+1 yılKimsenin kimseye bayildigi yok.. herkes boyuna gore olani ister aslinda ama sadece fantezi kurarken oyle dusunuyor insanlar...180lik erkekle 160 lik kiz bence hic yakismiyor fiziksel olarak..10cm den fazlasi komik oluyor.. kimse nabza gore serbet vermesin kizi tavlicam diye yalan atmasin.. ne istiyosan onda karar kıl rezil olmanin anlami yok
34 Yorumla- +1 yıl
Daha basit mi bilemem ama minyon olan kizlar genelde begenilmediklerini dusunurler.. bunu bilen ac kurtlar da kuzuyu kapmak icin atak yapiyor.. +3 -3 ne kar ne zarar :)
- +1 yıl
Saol
En İyi Cevaplar
Sen erkek olsan buna bayilmaz misin cok seker ya :D dimi
https://i.hizliresim.com/583J6L.jpg
:)) yalniz bu isin sakasi tabi minyon kizlar cidden cok tatli oluyorlar şahsen ben seksi bir kiz yerine tatli bir kizi tercih ederim :D00 Yorumla
bak damarıma bastın. tüm kısa arkadaşlarım evlendi. bende boy var. kimse yok. kısa boylu olcan demekki bir keramet var bu kısalarda.:)
01 Yorumla
Minyon seviyorlar diye bir şey yok da kendilerinden kısa olmasını şart koşuyorlar genelde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılbayılmıyorum. her taraftar çünkü. nereye baksam minyon.
sevimli bulduğum minyonlar:
www.soundonsight.org/.../Minions-1024x523.jpg11 YorumlaHerkesin bir zevki var efendim, sanki minyon olmayanların hepsi boşta. Herkesin hayatına kimse karışamaz :D
https://www.youtube.com/watch?v=zhmI3r44D9Q20 Yorumla
+1 yılMinyon severlerin boyu 175dir en fazla da ondan ne yapsinlar :))
11 Yorumla
+1 yılsınıfta yeteri kadar hobit var zaten bide kendilerini çocuksu yapıp iyice geriyolar adamın sinirlerini keşke kızlardan bırı çıkıp tokat atsa bıtanesıne içimin yağları erir
01 Yorumla
+1 yılartık kabullenmıs olabılırler kızların cogu kısa oldugu ıcın :) ama böyle bırsey yoktur aslında ne kadar tatlı olsalarda onlara hayatı boyunda ''at gibi hatun'' benzetmesı yapılmayacak olmasıda ayrıca üzücü bir durum :/
04 Yorumla- +1 yıl
sende mı mınyonsun
- +1 yıl
degılsın tabı 1.70lık mınyon mu olur. boydan gormeden bısey dıyemem ama bacak boyun uzunsa sende at gibi sınıfına gırebılırsın belkı :)
+1 yıluzun boyluyum ve yanımda uzun bir kız istemiyorum , kısa olsun. minyon olsun, bana sarıldığında kendini güvende hissetsin. ve onu hissetmem için kısa olmalı, anlatabildim sanırım
10 Yorumla
+1 yılonu söyleyen erkeklerin cogunun boyları kücük buda bahaneleri benim bir kız en cok dikkat ettigim bileklerinin inceligi ve ayak numarası kiminin ayakları bebek mezarı gibi oluyor yanlıs anlasılmasın fetiş degilim :9
00 YorumlaKısa kızı tavlamak basit diye bir kaide yok uzun bir erkek ile kısa bir kızın komik göründüğü de güya sevgiye, hoşgörüye inanan insanlarsınız.
23 Yorumla
+1 yılDAHA SEVİMLİ gelirler , mimiklerine daha hakim olurlar Bir başka deişle Zilli Oldukları İçin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon kız candır.. Çok tatlıdır.. Biz kaslı uzun boylu istiyoruz. Onlarda minyon hatunlardan hoşlanıyorlar. Sebep yok. Kriter bu.
117 Yorumla- +1 yıl
İstiyorlar.. ve Örnekleri mevcut. Eski erkek arkadaşım 189du ve kaslıydı.. Minyon seviliyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@yancys Kimi gebertiyorsun nen:))
@Dağlı22 Doğuştan Kaslı yaratıklarsınız.. Biraz çalışmayla kaslı gözükebiliyorsunuz.. Haklısınız o konuda her kaslı arkadaş güçlü değildir.. Ama kaslı diyede her önüne gelenle çıkmıyoruz.. Sadece bir kriter ölçüsüdür bizim için.. Benim kardeşimde ağır işlerde çalıştı ve kasları bolcana mevcut.. Bence sizde bir sıkıntı var. - +1 yıl
hanımefendi bende bir sıkıntı yok gerçekten ama çalıştığım işlerde kas yapmaya olanak sağlayan bir hareket yoktu, sadece lifleri geliştirmek adına katkısı oluyordu. hani zaten lifler kuvvetli olacak ki bir cismi yerinden rahatça kaldıralım. şöyle bişey de var her insan bir değil.
- +1 yıl
Ağır iş derken güç gerektirecek işten bahsediyorum ben. masa başı değil.. Masa başı çalışan bir insan spor salonunqada yazailabilir.. veya evde çalışabilir. he türlü kas yapabilirsiniz
- +1 yıl
- +1 yıl
:) ☺️
+1 yılher boyda her yapıda erkekleri çeken kız gurubuna girer minyon kızların çekiciliği. yıllar geçsede yaşlanmazlar her halleri şirindir. Gerçi uzun boylu sevmiyorum desemde yalan olur.
14 Yorumla- +1 yıl
167-163 bana göre daha aşağıya inemiyorum
- +1 yıl
163 dedim zaten yukarıda bana geldiği için minyon kategorisine soktum
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Kazuvet gibi kız çekici gelmez, minyon kızlar çok tatlı oluyorlar hemde =)
20 YorumlaTatlılığına tatlılık katıyo. Gem güzel hemde ufak bir çocuk gibi savunmasız, narin, güçsüz. Bence bu sebeplerden dolayı. Not: Benimde çok hoşuma gidiyorlar... =))
10 Yorumlabir karadenizli olarak soruya soruyla cevap vereyim; kızlar neden uzun boylu erkeklere bayılırlar? :)
01 Yorumlaat gibi kız bulamadığımız için dermişim :D şaka bir yana minyon kızlar daha tatlı geliyor
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü minyon kızlar ele avuca sığarlar, tatlı olurlar
00 Yorumla
+1 yılyoo ben uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum.. ve minyon kızların kaprisi çekilmiyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
tabiki :) kesin minyon değilsin :))
+1 yılminareden at benı ın aşagi tut benı kıvamındalar ondandır :)
00 Yorumla
+1 yılOnlar minyonlara bayıladursunlar..
Ben bi' koşu gidip lahmacunumu yiyorum şimdi..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne nasıl. Ne alaka :D 200 boya minyon mu yaw de get :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyonlar daha güzel oluyor uzun boylular sürekli yaşlarını gösteriyorlar 30dan sonra adamlar cıtır hatunlara bakıyor minyonda problem yok taş çatlasın 25 kuzenim var lise forması giydir anlamazsın o derece taş
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende çatla 😄
+1 yılHerkesin zevki, beğenisi farklıdır..
Minyon hatun elde, avuçta kıpırdanıktır..
Hoştur, sevilen faktördür.
Her pozisyona gelir asdff
Eh en kötü ihtimalle
Sıkıldın.. havaya atar tutmazsın.00 Yorumla
+1 yılYok yani öyle bişey ben 198 adamım istesem de sevemem :)) o minyon sevenler ayak fetişidir sen takma :Dd
03 Yorumla- +1 yıl
o boya yetişmek için çok çaba sarf ettin mi? :D
- +1 yıl
Yok genetik :D
+1 yılBunlar hep paralelin oyunu ahahah burada özgüven patlaması yaşıyorum ne güzel minyon olmak avantaj diye reelde de bücür diyolar dalga geçiyorlar yalan erkekler hep taş gibi kız ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. çok soruldu bu soru... kaçırşmısşın diye gene yazayım... uzun boylu kızlar kazulet gibi oluyorlar...
20 Yorumlaneden kıskansın la kız, uzun boylu hatun başkadır başka. Hemcinslerimin de ne minyon sevgisi varmış be.
00 YorumlaGüzelliği ve tatlılığı birlikte barındırabiliyorlar.
12 Yorumla
+1 yılturkiyedeki kizlarin geneli minyon olduğu için olabilirmi sence
04 Yorumla- +1 yıl
yani hâklisin bende isterim boyumca hatunla olmayi ama hep nedense bacaksızlar denk geldi :((
- +1 yıl
simdi baktimda profiline seni sevmeyen olsun diyorum başka bisi demiom :))
+1 yılÜlkemizde biz erkeklerin boy ortalamasının 1.75 civarı olduğu düşünülürse minyon tipli kızların daha çok sevilmesi gayet normal :)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ben seviyorum sebepsiz.. 1,67 üstü benden uzak dursun -_-
52 Yorumlanerden çıkarıyorsunuz bunları neden gönül güzelliğinden çok yüz güzelliğine değer verilir oldu bu dünya
10 Yorumla
+1 yılMinyon daha iyi tabiki. Geç yaşlanır.
40 yaşına kadar performansı iyidir falan filan yani.
Ayık olacaksın.00 Yorumla
+1 yılBeden kıskanıyorsunuz ki biz kızlarda Herkül gibi erkeklerden hoşlanıyoruz yalan mı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbir araştırmaya göre yatakta minyonlar daha iyimiş :D
20 Yorumla Burdan bir kıza bayılıyorum minyon olsun olmasın farketmez di benim için :)
03 Yorumla- +1 yıl
Minyonum minicigim :D :P
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok açık yazıyorum ilişkide her pozisyona çok rahat giriyorlar ondan
02 Yorumla- +1 yıl
Realist olmak ruhumda var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş? minyonlar değil milyonlar ilgimi çekiyor bakınız kadının has'ı Tay mübarek tay ! @suziii27
06 Yorumla- +1 yıl
:D üstüne binende bir sensin ama hatırlatım :D @Aesthetics
- +1 yıl
- +1 yıl
%100 olabılır :D @Aesthetics
- +1 yıl
- +1 yıl
zıpladım bıle merak etme :) @Aesthetics
- +1 yıl
mucks :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@AntonyoMantana minyon kizlar olarak sende bizim hic dikkatimizi cekmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılkısa boylu kız daha çekici bence. tabi uzunun da var ama benim fikrim kısa minyondan yana :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel ya böyle yanımda biblo gibi durması sarılınca havaya kaldırabilmem falan :D
00 Yorumla Fiziğe tabiki bakarım ben 180im en kısa 168 olmalı.
00 Yorumla
+1 yılgeçen yine bir minyon kız görünce bayılmışım hastaneye götürmüşler beni serumla falan zor ayıktım
01 Yorumla- +1 yıl
bunu görünce önce şoka girdiler sonra migrosa iyi akşamlar bb :D
+1 yılÇünkü çok tatlılar llan:)))
Bir de yüzü Bebeksi ve masum ise. .
Uffff yirim ben onu:)))10 Yorumla
+1 yılValla bende minyona bayılıyorum neden bilmiyorum boyle minik minik tatlı tatlı yanimda dolassın :)
10 Yorumla
+1 yılsoruya bak ya allah allah. Siz neden kasli lara bayiliyonuz?
02 Yorumla- +1 yıl
Bir oldugu solemedimki Ben Kizlarin geneli kasli erkek sever erkeklerdende minyon sevenler var. Soruya gelirsek bence cok sekerler :)
kim demiş minyon kızlara bayıldığımızı, biz uzun bacakları olan kızlara bayılırız :Dasdgadfg
00 Yorumlaele avuca daha rahat sığıyorlar. Ele avuca gelsin diye :D
00 Yorumla
+1 yılbende minyon tipliyim ondan olabilir benim sevmem :)
00 YorumlaGenelleme yapmamak gerek. Minyonun da güzeli var güzel olmayanı da.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiyedeki kızların yüzde doksanı minyon oldugu için ekmek çıksın diye acık kapı bırakıyolar mesele bu ;)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılböyle yukarı doğru gözleri parlayarak bakan bir kız herzaman birdaha aşık eder kendine
00 Yorumla
+1 yılherkes kaldırabildigini :D yani benim kuvvettim minyona yeter diye düşünüyorum :D
00 YorumlaTatlış oluyorlar yeterince yeterli bir sebep
40 Yorumlayemekte kimyon, kadında minyon der susarım...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü midilliler daha datlı atlardan asndşclsj )=
30 Yorumla Gercekten daha guzel oluyorlar ama hepsi degil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seviyorum çünkü gayet hoş ve tatlı oluyorlar 🍰 🍰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılyatakta evire çevire oynatırlar ondan.
10 Yorumla Minyonda bir bulunuyor çünkü
30 YorumlaBana böyle bir bilgi gelmedi kimmiş onlar?
07 Yorumla- +1 yıl
Yani bir taraflarından uyduruyorlar minyonlar şöyle muhteşem böyle harika laflarına inanma :) Bu konuda birkaç grup insan vardır. Fiziki özellikleriyle ilgilenen ten boy kilo göz vs. vs. bunları kriterleştirenler, fiziki özellikleriyle ilgilenmeyenler ve hemen hemen her ikisininde olmasını isteyenler olarak 3 grup var diyebiliriz. Biraz daha açmak gerekirse minyon sevende var sevmeyende güzel sevende var sevmeyende zeki sevende var sevmeyende... Yani şunu demek mümkün değil erkeklerin çoğu minyon sever. Bunları şunun için yazdım sorundaki görüşle hem fikir olan atıyorum 50 kişi çıkmış olabilir ama buna bakarak genelleme yapılamaz. Ki eminim hatun dediğin kendini gösterecek yanımda minik kalmayacak diyenler daha çoktur.
- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat