Erkekler neden minyon sever? Gerek yatakta olsun gerek yanında...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
insanlar kendilerini dusunuyor burdaki insan kalbiylen hakaret etmiyor beyinlen hakaret beyinlen dusunuyor yani beyne guzel gelen secilir gelmeyen secilmez burda insan bir insani yakisikli guzelligi parasi oldugu sevmesi yalan bir sevgidir onu o oldugu gibi sevmek ve gercekten sevginiz kuvvetli ise bin kezde yalan aldatsa sevgin aslaya bitmez ve affedersin burdaki mesela budur her insanin sevgisi kuvvetli degildir
1,74um çok uzun sayilmasamda minyon kızları sevme sebebim kolumun altında olabilmesi hoş oluyor ne bileyim sarılma konusunda vb tatlı bir görünüş olduğundan mınyonları hep sevmişimdir
Kızlar hemen coşmuş, anladık hepiniz uzunsunuz da niye bizi gömme çabasına girdiniz ki? Ayrıca minyon kadınlar çocuk gibi falan görünmez. Ne bu rekabet çabası?
normal boy kilo iyide çok da minyon kim sever kısa ve çok zayıfsa çocuk gibi oluyor
Cevap
61Cevap
191 ım mınyon severım. Fızıksel qcıdan kontrollerı kolay elınde avucunda oynatırsn sırındırler sempatıktırler. Sıkılrsan tutarsn ayaklardan cevırrsn tavana atarsn çiğkofte gıbı falan yatkta ztn tam sncp gıbı olurlar ıstedgını yaparsn karsı koyamaz not 191 ım
Yanındayken kendisini dev gibi görür ve egosu tatmin olur. Yatakta da portatif tezgah gibidir minyon kızlar. İstediğin an istediğin yere kurar, istediğin yerden toplayıp istediğin yere taşırsın. İri hatunlar yatakta kıyıya vurmuş gibi uzanırken, minyon hatunu kavrayıp çömlek gibi çevirebilirsin.
Ben yanımda 184 boyunda bir kız istemem hatta bana boyu yakın olsunda istemem, biraz koltuk altında olması, onu koruma iç güdüsü vs. bunlar her erkeğin hoşuna gider bu yüzdendir muhtemelen
Ne alaka, uzun boylu güzel fizikli birr kiz gördüklerinde ağızlarını kapatamıyolar :D minyonsun demi sen üzgünüm çocuk gibisiniz.
O erkeklerin boylari kısa, minyon sevdiklerinden degil :D
:=) Benim uzun ne alaka :D
@ibrhmseker çoğu oyle. Kendileri yerden bitme olunca uzun kadinlara laf atiyorlar :D
Erkek dedigin uzun olur arkadas :D
Aynen kanka uzun olucak :) ama partnerinde uzun olsun kısa olunca uyumsuzluk oluyor. Biri uzun biri kısa açma ya :D
@ibrhmseker bende onu diyorum iste abim uzun der hep kadin dedidigin 170 altinda olmayacak diye :D
aynen can kardeşim benim.
Ben de kocaman erkek isterim yanimda mesela. Ben kendimi korunuyor hissetmek isterim,
Muhtemelen erkekler de kendini koruyor hissetmek ister diye düşünüyorum.
Bilemiyorum, ele avuca geldiği için olabilir, rahatça tutup kaldırdığı için olabilir, bir nevi üstünlük olarak olabilir...
Erkekler minyon sevmez ülkedeki kızların %90 ı minyon olduğu için mecbur kalırlar :D
Öyle kizlari görünce cogu erkeklerin koruma, sahiplenme ve baba duygusu uyanir. yani güzel bir sey aslinda :D
baba duygusumu :D sevgılıme baba duygusu uyguluycak degılım ya sacmaladın bence :D
ben her sevgılımı korumayı severım yanı kısa boylusu uzun boylusu farketmez sevgılımse koruycam tabı yoksa ne boka sevgılıyım bn
saygı duyarım ben kendı adıma konustum sadece
minyonun yanında erkek daha bir güçlü duruyor kendinde güven buluyor yatakta da evirip çevirmek daha kolay çkffknhjgkhjgfmö
her türlü şekile rahat sokabilirsin minyon kızları. Ama kazık gibi boyu olanları ne bükebilirsin ne de başka bişey yapabilirsin. Sığmazlar hiçbiryere. Kadın dediğin küçük olur. Büyükler gitsin devlerle sevişsin
at gibi bir kız için at gibi bir erkek olmak gerekir bu da stoklarda sınırlı olduğu içün tercihler ultra standartlara göre ülkemizde birçok insan minyon zaten :D
Değişik bir bakış açısı olarak, hakimiyetten olabilir.
zevkler ve renkeler tartışılmaz. ama benim minyon sevme sebebim. ben iri yarıyım minyon ufacık kalıyor yanımda yatakda daha seksi oluyor. her pozsyonakolayca giriyor. kucakta çok rahat yapılıyor. vs. vs.
belki bilinç altında iri yapılı kadınlara yetememe tatmin edememe korkusu vardır. ama şu bir gerçek ben dahil minyon ya da orta boylu kızları daha çekici bulunuyor.
