Sırf kısalar üzülmesin diye paso uzun boylulara gömmüş millet. Kazuletmiş falan ashfjs 150 boyundaki kadın fiziksel özelliğiyle eleştirilince onun kalbi kırılıyor da bizimki kırılmıyor mu, hı söyleyin!! Bizimki patlıcan mı yoksa? Bakın mesela ben; KS deki birtakım güzide erkeklerinin sekste beni tercih etmeyeceğini duyduğumdan beri, yani tam tamına 1 saattir ağlıyorum. Lanet olsun bu hayata.
67 Yorumla
Soran+1 yılMinyondan kastım 150 değil 150 cüce benim için. 160 civarı diyorum.
- +1 yıl
😔sen üzülme canım
ben seni isterim 😚 - +1 yıl
Eleştiri yaparken biraz terbiyeli ol bence cüce ne? Biz de 1.50 olmak istemiyoruz ama uzayamiyoruz keyfimizden değil yani.
- +1 yıl
Cüce olmak güzeldir. Ben mutluyum
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyum 1.70 fakat bence, minyon kızlar çok hoş ve tatlı, sevimli geliyorlardır. 🦄
91 Yorumla
eski zamanlardan kalma bir iç güdü aslında kadın küçük olduğu zaman erkek kendisini koruyucu güçlü hisseder bir nevi kendi egosunu tatmin etmiş oluyor bu yüzden de kendinden uzun kadınlara pek yaklaşmaz erkekler
32 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Evet doğru sanırım.
Sevimli oluyorlar daha çıtı pıtı oluyor ve yana yakışıyor. vinsellikte iyi oluyolar estetik esnek. evin içinde şakalaştığında kucağına omuzuba al götür havaya at tut eğlenceli olur.
74 Yorumla- +1 yıl
Kadından bahsettiğine emin misin top mu bu havaya at tut ne
Soran+1 yıl@hititgüneşiyimben ahahha harbiden havaya at tut nedir
- +1 yıl
Bence havaya atıp tutması çok tatlı oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılYa nasıl sevilmesin ki bir kere fazlasıyla sevimli. Hani uzun ve iri kızlar için yazıyorum bunu yanımızda şövalye falan istemiyoruz açıkcası. Uzun zayıf kız içinse e bu da açıkcası mızrağa benziyor. Ama şunu da unutmamak lazım uzun ve düzgün bir vücudu varsa o kadın her kurvalda maçı alır. Ama minyon kız öyle mi bir kere tatlı oluyorlar. Ayrıca zaten ufak olduklarından yediklerine içtiklerine dikkat edip hep bir formda görünüyorlar. Vücutları daha düzgün oluyor.
11 Yorumla
+1 yılMesele 1.60 meselesi değil. Dürtüsel olarak kadının kalçasının, erkeğin kasığına oturması gerek. Bu da kadının 15-20 cm kısa olması ile mümkün.
20 Yorumla
+1 yılHem tatlı ve minikler hemde her pozisyona girebiliyorlar :dd
80 Yorumla
+1 yıl170 ve aşağısı tatlı ve güzel 170 üstü çekici ve seksi diye tabir edilir
221 Yorumla- +1 yıl
167 ye ne deniyor peki😂
- +1 yıl
Ponçik en sevdiğim boylar 😂
- +1 yıl
Ramak kala kurtuldum mu şimdi uzun olmaktan😂 ağlasam mı gülsem mi bilemedim😄
- +1 yıl
195 olan biri olarak uzunlara ödül. Vermiyorlar 😂
- +1 yıl
Höh o nee çok uzunmuşun😯 v
- +1 yıl
Evet ölen dinazorlara tepki olarak geldim
- +1 yıl
Allahtan erkeksin yoksa bu boy olmazdı sana 😄
- +1 yıl
Estetik dursun diye sporla uğraşıyorum senelerdir ama sorun şu herkes bakıyor. 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 yaaa
- +1 yıl
bir de estetik durması önemli sporcusun tabi😂
- +1 yıl
Yani geniş omuzlu iri kolluyum sporcu denir mi bilemem sporla uğraşan biriyim kendimi onemserim vücudum görünüşüm herşeyim. 😊
- +1 yıl
Denilir boydan ötürü😄
- +1 yıl
Minyon tipini merakta etmediğim değil ama 😂
- +1 yıl
Boşverr😂
- +1 yıl
Niye güzel değilim demek mi bu ya da sahte minyonluk mu yapıyorsun 😂
- +1 yıl
Nöö çok güzelim fakat peşimden ayrılmazsın korkusu var😂😂😂😂
- +1 yıl
Bir kadın güzelligi ile etkilemez beni o evreyi geçtim bana kalbi ve muhabbeti önemli 😂
- +1 yıl
Yaa erkekleri biliyoruz kesinlikle kalbe bakıyor😏😂😂
- +1 yıl
Onu bilmem ben kalbe bakarım baktığım içinde yalnızım dediğin gibi keşke kalbe bakan biri olmasaydık 😊
- +1 yıl
Ben sevdiğim çocuk peker açıkalına benziyor sen düşün kalbini ne kadar sevdiğimi😌
- +1 yıl
Benimki bişeye benzemiyor okadar zaman oldu ki buharlasmis
Çıtı pıtı ve minyon tipli hanımlar yaşanılacak bir maceradır.
30 YorumlaMinnak olduğumuzdan sevimli geliyoruz.
70 Yorumla
+1 yılaslında fit olması bakım ve kendine bir tarz olması değilse minyon olup çirkinde var uzun olup çirkinde var
30 Yorumla
+1 yılKoruma içgüdüsü oluşturmalı kadınlar da uzun ya da iri erkek seviyor genelde
25 Yorumla- +1 yıl
bir erkek uzun boylu bir kızın yanında kendini güçlü hissedemez mi? veya kısaların yanında daha mı güçlü hissediyoruz? saçma bir durum tespiti yapmışsın
- +1 yıl
@HakanGunerr eleştiriniz gelişmiş bir insan için haklı ancak iç güdüleri ile hareket edip karakterini ve hattattaki doğrularını iç güdüleri ile belirleyen biz canlılar için ne yazık ki normal değil. Evet erkek kendisini korumacı adleder bunu belki söylemez ama daimi yapar. Kadın da koruyan kollayan birini ister ama zamanla bu duyguları korelebilir. Körelmesi aynı duygularının karşılğının olmamasinindan kaynaklanır yoksa karşılık gördükçe kadinda korunmaktan vazgeçmeyecektir. Bunlar bizim doğal iç güdülerimiz.
- +1 yıl
Ozman neden minyon siz açıklayın uzun bacaklı manken gibi kızlar varken @HakanGunerr
- +1 yıl
minyon sevildiğini kim söyledi ki? Bu tamamen ne istediğini bilmeyen erkeklerin kendi uydurduğu hurafeleridir. Hangi erkek yanında manken gibi kız istemez söyler misin? Minyon severiz derler dışarıda uzun boylu kız gördüklerinde çoğu iç çekerek bakar. Uzun bacaklar bir kadını daha sexy ve kadınsı gösteriyor. Ayrıca kendinden emin ve güçlü olduğunu bilen bir erkek uzun olsun, kısa olsun her kadının yanında kendini güçlü hisseder
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyledir bana göre minyon sevmenin tek açıklaması gibi gelmişti @HakanGunerr
+1 yılçünkü uzun kızlar erkeksidir. büyük el ve ayaklar itici gelir
ama küçük kızlar daha tatlı daha sempatiktir ve kadınsılıkları fazladır. küçük el ve ayaklar çıtı pıtı haller vs.10 YorumlaÇok tatlı oluyorlar. Diğerleri de daha seksi oluyor ama bence tatlılık daha önemli hayat geçmez.
10 Yorumla
+1 yılSordugun sorunun cevabı resimlerde saklı zaten 👿👿
10 Yorumla
+1 yılEle avuca sığıyorlar, fotoğraftaki gibi olanlar da baya çekici zaten. Ben uzun boylu iri olduğum içiin minyon kız çok sevimli, tatlı geliyor. Ufacık oluyorlar asdjasd
00 YorumlaTatlı ve korunmaya muhtaç buluyorlar akıllarınca
59 Yorumla
Soran+1 yılAynen mantıklı
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Korunmaya muhtaç olayı için diyorum onu. Tatlılık için değil ama senin boy kaç bir kıskançlık sendromu mu seziyorum? 😂
- +1 yıl
Uzun olduğunu anladık lakin tatlı olmadığını da anladık. Sizden daha çok ilgi görüyorlar diye neden bu kıskançlık 😂
Soran+1 yıl171 güzel boy 155ten iyidir bence dmkhkks
- +1 yıl
Belli belli. Baksana cvplara. Bizde bir tabir vardır kaaatığ gibi kız diye. 160 da minyon 65 de jdjsj
Daha genç göründükleri için yaşını belli etmiyorlar o kadar, başka özellik yok yani
30 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ben erkek olsam yanımda at gibi bir kadın isterdim şahsen
36 Yorumla- +1 yıl
Tadı başka
- +1 yıl
Hangisinin
- +1 yıl
At gibinin
- +1 yıl
Evet uzun boylu zayıf kadınlar daha göze hitap ediyor
- +1 yıl
Yatakta da çok iyi kıvrımlı olduklarındn
+1 yılÇok tatlı oluyorlar, hanım hanımcık gibi ve hareketleri de öyle
10 Yorumla
+1 yılBenim boyum 190 ama sorunu okuyana kadar farketmemiştim, kız arkadaşlarım, flörtlerim çoğunlukla kısa kızlardı
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte neden
vücutları daha çekici oluyor bence. Uzun boylu kızlar tahta gibi kıvrımları fazla belli olmuyor benim fikrim.
00 Yorumlaminyon kızlar bir kere hiç bir zaman yaşlanmaz ve daha çekici...
20 Yorumla
+1 yıl175 boyum var haha yanimda kendini gucsuz hissedecek bir erkegi napayim ki zaten
16 Yorumla- +1 yıl
ben 1 72 olurmu yanına :D
- +1 yıl
+1 yılÖylemiymis? İlginç ilk defa okuyorum.. :)) her erkek aynı değil emin olun..
13 Yorumla- +1 yıl
Not :Ülke ortalaması çok uzun değil. . haliyle uzun boylu kadın sayısı az.. Genelde kısa boylu kadınlar. . Hepsine sorun kesinlikle uzun boy tercih ederlerdi.. Erkekdede oyle kadindada..
- +1 yıl
Ben kısayım boyumdan memnunum uzun olmasını istemezdim :)
- +1 yıl
@Boşyaşayankız genelleme yapilamaz tabi ve siz memnunsaniz sorun yok :) keyifli forumlar
+1 yılUzun sokakta, kısa yatakta demiş çünkü atalarımız 😂😂
10 YorumlaValla benim kısa kızlara fobim var ahiret güzeli olsun bakmam asla
10 YorumlaYatakda yormaz, istedigin pozusuyonda rahatlikda sevişebilirsin onun icin bence.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Erkekler minyon sever de uzunlari yaratıklar mı seviyor? Herkesin kendine göre güzelliği var.. ne biçim soru başlığı
10 YorumlaMinyon kız severim ama attığın resimdeki gö tü başı açıklarla işim olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılAsıl onların senle işi olmaz dmdklssl
herkes aynı değil. benim için minyonluk değil m.. önemli :D
00 Yorumla
+1 yılHem tatlı ve minikler hemde her pozisyona girebiliyorlar
01 Yorumla
+1 yılTestesteron hormonuyla alakalı. Kadinlar neden ayilara siginir gibi dusun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzunu sokakta kısası yatakta :(
81 Yorumla- +1 yıl
Biliyor
+1 yılMinnoşuz çünkü. Minnoşu kim sevmez? 😔
70 Yorumla
+1 yılkullanışlı oluyorlar her pozisyona çok rahat giriyorlar :)
evire çevire anladın sen :D10 YorumlaBen sevmiyorum oyle kizlari...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl160 ve altının mınyon oldugunu varsayarsak 30 cm fark olan bı ılıskıden yana degılım :D
00 Yorumla
+1 yılÇünkü yatakta erkekler minyon kadına daha iyi zapdeder
00 Yorumla
+1 yılYemekte kimyon kadında minyon diyolar ne biliimm😂
54 Yorumla- +1 yıl
O öyle değildi ama:)
- +1 yıl
hah helal aynen öyle :)
- +1 yıl
@vajinusluck öyle değildi o cğmle
- +1 yıl
Bildiğiniz size kalsın
+1 yılkendilerine öz güvenleri olmadığından
40 Yorumla
+1 yılfotolar içimi gıcıklattı :).
Yatakta iyi oluyor minyonlar diyooolar bilemiyicem tabi :)00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 545 cevap paylaştı. Bende seviyorum çok tatlılar
30 Yorumla
+1 yılKucakta oryantali iyi yaptıkları için:😎
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. çok seker ve tatlımsı oluyorlar ondan 😀
21 Yorumla
+1 yılElinin altında olsun istiyorlar işte🤷♀️
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Sevimli oluyorlar.
20 Yorumla
+1 yılKim diyor bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar yakışıklı tanıdığım varsa yanında çıtır minyon tipler var
- +1 yıl
Olabilir ben yakışıklı olmadigim için demek ki bana öyle gelmedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta iyi diye diyorlar
54 Yorumla- +1 yıl
Öyle zaten:)
Cevap sahibi+1 yılSarilinca tam kucaga göre
- +1 yıl
Aynen öyle:)
Doggyde küçük kalıyor ama o zevk alınıyor bir şekilde - +1 yıl
Aynen evire çevire kalça hep aynı zaten kadınlarda
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvirip çevirmesi kolay oluyo ondandır.
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok zevkli
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh çıtır minyon tip sevdam asla bitmez 👅
20 YorumlaKadın dediğin minyon olur ki zaten😀
10 YorumlaUzun boylu erkek sayısı da az ondan olabilir..
10 Yorumla
+1 yılSadece minyon değil bir de zayıf olmalı.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılMinnoş ve tatlımsımsı olduğu için
40 Yorumla Çok sevimli oluyorlar, favorim kendileri 😀
00 YorumlaEn üstteki minyon mu ya
14 Yorumla
Soran+1 yıl158
Soran+1 yılÇok güzel kız o ya https://www.instagram.com/_missbo/?hl=tr
- Güzellik & Bakım konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılSebebini sizde biliyorsunuzdur
00 Yorumla bende minyon sayılırım ondan
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çok tatlı oluyorlar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum en az 1.70 olmalı
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yıl18-20 yaşlar heralde minyon seviyor ha
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Çıtır diyoz onlara minyon değil...
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sepmatik duruyorlarmış
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat