Merhabalar beyler bayanlar ben ilk olarak kendi fikrimi söylemek istiyorum
2. Şıkkı seçeceğim nedeni ise hitleri 3 senedir araştırıyorum ve sizleride araştırmaya ve galip devletlerin oyununa gelmemenizi istiyorum bu yüzden aşağıdaki makaleyi yorumlayarak ve dikkate alarak okursanız sevinirim (lütfen makaleyi okumadan yorum yapmayın)
Bir insan Milletini üstün tutmayıp ne yapsın ki insan kendi milletinin üstün tutmak için niçin fedakarlık yapmasınki tarih boyunca savaştığı milletlere, atalarının kanını yok sayıp kardeş mi desin? Nazi sempatizanı falan değilim Türk miiliyetçisiyim kişi ırkını üstte tutması ve onun için çaba göstermesi bence doğal birşey
Bir insanı diktatör yapan şey nedir? Halkına acı çektiren kendi refahı için halkını önemsemeyen aç susuz bırakan
Gelelim Hitlere Hitler asla ama asla halkına acı çektirmemiştir Aksine Hitler halkının refahı için uğramıştır İnanın bana Hitler savaşı kazansaydı şu an diktatör sıfatıyla anılıyor olmazdı
Ben şunu rahat bir şekilde söyleyebilirimki Hitler asla bir diktatör değildir
Savaşı kaybetmiş büyük bir liderdir
Ve savaşı kaybettiği için de olaya yanlış pencereden bakıyoruz Hitler Almanyayı sivrilttiği için zaten herkesin gözü üstündeydi o savaşmasaydı mutlaka bir savaş kopacak ve buna dahil olacaktı o yüzden ilk saldırıyı kendi yaptı anlattıklarımın hepsi galip olanların kara propagandaları yok 6 milyon kişi öldürdü yok 60 milyon kişinin ölümüne sebep oldu tabi onlarda haklı hiroşimaya ve nagazakiye hitler atom bombası attı
Savaşın kahramanları daima kazanan taraftan çıkar
Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur haklı olsa bile...
Ve naziler savaşı kaybedince sözde savaşın kahramanları nazilere kara propaganda kampanyası başlattılar inanmayanlar icin bir kaç tane koydum bu propagandalardan binlerce var
Hitler yıl olmuş 2018 de bile tartışılıyorsa ters giden yanlış olan şeyler olduğunu düşünüyorum
Sizin fikriniz nedir tüm fikirlere açık birisiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim adamın bir sözü var
En haz alamadığım şey teslim olmak
Bu arada yani saçma kaybedeceklerini bilip neden ihanet etsinler
Hitler sizce faşist bir diktatör mü yoksa kendini milletine adamış bir lider mi?
Kazanan tarafın zalim olması hitler'in de zalim olduğu gerçeğini gizlemez. Ayriyetten bu adamın kendi halkına acı çektirmediğini söylüyorsun engelli insanları topluma hiçbir katkısı olmadığı için öldürtürken sence halkı acı çekmemiş midir?
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bak bunlar tamamen propaganda bu tezini bana kanıtlayan bilirmisin
Dostum bu bahsedilen olay kamuoyunun tepkisini çekmemek için çok gizli bir şekilde yürütülmüştür ona rağmen açığa çıkınca halk tarafından tepki görmüş ve iptal edilmiştir bu kadar gizli yürütülen bir araştırmayla ilgili bir fotoğraf bulamam
ta almanyaya 1. dünya savaşını kaybedince büyük haksızlık yapıldı ilk başlarda kendi toprakları için savaşması iyi birşeydi fakat ideolojisi adamın hastalığı haline gelince işler iyice sarpa sardı ve hırsı hitleri kül etti.
Kardeşim cidden bunların çoğu yalan bak sana şurdan örnek vereyim
Hiç abd atom bombası attı diye konuşurmuyuz hiç Japonların Nazilerden daha fazla insan öldürdüğünü bilir miyiz hiç Sovyetler neden Türk müslüman öldürdü bilir miyiz hiç Stalin'in struma olayını duydun mu hiç fransanın sömürgeleri nden biri olan Cezayir ile antlaşma imzalayarak ve söz vererek (antlaşma ise Cezayir Fransa'ya asker göndererek Fransa'ya yardım edecek ve bunun karşılığında Fransa ise Cezayir e özgürlük verecek) fransanın kurtulduğu gün Cezayir halki sevinçten ağlarken eğlenirken Fransız askerlerinin bir günde 2 milyon Cezayir liyi öldürmesi
Tabi duymayız çünkü tarihi kazananlar yazar ve mağlup olan haklı olsa bile...
Dostum ben hitler'i de diğer devlet başkanlarını da aynı kefeye koyuyorum benim için hepsinin yaptığı katliam hepsinin yaptığı zalimliktir ingilterenin savaş taktiği adı altında sanayi bölgelerindealman sivilleri öldürdüğünü de biliyorum stalin'in kendi devletinde sadece Rusların yaşamasını istediği için Türkleri kırgızistana Özbekistana nasıl sürgün ettiğini de biliyorum o savaşın kazananı yoktu hepsi vicdanını kaybetti.
Dediğim gibi bize sevr antlaşmasını dayadıkları zaman kurtuluş savaşını vermeseydik şu an bir avuç toprağımız vardı hakkımızla kendi olan toprağımızı aldık ama ne bir soykırım yaptık ne bir zulüm işledik.
Hitlerin kendi topraklarını alması için diğer devletlere kafa tutması başta doğruydu ama hırsına yenik düşmesi hitleri'i benim gözümde diğerlerinden farksız kıldı.
sovyetler işin içine girene kadar almanya savaşı açık ara önde götürüyordu. komutanların ihanet etmesinin bir sebebi de kaybedeceklerini bilmeleri derim ben. anlamadığım kısım hitler istediğini çoktan almıştı, neden masaya oturmak yerine kaybedeceği bir savaşa devam etti. işte bunun cevabını ben de bilmiyorum.
Kardeşim kusura bakma ama yani saçma bir komutan savaşı kaybettiğini anlarsa kaybetmemek için uğraşır ona bakarsan Naziler Moskova'ya 20 km kala durdular Rus generaller neden satmadı birde Hitler kazanacağıno sanıyordu kaybetceğini anlayınca zaten intihar etti adamın zaten sözü var
En İyi Cevaplar