Hitler sizce faşist bir diktatör mü yoksa kendini milletine adamış bir lider mi?

Merhabalar beyler bayanlar ben ilk olarak kendi fikrimi söylemek istiyorum

2. Şıkkı seçeceğim nedeni ise hitleri 3 senedir araştırıyorum ve sizleride araştırmaya ve galip devletlerin oyununa gelmemenizi istiyorum bu yüzden aşağıdaki makaleyi yorumlayarak ve dikkate alarak okursanız sevinirim (lütfen makaleyi okumadan yorum yapmayın)

Bir insan Milletini üstün tutmayıp ne yapsın ki insan kendi milletinin üstün tutmak için niçin fedakarlık yapmasınki tarih boyunca savaştığı milletlere, atalarının kanını yok sayıp kardeş mi desin? Nazi sempatizanı falan değilim Türk miiliyetçisiyim kişi ırkını üstte tutması ve onun için çaba göstermesi bence doğal birşey

Bir insanı diktatör yapan şey nedir? Halkına acı çektiren kendi refahı için halkını önemsemeyen aç susuz bırakan

Gelelim Hitlere
Hitler asla ama asla halkına acı çektirmemiştir Aksine Hitler halkının refahı için uğramıştır
İnanın bana Hitler savaşı kazansaydı şu an diktatör sıfatıyla anılıyor olmazdı

Ben şunu rahat bir şekilde söyleyebilirimki
Hitler asla bir diktatör değildir

Savaşı kaybetmiş büyük bir liderdir

Ve savaşı kaybettiği için de olaya yanlış pencereden bakıyoruz Hitler Almanyayı sivrilttiği için zaten herkesin gözü üstündeydi o savaşmasaydı mutlaka bir savaş kopacak ve buna dahil olacaktı o yüzden ilk saldırıyı kendi yaptı anlattıklarımın hepsi galip olanların kara propagandaları yok 6 milyon kişi öldürdü yok 60 milyon kişinin ölümüne sebep oldu tabi onlarda haklı hiroşimaya ve nagazakiye hitler atom bombası attı

Savaşın kahramanları daima kazanan taraftan çıkar

Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur haklı olsa bile...

Ve naziler savaşı kaybedince sözde savaşın kahramanları nazilere kara propaganda kampanyası başlattılar inanmayanlar icin bir kaç tane koydum bu propagandalardan binlerce var

Hitler yıl olmuş 2018 de bile tartışılıyorsa ters giden yanlış olan şeyler olduğunu düşünüyorum

Sizin fikriniz nedir tüm fikirlere açık birisiyim
Hitler sizce faşist bir diktatör mü yoksa kendini milletine adamış bir lider mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim adamın bir sözü var

En haz alamadığım şey teslim olmak

Bu arada yani saçma kaybedeceklerini bilip neden ihanet etsinler