olduğumdan böyle yazıyorım
- +1 yıl
Neden meraklısın bu kadar? Niye kötü olduğumu söylemiycem ve uzunum bunu bilsen yeterli
- +1 yıl
senin kadar boyum
- +1 yıl
evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç söyleme böyle böyle uzun kızlar tek kalıyor bacak kadar kızlar boylu poslu erkeklern yanında geziyor
Erkekler size söyleyeyim bit kadar kızla çıkınca kimse ne ponçik koz demiyor şunlara bak sanki
Küçük kardeşini gezmeye çıkarmış diyorlar😂😂20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılonlardan biri değilim. benim boyumda biri olursa güzel olur. en azından 1.65'den uzun olsun hatta 1.70'den uzun olursa harika olur.
07 Yorumla- +1 yıl
O da olur. Daha iyi hatta.
- +1 yıl
182
- +1 yıl
Senin boyun kaç?
- +1 yıl
Aa aynı boydaymışız. Aynı boyda sevgili olmak güzel oluyor, gözgöze bakmak daha kolay oluyor.
Bana göre kendi boyuma yakın olmalı. Sokakta yürürken insanların sanki kardeşi yasinda kız der gibi bakması kötü. Ama kısa olsada kalbi güzel olsun öncellikle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. çünkü evirip çevirebilmek ister :D ondan 😅 kendinden büyük cüsseli birini evirip çevirmek daha zor olabilir
016 YorumlaMinyonların uydurması 😂kadın kız dedgin boylu pozlu olacak..1.69 dan kısası cok kısa 🙈🙈
30 Yorumla
+1 yılÇünkü çok tatlılar sarıl doya dpya öp bir de vajinaları darmış birisi tespitte bulunmuştu artık ne kadar doğruysa. Kızlar da mesela uzun boylu ister onun gibi
00 Yorumla
+1 yılBen uzun boyluyum ve minyon kız sevmiyorum :D Eskiden cüce derlerdi şimdi minyon diyorlar. Garip dünya ^^
19 Yorumla- +1 yıl
Minyonluğun boyla alakası yok. Anormal bir hastalığı yok ise kısa boylu kadınlar da cüce olmuyor. Kafanın içinde kurbağa yetiştiriyorsun sanırım.
- +1 yıl
@LeydiStark dedi ve kendini kandırmaya devam etti.
- +1 yıl
Boyum 166 benimle alakası yok. Ama minyonluk boyla alakalı değil. Her kısa kadın minyon değil ekmek suratlı kızlara minyon diyorsunuz inanıyorlar yapmayın kusucam.
- +1 yıl
@LeydiStark Ben minyonları hiç sevmem zaten :D Niye bana saldırıyorsun ki? :D
- +1 yıl
Minyonluk yüz hatlarının küçük olması demek de ondannn. Hani burun ufak gözler iri dudaklar iri kavramı yüz elmacıklı kavramı minyonluk. O kısa boylulukla alakası yok demek istedim ondan.
- +1 yıl
@LeydiStark 190 boyunda olupta minyon görmedim ama :D
- +1 yıl
O anormal zaten 😂
- +1 yıl
Bknz; mankenler minyon tipli. Boy uzun ama yüz hatları geniş değil. O olaydan bahsediyorum.
- +1 yıl
@LeydiStark Peki :D
+1 yılÇok tatlı oluyorlar gerek sesleri tipleri suratları vücutları falan hoş yani
19 Yorumla- +1 yıl
Yoo onlar daha güzel ve çekiciler kim demiş itici diye ben minyonlari severim dedim digerlerini ise çok severim dkcjjdjc
- +1 yıl
Neden minyon sevilir dedin ben de onun sebeplerini söyledim diğer seçenek sorulsaydı belki destan yazardım
- +1 yıl
Ama açıklamada belirtmissin k. b.
- +1 yıl
Özellikle onlara sevdalı değilim yani ama severim de tatlılar çünkü çok
- +1 yıl
Daha kisa yoldan özetlenebilir aslinda. Bazi uzun kizlarin yüzünde ve vücudunda orantisizliklar olabiliyor özellikle yüzünde. Bunun dışında hemen hemen kusursuz bir görünüme sahip oluyorlar
- +1 yıl
Hemen hemen dedim çünkü minyonluk ya da uzunlukla alakasi olmayan problemler de olabiliyor parmaklar tirnak yapisi dişler ayaklar vs.
+1 yılErkeklerde zihniyete bak ya çoğu açıklamayı evirip çevirip s#kmek için yazmış sanki tavuk bu evirip çevirmek ne kız dönemiyor mu :D
12 YorumlaÇoğu erkeklerimizin boyu 1.70 den aşağa olduğu için olabilir ;)
02 Yorumla
+1 yılGenel olarak kisa boylular cocuk gibi şirin tatli , uzun boylular da daha seksi olurlar istisnalar kaideyi bozmaz
00 Yorumlatercihim 1.75 - 1.85 arası ama siparişle olmuyor bu işler bro
011 Yorumla- +1 yıl
birde bazıları evirip çeviremezsin cinsellik zor olur falan demiş alakası yok. bence bunu diyen vitaminsiz :D hatta ufak tefek kızlar böyle biyeri kırılacakmış da elimde kalacakmış gibi geliyor rahat davranamıyorum. (amacın bunu sormakmıydı bilmiyorum ama yine de cevabını verdim)
Çünkü sarıp sarmalamayı ve daha kuvvetli görünmek isterler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılMasum duruşları
Güçlü hissettirmeleri
Yataktaki performasları10 Yorumla
+1 yılDaha güzel ve feminen duruyorlar. Uzun kadınlar bana biraz erkeksi geliyor. Geldiğim ülkede de daha çok kısa veya orta boylu kadın seviliyor
01 Yorumla
+1 yılAlakası yok Türkiye de ki kızların çoğu minyon erkekler de bunlara mecbur kalıyor sonra sen minyon seviliyor sanıyorsun. Bunlar hep mecburiyetten.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence ideal.
+1 yılNedeni tam kesin olmamakla beraber, ataerkil toplumun vermiş olduğu kalıtımsal bir güç gösterisi olarak , Türk erkeklerinin büyük bir bölümünün minyon kadın tercih ettiği doğrudur.
01 Yorumla1.76 yım benden kısa balık etli beyaz tenli olursa olur
00 YorumlaBenim boyum 1.68 boy ameliyatı olmayi düşünüyorum olmasam bile psikolojikmen çokuk durumdayım :/
04 Yorumla- +1 yıl
Ol bence
- +1 yıl
@LeydiStark çok riskli doktorla bizaat görüştüm ve vazgeçtim alisicam inşallah
- +1 yıl
İmkanın varsa ol. Her ameliyat kadar riskli.
- +1 yıl
@LeydiStark şimdi imkanım var yani ama şöyle diyim bu ameliyat normal ameliyat gibi değil yani kemiklerin kırılıyor sakat kalma şansın çok yüksek doktorun dediğine göre 10 cm uzatma olur sende dedi fiyata da anlaştık fakat yani vazgeçtim bide hemsirim ben işlerim aksar yani her türlü sıkıntı oluyor...
Erkekler kadınların onlardan uzun olmasını pek istemez de ondan 😊
02 YorumlaEvet ben mesela bayılırım. Heleki önce belli kavisli yuvarlak kalcalari olanlara..
09 Yorumlaİçgüdüsel olarak Kontrol etmesi daha kolay olur diye sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.90 adamların yanında 1.50 kızlar var yer cüceler ne yapıyo ne ediyosa anlamıyorum uzun ve gösterişli kızlar hep sap
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUzunlar az ve kıymet bilen yok ki 😒
- +1 yıl
Sen çirkinsindir. Uzunlar da güzel , normaller de , kısalar da. Güzel olunca vücut orantılıysa boyun önemi yok. Kendi çirkinliğini uzunlara bağlama.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtalarımız boşuna dememiş yemek te kimyon, kolda minyon
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtalarımız boş konuşmaz, minyon kız çökmez. Yıllar geçtikçe kadın erkek yanında annesi gibi görünüyor. Ey halkım minyon al, kendini garantiye al
Cevap sahibi+1 yılKız dediğinin saçı hariç bir şeyi uzun olmaz ey Türk halkı. Tırnağı, dili, boyu uzun olandan Tanrı Türkü korusun
Cevap sahibi+1 yılŞu an yanımda miniğim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence uzun kızlar her türlü güzel. Yataktada da minyon diye tutturanlar var ama uzun kizın hali başka.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemekte kimyon yatakta minyon demişler bodur tavuk her daim piliçtir :)
02 Yorumla
+1 yılOrta boylu daha iyi tabi de. bir laf vardır at gibi hatun. Iste bu uzun boylu dolgun bayanlar için kullanılır.
00 YorumlaMinyonlar genelde balık etli ve tombul olurda ondan yani sevilmeliktir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Ben sevmem boyum 180 en az 169-170 olsun isterim. Fabrika siparisi degil ama secimim boyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boyum 1.89 84 kiloyum uzun isterim ama Türkiye standartlarıda ortada 1.60 lara talim ediyoruz 😂😂😂
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemekte kimyon hatunda minyon atasozunden dolayı sanırım
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@MMTKR milli atasozumuz lütfen 😃
Cevap sahibi+1 yıl@AreYouQk güzeldir 😃
Cevap sahibi+1 yıl@MMTKR güzel 😄
Çoğu minyon sever mi bilmiyorum fakat değişiyor kişiden kişiye, ha bir mantık var erkekler arasından minyon tipler ile ilgili iddialı erkek muhabbetleri var ;-) ama şimdi açık açık yazamıyorum :-)
01 Yorumla- +1 yıl
Neymiş o muhabbetler
Benim. Görüsüm minyon kız hikaye kalbi gusel olsun anlaşa bilmek önemli saygı sevgi
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuklugumdan beri okulsa hep arka siralarda oturuyorum sanirim en cok bu koyuyo
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoyum 1 75
Gizli Üye(36-45)+1 yılminyon kız çok avantajlı ve her şeyi minyon olur o yüzden yani çok detay var ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMinyon kızın içine girdiğinde en dib noktayi bulabilirsin.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVerdiğin rakam ortalama için, 15 cm diye öznelleştirmezsin. Minyon kızda bu daha derin olma olasılığı az.
Minyon kuz severler çünkü xmxmxksosoxmd
11 Yorumla
+1 yılDaha tatlı oluyorlar ondan
14 Yorumla- +1 yıl
Ben kısa hastasıyım zevkler ve renkler tartışılamaz
- +1 yıl
tamam sende güzelsin
+1 yılMinyon olarak sadece Sevimliyiz 😒
11 YorumlaBilmem uzun sevende var
08 YorumlaSanki biraz sadık olıyorlar bana göre
012 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. çoğu kendinde olmaynı seviyor
03 Yorumla
+1 yılAllla alla oyle miymis bilmem ilk defa duydum
10 YorumlaDaha sirinmisiz diyolar.
11 YorumlaDaha masum duruyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılDaha rahat Sarıp sarmalayabilmek için heralde
11 Yorumla
+1 yılTatlı ve şirin gözüktükleri için
00 YorumlaÖylemiymiş senden duydum
00 Yorumla
+1 yıl1.84 üm minyon hoşuma gidiyor
19 Yorumla- +1 yıl
oda gidiyor ama minyon daha hoş bence
- +1 yıl
bana daha tatlı ve sevimli geliyorlar
- +1 yıl
tabikide hayır. ama kısa daha sevimli. bence öyle herkesin bakış açısı farklı tabi
- +1 yıl
sensin mk
Miranda Kerr tadinda gari seviyorum ben
00 Yorumlaevirip cevirip s*kmek icin
00 Yorumla
+1 yılZevksizler iste en iyisi 165 olan kızlardır
04 Yorumla- +1 yıl
Değil canım niye öyle olsun bizim erkekler takmış 150 155lik yer farelerine bakma sen onlara
Senin boyun kaç - +1 yıl
Manken gibi kızsın iste
+1 yılyatak muhabbetinden dolayı
121 Yorumla- +1 yıl
oluyor da hareket imkanı daha az minyonlara göre.. her tür şey minyon kızla çok kolay yapılabilir ufak tefek oldukları için
- +1 yıl
yani istediğin gibi nitelendirebilirsin tabii ki sapık vs. diye ama dediğim gibi olur olmasına ama daha farklı olur ama mesela olaya şu yönden bak. 190 ın üzeri bir adam ya da 2 metrenin üzeri bir adam için de sen minyonsun. o da seni tercih eder
- +1 yıl
ya ayrıntılı yazılacak bir şey değil buradan yasak. ama dediğim sebepten ötürü öyle hareket zenginliği sebebiyle
- +1 yıl
biz erkekler çok uzun olmadığımız için sen kendinden pay biç. 1 yaşındaki çocuğu mu daha kolay kaldırırsın oyunalr oynarsın vs. yoksa 6 yaşındaki çocukla mı
- +1 yıl
kaldırmak var rahat kaldırmak var ondan bahsediyorum tamamen.
- +1 yıl
kaç kilosun
- +1 yıl
kiloyla ne mi alakası var? evet anlıyorum bundan sonrası için söyleyecek bir şeyim yok :) iyi günler diliyorum
- +1 yıl
bu düşüncede erkekler bulabilirsin :)
- +1 yıl
hem senin boy takıntın var mı mesela?
- +1 yıl
e iyi ne güzel o zaman problem ne ki bir çok erkek bu düşüncedeyse
- +1 yıl
yalan :)
+1 yıl161 minyona girer mi kscanlar?
02 Yorumla- +1 yıl
Boyla alakası yok. Yüz hatlarınla alakalı bir olay.
- +1 yıl
@LeydiStark hm anladım
+1 yılÇünkü her yeri orantılı
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?