Ne minyonu ya hangı erkek o. Her zaman olgun şart hatta benden büyük de olsa olur:d
benim minyon sevme sansim yok cok uzunum:/
Belki de bu yuzden hic ilgi cekici gelmiolar.
:) farketmez duygu önemli minyon normal uzun farketmez
Çok tatlı oluyorlar küçük minicik ısırasım geliyor :D
yemekte kimyon yatakta minyon diye bir ssöz var :D
Özellikle minyon sevdiklerine dair birşey duymadım? Sıktı bu cüce soruları
Herifler kücüldu karilara bir heybet geldi. herifler boylarina gore ariyotlrlar napsinlar gariplerim
:D:D:D:D
@Manyaksaglıkcı niye guldun 😀
nasıl gulmıyım butun sırket bana baktı senn yorumunu okurken :D bızım neyımız kuculdu afedersınde :D masallahımız var
Kuculmediysen niye zoruna gitti 😀
Zoruma gitmediki guldum gulunce zorunami gitmis oluyo :)
@Manyaksaglıkcı hayir neremiz kuculdu diyon ya.
neyse gormedim ama masallah sana.. replik yedi kocali hürmüzden alinti bu arada aklima geldi oyle 😜
Ozman resme bak gor :) biliyorum o repligi :)
tamam baktim 😀masallah Allah sahibine bagislasin
Amin kucuk degilmisim dimi :)) sahibimizde yokki :)
Yok kucuk degilsin normal 😏😏benimde yok olur insallah uzulme
Uzulmuyomki galiba sen kucuksun :)
Boydan yani :)
Yorumların yarısından çoğu yatakla alakalı olan tiplerin görüşlerini mi merak ediyorsun😂
Bu gbi minyon kızların kompleksleri mi var da iri yapılı erkekleri özellikle tercih eder anlamam.. Davul bile dengi dengine kardeşim😎
minyon candır yaa , öncelikle çok sempatik ve çekici geliyor bana , yatakta hükmetmesi ve şekilden kelile sokmak çok kolay tabi kucakta taşımasıda ;)
Kızı yatağa atmak.. Edepsizliktir.. .. Pırlanta kız olsun ne minyonu
kontrol erkekte oldugu için sevıyorlar yoksa koca kadını erkek nasıl yatakta baş edebılır:)
onlar daha çekiciler daha tatlılar daha güzeller daha bebeksiler
boyum 170 kisayim yani ondan kısa bir kız istiyorum
Valla sevgilim çok şükür minyon sevmez, uzun sever , benim gibi :D :D
kucağına alıp evirip çevirip rahatca skmek isterler de ondan
yatakta sevişirken çok süper oluyor... minyon karım olsun istiyroum ben
Daha rahat olabilir güreşmesi :)
Yoooo külliyen yalan valla minyon sevmem :)
Minyon Da iyidir ama at Gibi Daha Güzel :)
Değişiklik olsun diye genellikle.
Daha istekli olduklari içinmiş peh😒
Alakası yok genelleme yapmayınız
Ben kısa boylu olmak isterdim hep
yaninda uzun yatakta minyon sever
Erkek gibi kariyi napim ben
çünkü genel itibariyle minyonuz..
evire çevire ahdhsjakaşal
Sen neden iri yapılı oğlan seviyorsan o yüzden
ben tercih etmem uzun kız candır
mınyon sevmıyorum balıketlı etlı butlu olsun
Zevk meselesi ben sevmem mesela
Daha tatlı oluyor
Kucağa iyi oturur o yüzden.
Yok ben 1.75-1.83 arası severim.
Öğk ne minyon u uzun seviyorum
Minyonlar sevimli
Sevimliler :D
çok tatlı oluyorlar ya
Yo uzun kızlar daha güzel bence
Öyle bir genelleme yok bence ben sevmem mesela
kekik de kimyon kız da minyon :D :D
Hoplatıp zıplatması rahat oluyo :)
seks yaparken evire çevire becerebilmek için :)
Minyon candir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar