Bakıyorum sokakta 155 kızın yanında 180 erkek. Evlenince de aynı. Peki neden minyon kızları tercih ediyorsunuz? Uzun kızlar tahta gibi mi geliyor? Jchfjfjend
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cunku erkekler zevksizdir hayatim zevkli olanlari manken gibi uzun boylu kiz sever 😉
Boy kaç?
1.74
Aga ben 166 ühüü🥺🥺🥺 neyse 155 değilim en azından jfjfhfj
Aynen yawrum iyisin sende 😉
hee erkekler zevksiz 175 lik bir erkek 174 lük senden hoşlansa reddedersin. sonra erkekler kısalara yönelince zevksiz.
Erkek dedigin 1.85 ve uzeri olmali digerleri bana hic erkek gibi gelmiyor Allah seni inandirsin 😀
e tamam işte itirafta ediyorsun. zevksiz falan değiliz. uzun erkekler neden kısa kadınlardan hoşlanıyor sanıyorsun? emin ol 175 ve üstü kadınlarda erkeklere travesti gibi geliyor :)
Ahahahah güldürdün beni boyun kisa oldugu icin savunmaya geciyosun kendini ama inan buna gerek yok deliksiz igne yerde kalmaz seninde bir alicin vardir elbet takma kafana bu kadar beni görmeden de boyle konusma 😀😀😀
sende beni görmeden konuşma kısa olduğumu nereden çıkardın ki? geçen yurtdışındaki arkadaşla konuşuyorum. 180 o eski sevgilisi 185 miş. o mu beni s. kti ben mi onu anlamadım demişti. şimdiki sevgilisi 160 larda :)
Oldu o zaman Allah boyuna göre hatun versin sana da 🙋🏻♀️
allah korusun 182 yim. 170 ve üzeri abimdir saygı duyarım. :)
Alismissin yaninda cüce gibi kiz gezdirmeye o kadar da kötü duruyor ki sorma gitsin yolda gorunce donup donup bakiyorum ben ama sen yakistirmissin kendine tabi bisey diyemem 😀😀😀
niye eski sevgilim 168 civarıydı 14 cm vardı aramızda. sen 174 sün istediğin 185+ yani 11 cm. sende hayalinde ki erkekle çok kötü görünüyor olacaksın o zaman :) cüce kalacaksın yanında.
Hayir hic de kotu gorunmuyor 185 gayet uygun denendi onaylandi 😀
önceki yazdığınla çeliştin de neyse. :) sen yine uzunda değilsin avrupa kadılarına göre kısa bile sayılırsın sorun yaşamazsın arkadaşımın ki gibi
Yani daha tatlılar ve özeller diğer kizlara göre 😍🙂
Onları özel yapan nedir?
Herşey minik elleri gözleri minik ağzı 🙂 Nazlı huyları...
Boyun kaç ki (meraktan sordum sana yazmicam)
Boyum 187 (Meraktan söyledim yazabilirsin)
Yuh bfbfkrjkdnxk ve minyon seviyorsun suratını nasıl gorcen felç kalırsın 155 e 187 😶
Felç kalsın suratım ben bakarım bir şekilde 🙂😍
Kendileri kısadar ya da uzun kız bulamıyordur ya da gerçekten minyonlardan hoşlanıyordur
Çok kısa olmasın. 160 ve üstü iyidir bütün kadında. Sorun olmaz ki
Kız dediğin 1.70 olacak
Kısa kız hiç hoşuma gitmez , dolgun oluyorlar tek güzel yanı bu
Bu fiziksel üstünlük ve dominantlık ile alakalı bir durumdurBunun psikolojik yansıması da var tabi toplumda. Tam tersi olsa erkek kadının yanında tahta veya kısa kalsa bunu kabullenemez. Erkek her zaman yapılı iri olmalı.
Benim icin onemli olan bir kizin sevgi ilgi istemesinde hakli olmasi kalbi temiz olmasi
Elbette bÖyle net bir tercih yok... ama küçük sevimli olsa gerek... diğer tarafta memleket 180 kızla mı dolu. yogunluk zaten kısa...
Bende minyon tercih ederdim ilişkide daha güzel olur
Boyun kaç
Her pozisyona girer minyon olanlar 👍
Geneli oyle seviyor bence
Kendileri kısa oldukları için
minyon kız çok var ondandır
Haklısın
Uzun kızlar komplekslidir. Ondan olabilir.
Ben ortalama boyluyum ama aynen uzun kızların hepsi kendini güzel sanıyor ama yüz güzelliği yoksa dış görünüş 0
boy erkek içindir kadın güzel yüzlü fızigi iyi olsun idare eder. uzun boyuyla kendini güzel zanneden kız testesteronun verdiği özgüven sayesinde öyle görüyor kendini, yani farkında olmadan erkeksiligini övüyor
Uzun bulamiyorlar ondan heralde
Uzun kız bulamadıkları icin
Yokluktandır şekerim
170 im de ondan😁
Çok tatlı oluyorlar :)
İnsan kendinde olmayanı istiyor 🤷🏼♀️
Öylemiymiş
Boyun kaç?
1.84
Sen mi yön seviyor musun 155 falan merak ettim ( merak etme boyum daha uzun ve sana yazmıyorum)
Kime yön veriyorum?😂
Minyon uff salak klavye
Kısa uzun fark etmez benim için kalbi güzel olsun
Adam🌟〽️👌✨☄️
Teşekkürler 😇
Çünkü çıtır
Çıtır derken yani seçmenizin asıl nedeni asıl olarak nedir
Daha seksi geliyor
Ben 165 severim
Senin boyun kaç cm?
@0piraye0 boyum kısa olunca haketmemis uzun oluncahak etmiş mi olucam size göre? hem senin değil sizin dersek daha kibar okursunuz.😊
Böyle bir yorumdan nasıl böyle birşey çıkardınız? Sadece boyunuzu sordum.
@0piraye0 genel itibari ile kadınlar öyle söylüyor o yüzden demiştim kusura bakmayın ön yargı işte 1.68 benim boyum bana boy farketmez aslında sevdikten sonra banane boyundan
Sizin biyunuz kac cm
Altta ezmek için